Wat de wettelijk alleenstaande status van Kim Kardashian betekent in haar scheiding van Kanye West

Inhoudsopgave:

Wat de wettelijk alleenstaande status van Kim Kardashian betekent in haar scheiding van Kanye West
Wat de wettelijk alleenstaande status van Kim Kardashian betekent in haar scheiding van Kanye West
Anonim

Kanye West had veel sociale media-meltdowns in de aanloop naar de single-status van Kim Kardashian. Na denigrerende dingen over Pete Davidson te hebben gezegd, onthulde de rapper ook zijn privé-smsgesprekken met de Keeping Up with the Kardashian-ster. Nu gaat hij uit met Chaney Jones, een lookalike van zijn ex-vrouw. Fans hebben haar zelfs "Kim KardaSHEIN" genoemd. Maar nu Kardashian legaal vrijgezel is, zou Ye misschien met pensioen gaan van zijn gekke capriolen. Dit is waarom.

Wat de wettelijk alleenstaande status van Kim Kardashian betekent

Na de scheiding van West in 2021 hebben de rechters in Californië eindelijk Kardashian's verzoek om juridische verandering in haar relatiestatus goedgekeurd. Ze mag nu de achternaam van de rapper laten vallen nog voordat hun scheiding rond is. Nancy Chemtob, advocaat familierecht in New York City, vertelde Business Insider dat de schoonheidsmiljardair de eerste bekende persoon is die ooit de term 'legaal vrijgezel' heeft gebruikt in een lopende echtscheidingsstrijd. Hoewel West het verzoek van Kardashian aanvankelijk negeerde, slaagde ze erin een manier te vinden om hun scheiding te "splitsen" of in twee delen te splitsen.

Volgens documenten kreeg Kardashian haar single-status nadat ze had aangehaald dat "geen enkele poging tot counseling of verzoening" haar "onoverbrugbare verschillen" met West zou kunnen veranderen. De realityster verklaarde eerder dat het gedrag van haar ex-man ook hun oorspronkelijke echtscheidingsovereenkomsten heeft beïnvloed. "Ik wil heel graag scheiden. Ik heb Kanye gevraagd om onze scheiding privé te houden, maar dat heeft hij niet gedaan", schreef ze. "Kanye heeft veel verkeerde informatie over onze privé-familieaangelegenheden en co-ouderschap op sociale media geplaatst, wat tot emotionele problemen heeft geleid."

Ze gelooft ook dat "de rechtbank die onze burgerlijke staat beëindigt, Kanye zal helpen te accepteren dat onze huwelijksrelatie voorbij is en vooruit te gaan op een beter pad dat ons zal helpen bij het vreedzaam co-ouderschap van onze kinderen." Chemtob is het ermee eens dat Kardashian de juiste beslissing heeft genomen. "Ze zegt eigenlijk: '[West] gaat nooit vooruit om te scheiden, dus laat me verder gaan', zei de advocaat. Het eerste deel van de gespleten echtscheiding is het verkrijgen van haar single-status en het wettelijk veranderen van de naam van de realityster in haar meisjesnaam. In de tweede helft regelen ze de bezittingen en bespreken ze de voogdij over kinderen.

Kanye West's plannen om hun scheiding te 'bespoedigen'

In navolging van Kardashian's legale ongehuwde status, heeft West naar verluidt gevraagd om hun scheiding te "bespoedigen" en hoopt hij niet langer op verzoening. "Ik heb mijn team gevraagd om de ontbinding van mijn huwelijk met Kim te bespoedigen, zodat ik mijn volledige aandacht kan richten op onze prachtige kinderen", zei de Stronger-hitmaker. Ye's nieuwe advocaat Samantha Spector ging ook verder met het "verdrijven van een paar wantrouwen" over de rechtszitting. "Kanye's papieren hebben er altijd op gewezen dat zijn problemen met de echtscheiding alleen procedureel waren", vertelde ze aan E! Nieuws.

"Bovendien was hij altijd een voorstander van de echtscheiding alleen als Kim voldeed aan de procedurele vereisten om rechten te beschermen onder de Californische wet," vervolgde Spector. 'Je richt zijn hele aandacht op hun kinderen.' West ontsloeg zijn voormalige advocaat aan de vooravond van zijn echtscheidingsprocedure. Hij verving Chris Melcher door Spector, een beroemde Hollywood-echtscheidingsadvocaat. Ze vertegenwoordigde net de vrouw van Dr. Dre in hun echtscheidingsstrijd van 1 miljard dollar. Nu West de kinderen op de eerste plaats zet, heeft de scheiding een goede kans om soepel te verlopen.

Kardashian zei eerder dat ze zich zorgen maakte over de betrokkenheid van haar kinderen bij de splitsing. "Scheiding is al moeilijk genoeg voor onze kinderen en Kanye's obsessie om onze situatie zo negatief en publiekelijk te beheersen en te manipuleren, veroorzaakt alleen maar meer pijn voor iedereen", schreef ze op haar Instagram-verhaal."Vanaf het begin heb ik niets anders gewild dan een gezonde relatie, want dat is het beste voor onze kinderen en het doet me verdriet dat Kanye het bij elke stap onmogelijk blijft maken."

Kim Kardashian & Kanye West's 'Voogdijovereenkomst'

Volgens bronnen dicht bij de familie heeft het ex-echtpaar een opendeurbeleid als het gaat om de voogdij over hun kinderen. Onlangs is de zanger van Flashing Lights herenigd met zijn kinderen voor de Sunday Service. In de tweede helft van hun scheiding kan het echter ingewikkelder worden. Dat is als een van hen te specifiek wordt met voogdijverzoeken. Alleen al de single-status van Kardashian duurde een tijdje om te worden goedgekeurd. Het kamp van West stemde er alleen in toe onder drie voorwaarden.

De rechtbank accepteerde de eerste voorwaarde - dat "elk recht op terugbetaling van geld bedoeld was om te worden verdeeld, behouden blijft voor het geval een van hen sterft." De rechter verwierp de tweede voorwaarde die bedoeld was om te voorkomen dat Kardashian activa overdroeg die ze in haar toevertrouwde had, evenals de laatste voorwaarde dat ze afstand moest doen van haar 'huwelijksvoorrecht', zodat haar nieuwe echtgenoot niet zou hoeven te getuigen over communicatie Je had met haar. De recente uitspraak heeft West ook als legaal vrijgezel verklaard.

Aanbevolen: