Kanye West zwijgt op sociale media nadat fans hem niet 'inschrijven

Inhoudsopgave:

Kanye West zwijgt op sociale media nadat fans hem niet 'inschrijven
Kanye West zwijgt op sociale media nadat fans hem niet 'inschrijven
Anonim

Kanye West is al lange tijd opvallend afwezig op sociale media, en het is waarschijnlijk geen toeval dat zijn uiterlijk direct verband houdt met de timing van de presidentsverkiezingen. Kanye West kreeg niet zoveel stembiljetten als hij had gehoopt. Zijn oplossing was om te verdwijnen. Hoewel we allemaal wisten dat hij niet zou winnen, leek hij ervan overtuigd dat hij dat wel zou doen.

De laatste keer dat Kanye West een bericht op zijn Twitter-account plaatste, was op 4 november, en het laatste bericht op zijn Instagram-account was de 5e. Dat is een hele week dat de koning van Twitter opvallend afwezig is. Kanye West is beroemd geworden door zijn onophoudelijke tweets en raakt fans vaak met updates per uur op sociale media.

Hij is echter plotseling stil geworden.

Nu hij 7 opeenvolgende dagen akelig stil is en afwezig is in de wereld van sociale media, vragen fans zich af wat er aan de hand is.

Van Twitter-buzz tot verontrustende stilte

Toegegeven, veel van de berichten die Kanye West heeft gepost waren nogal toondoof, en een paar waren helemaal niet logisch, maar het feit blijft dat hij veel actiever was in de aanloop naar de verkiezingen dan hij nu is. Op een gegeven moment gaf Kanye Donald Trump een goede run voor zijn geld, niet alleen als het op politiek aankwam, maar als het ging om de kroon op de meest voorkomende berichten op Twitter.

De timing van zijn stilzwijgen suggereert dat Kanye West opzettelijk een pauze neemt. Hij schaamt zich waarschijnlijk voor het feit dat hij niet snel aan de macht zal zijn in het Witte Huis, en is vervolgens stilletjes naar de achtergrond verdwenen om zijn wonden te likken en een manier te vinden om van dit verlies te herstellen.

Kwetsbare geestelijke gezondheid

De kwetsbaarheid van de emotionele en mentale gezondheid van Kanye West is duidelijk gebleken uit zijn emotionele uitbarstingen op sociale media en natuurlijk op het podium met het beruchte Taylor Swift-incident. Na zijn epische mislukking tijdens zijn eerste campagnenacht, werd het overduidelijk dat hij barst onder druk en geen controle heeft over zijn emoties wanneer ze hoog oplopen.

Gezien het feit dat hij zo veel had geïnvesteerd in zijn run voor het presidentschap, is het veilig om aan te nemen dat Kanye West aan het bijkomen is van zijn recente verlies. Terwijl de meerderheid van het publiek wist dat hij geen kans maakte om te winnen, leek Kanye ervan overtuigd dat hij echt een kans maakte. In de dagen voorafgaand aan de verkiezingen overspoelde hij zijn sociale mediakanalen om fans voor te lichten over hoe ze hem konden 'schrijven' bij de stembiljetten, en hij leek hartstochtelijk verbonden met deze missie.

Hij is sindsdien vervaagd tot grijs op zijn eigen Instagram- en Twitter-accounts en wordt ook niet afgebeeld in berichten op sociale media van de familie Kardashian.

Aanbevolen: