Kanye West brengt fans in de war met zijn gedurfde steun aan Marilyn Manson

Inhoudsopgave:

Kanye West brengt fans in de war met zijn gedurfde steun aan Marilyn Manson
Kanye West brengt fans in de war met zijn gedurfde steun aan Marilyn Manson
Anonim

Kanye West heeft de krantenkoppen altijd een schok gegeven, maar de laatste tijd zijn het niet zijn tweets die de aandacht van zijn fans hebben getrokken, maar zijn gewaagde steun van de zeer controversiële Marilyn Manson. Fans zijn in de war over waarom West Manson zo moedig en resoluut op zo'n openbare manier steunt, en zijn verbijsterd over waarom hij in deze mate in het gezicht van controverse zou willen staan.

Na te zijn geconfronteerd met ernstige beschuldigingen van misbruik, ligt Manson onder vuur en wordt hij geconfronteerd met extreme reacties van critici die ooit voorstander waren van zijn talent. Blijkbaar heeft dit Kanye West er niet van weerhouden om te rocken tijdens een beroemdheidsevenement, terwijl ze een T-shirt draagt met de afbeelding van Marilyn Manson.

Kanye West steunt moedig Marilyn Manson

Kanye West heeft vaak voor opschudding gezorgd met zijn twijfelachtige capriolen en vreemde commentaren die vaak niet passen bij de situatie waarin hij zich bevindt. Zijn meest recente vertoon van vreemd gedrag zorgt er echter voor dat fans in de war raken over waarom hij zou zo'n vreemde zet doen.

Het begon allemaal met Manson's verrassende aanwezigheid op West's Donda-album, dat vervolgens uitgroeide tot Marilyn Manson's verrassende optreden op de Donda Listening Party - een incident dat zelfs zijn ex, Kim Kardashian, verraste.

Nu heeft Kanye zijn steun aan Manson nog een stap verder gebracht, en dit is misschien wel het kantelpunt voor zijn fans. Hij verscheen op Diddy's met beroemdheden bezaaide feest met een shirt waarop trots Mansons beeltenis te zien was. West droeg ook een baggy gescheurde spijkerbroek, bedekte zijn gezicht met een volledig masker dat zijn hele gezicht bedekte, en hij droeg een paar Nike x Heron Preston voetbalhandschoenen die zijn handen volledig bedekten.

Het enige dat fans echt konden zien, was het imago van Marilyn Manson.

Fans zijn verbijsterd

In een wereld die wordt gevoed door de annuleringscultuur en miljoenen schietgrage fans over de hele wereld, kan Wests gedurfde steun aan Manson gemakkelijk schadelijk zijn voor zijn eigen carrière. Fans zijn op zoek naar redenen om op de annuleerknop te drukken en West geeft ze een aantal solide kansen om dit te doen.

Mansons reputatie is volledig besmeurd door talloze beschuldigingen van gewelddadige, herhaalde seksuele aanvallen op een aantal vrouwen, voornamelijk zijn exen, en de zeer rommelige situatie blijft zich ontrafelen in de publieke sfeer.

West daarentegen is zelfstandig succesvol en bevindt zich op het hoogtepunt van zijn carrière sinds het ongelooflijke succes van zijn langverwachte albumrelease van Donda.

Fans vragen zich af waarom West het allemaal zou riskeren door zijn steun achter Manson te werpen op zo'n gedurfde en brutale manier.

West is onlangs ook getrolld omdat hij DaBaby op het Donda-album had, nadat de artiest effectief werd geannuleerd vanwege zijn homofobe tirade op het Rolling Loud-festival.

Het lijkt erop dat Kanye de underdogs oppakt en probeert te redden van de verdrinkingsdood, maar fans geloven dat dit zijn eigen carrière zou kunnen laten zinken als hij zo doorgaat.

Aanbevolen: