Kim Kardashian 'absoluut walgelijk' door Kanye's video over het levend begraven van Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian 'absoluut walgelijk' door Kanye's video over het levend begraven van Pete Davidson
Kim Kardashian 'absoluut walgelijk' door Kanye's video over het levend begraven van Pete Davidson
Anonim

Kim Kardashian zou "absoluut walgen" van de video van Kanye West voor het nummer 'Eazy', waarin een geanimeerde versie wordt weergegeven van haar vriend Pete Davidson die levend wordt begraven. De verschrikkingen die de nep-Davidson werden toegebracht, hielden daar niet op. Het lijkt erop dat hij vervolgens werd onthoofd, en men denkt dat zijn afgehakte hoofd degene is die West kan zien ronddragen terwijl hij rapt.

West eindigde het stuk met deze verontrustende uitspraken op het scherm: "Iedereen leefde nog lang en gelukkig… behalve Skete, weet je wie… JK [sic] het gaat goed met hem." Het woord "gelukkig" was omcirkeld om de nadruk te leggen.

Er is gemeld dat "Kim Kardashian en haar hele familie absoluut walgen"

Een insider vertelde Hollywood Life: Kim en haar hele familie walgen er absoluut van. Kanye West bevestigde opnieuw aan de wereld waarom Kim hem verliet en waarom ze beter af is zonder die donkere wolk die over haar hangt”.

“Kim is geen Westen en hij is niet meer haar man. "Hij is de vader van haar kinderen en het geeft geen goed voorbeeld als North op zijn Instagram een video kan zien waarin hij de vriend van haar moeder vermoordt."

“Uiteindelijk toonde Kanye zijn ware aard aan de wereld. Ze is klaar met het verzinnen van excuses voor hem.'

Velen speculeren dat West het uitbrengen van de video kort nadat Kardashian hun echtscheidingsstrijd won, geen toeval is

Velen speculeren dat het geen toeval was dat West de verachtelijke film uitbracht enkele ogenblikken nadat werd aangekondigd dat Kardashian zegevierde in hun echtscheidingszaak en officieel single werd verklaard.

Een andere bron onthulde: Kim's mond viel open toen ze Kanye's muziekvideo zag. Kim kan niet geloven wat ze zag gebeuren. Natuurlijk vindt ze het verschrikkelijk, vooral op een dag waarop ze haar overwinning persoonlijk viert in de rechtszaal.”

“Kim heeft genoeg aan de hand in haar leven en ze heeft niet de tijd of energie om te piekeren over alles wat Kanye wel of niet doet dat haar van streek maakt. Maar dit is een groot probleem en ze is klaar met proberen hem te sussen om de vrede te bewaren.'

"Ze voelt zich alsof er een enorm gewicht is opgeheven nu ze officieel vrijgezel is en ze is bereid om grenzen te stellen die hij moet respecteren."

De informant vervolgde: Kim's familie en vrienden kunnen niet geloven hoe goed ze dit allemaal volhoudt. Ze is echt een rockster en ze bewijst hoe onbreekbaar ze werkelijk is.”

Aanbevolen: