Inside Marilyn Manson en Kanye West's relatie

Inhoudsopgave:

Inside Marilyn Manson en Kanye West's relatie
Inside Marilyn Manson en Kanye West's relatie
Anonim

Kanye West heeft misschien de eer om een van de meest geprezen rappers in de recente geschiedenis te zijn, maar als persoon kan hij overkomen als egocentrisch en mentaal onstabiel. Nadat hij heeft gezien wat er aan de hand is met zijn aanstaande ex-vrouw Kim Kardashian en haar nieuwe beau Pete Davidson, heeft West het gewoon helemaal niet. Naast het omgaan met overdreven familiedrama, stort West zich ook op het onlangs uitgebrachte Donda 2. Het album bestaat uit 22 nummers en bevat artiesten als Future, DJ Khaled en Travis Scott als coproducenten.

Wat heel bijzonder was in die avond dat West zijn vorige album Donda promootte, bracht hij Da Baby en Marilyn Manson (Brian Warner) mee, die beiden werden beschuldigd van homofobie en seksueel misbruik. Voor de laatste artiest was het een whiplash om te zien hoe twee onwaarschijnlijke artiesten samenwerkten, maar West wist dat de controverse rond Manson destijds een grote buzz op het internet zou veroorzaken. Beide kunstenaars staan om verschillende redenen in het middelpunt van de controverse, hoewel ze verbonden zijn met degenen met wie ze een relatie hadden. Hoe werd het vreemde West/Manson-droomteam werkelijkheid? Hier is een blik op hun geschiedenis samen.

Kanye West werkt samen met Marilyn Manson

Naast Da Baby werkte Manson samen met West voor het nummer 'Jail pt. 2'. In het eerste deel was ook de Ohio-rapper te zien, maar in plaats van Manson was Jay-Z te zien. Ondanks de verwarring en teleurstelling die fans voelden toen West besloot om beide artiesten voor het nummer in te schakelen, wordt het nog steeds geprezen door toegewijde fans die vonden dat Manson er meer bij had moeten zijn. Er waren opmerkingen die zelfs hun steun voor de Ohio-zanger toonden met betrekking tot de vele beschuldigingen die tegen hem aan het licht kwamen. Wat betreft degenen die Mansons slachtoffers van misbruik steunden, ze waren terecht verontwaardigd dat West hem in de schijnwerpers zou zetten, ondanks de vreselijke beschuldigingen die in het jaar 2021 naar buiten kwamen.

Zelfs met de beschuldigingen tegen de "The Dope Show"-zanger, heeft West steun voor hem getoond en is daarin consequent gebleven. Als het erin slaagde Kim te choqueren toen Manson verscheen, dan zal het zeker iedereen verrassen. West droeg zelfs een shirt waarop Manson's gezicht te zien was tijdens het bijwonen van een feest met Diddy, en benadrukte aan wiens kant hij staat. Met controverse komt veel gepraat van gebruikers van sociale media en verslaggevers over de hele wereld. Net toen men dacht dat het een eenmalige samenwerking zou zijn, komt in Donda 2 ook Manson weer terug.

De twee herenigen voor Donda 2

Net als bij Mansons optreden in Donda, waren er veel gemengde meningen over de kwestie, waarbij sommige fans blij waren om de twee weer samen te zien werken, terwijl anderen hun frustratie en teleurstelling uitten over het nieuws. Producer Digital Nas vertelde Rolling Stone over Manson's rol in Donda 2: "Ik zie Marilyn veel in de studio. Elke dag dat ik naar de studio ga, werkt Marilyn daar aan Donda 2. " Tim Skold, die heeft samengewerkt met Manson, heeft ook een foto op Instagram geplaatst waarop Manson aan het werk is in de studio voor het album van West.

Tot nu toe is Manson gecrediteerd als songwriter. Nas vertelde Rolling Stone ook over Mansons betrokkenheid bij de muziekproductie: "Hij wil niet dat Marilyn rapbeats speelt. Hij wil dat Marilyn speelt wat hij maakt, en dan neemt Ye delen daarvan en samplet delen daarvan en gebruikt delen daarvan, zoals hij deed [in het algemeen bij het maken] Yeezus."

Hoe is de relatie tussen Kanye West en Marilyn Manson meer dan professioneel?

Daily Mail meldde dat voor het eerst sinds de beschuldigingen naar buiten kwamen, Manson en zijn vrouw Lindsay Usich de zondagse dienst van West bijwoonden. Dit gebeurde op Super Bowl Sunday, en ze droegen zwarte kleding terwijl Usich haar man steunde door haar hand op zijn schouder te leggen. Manson nam deel aan een vorige zondagse dienst met West in november, waarin ook Justin Bieber te zien was.

Een van de meest prominente overlevenden die tegen Manson uitkwamen, is Evan Rachel Wood. Ze ging naar sociale media om de wereld te laten weten wat hij haar fysiek, emotioneel en psychologisch aandeed. Op haar Instagram-bericht schreef de actrice: "De naam van mijn misbruiker is Brian Warner, ook wel bekend als Marilyn Manson", schreef ze. “Hij begon me te verzorgen toen ik een tiener was en misbruikte me jarenlang op gruwelijke wijze. Ik werd gehersenspoeld en gemanipuleerd tot onderwerping.” Manson plaatste zijn verklaring met betrekking tot de beschuldigingen tegen hem op Instagram en heeft sindsdien niets meer op zijn sociale media geplaatst.

Nu West Manson in wezen verlost door hun samenwerkingen, zal het een lust zijn om te zien waar dit naartoe zal gaan.

Aanbevolen: