Amber Heard's zus noemt VMA's "walgelijk" voor Ft. Johnny Depp

Inhoudsopgave:

Amber Heard's zus noemt VMA's "walgelijk" voor Ft. Johnny Depp
Amber Heard's zus noemt VMA's "walgelijk" voor Ft. Johnny Depp
Anonim

Johnny Depp's carrière is opgepakt sinds hij zijn zaak wegens laster opnieuw won met zijn ex-vrouw Amber Heard. Hoewel veel fans dit graag zien, is een persoon die dat niet is de zus van Amber.

Tijdens de MTV Video Music Awards van 2022 was Johnny Depp kort te zien als de iconische Moon Person van de show. De vooraf opgenomen clip toonde Johnny's gezicht geanimeerd over de zwevende ruimtepersoon. "En weet je wat?" zei hij tegen de menigte. "Ik had het werk nodig."

Het maakte grapjes over het feit dat Johnny carrièremogelijkheden misliep na de ruzie met Amber nadat ze in 2015 de scheiding aanvroeg. Dit omvatte naar verluidt $ 22,5 miljoen om te schitteren in een andere Pirates of the Caribbean-aflevering.

Hoewel Johnny's VMA-optreden goed werd ontvangen door het publiek, had Whitney Heard na zijn cameo een paar keuzewoorden.

Whitney Heard beschuldigde MTV van het ondersteunen van huiselijk geweld

Deelde haar Instagram-verhaal en plaatste een bericht ter ondersteuning van haar zus. "Ik sta achter Amber Heard", stond in het bericht. Het hernoemde de VMA's ook tot 'DVMA's', waarschijnlijk een knipoog naar Amber's beschuldigingen van huiselijk geweld tegen Johnny.

"@MTV je bent walgelijk en duidelijk wanhopig! Ik hoop echt dat geen van de mensen die deze oproep hebben gedaan een dochter heeft", schreef Whitney bovendien.

Amber blijft strijden tegen de beslissing van het Hof

Na een wekenlange juryrechtspraak kreeg Johnny $ 10 miljoen aan schadevergoeding en $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding. Amber kreeg slechts de opdracht om $ 10,3 miljoen te betalen vanwege een regel in Virginia die punitieve schade beperkt. Voor haar tegenpartij kreeg Amber $ 2 miljoen.

Haar advocaat Elaine Bredehoft heeft sindsdien gezegd dat haar cliënt de schikking "absoluut niet" kon betalen. "Een van de eerste dingen die ze zei, is: 'Het spijt me zo voor al die vrouwen die er zijn; dit is een tegenslag voor alle vrouwen in en buiten de rechtszaal”, zei ze.

Amber probeerde oorspronkelijk een nietig geding aan te vragen, maar haar verzoek werd afgewezen. Nu heeft de Aquaman-actrice een nieuw juridisch team ingehuurd om in beroep te gaan tegen de beslissing.

Johnny heeft gezworen om haar overwinning in tegenpartij uit te dagen als ze blijft proberen in beroep te gaan.

Naast zijn VMA-optreden heeft Johnny zich aangemeld voor een nieuwe filmrol als koning Lodewijk XV van Frankrijk in Jeanne Du Barry. Er gaan ook geruchten dat hij terug zou kunnen keren naar zijn meest bekende franchises, waaronder Fantastic Beasts.

Aanbevolen: