Hoe Kris Jenner Kim Kardashian hielp bij het verwerken van haar scheiding van Kanye West

Inhoudsopgave:

Hoe Kris Jenner Kim Kardashian hielp bij het verwerken van haar scheiding van Kanye West
Hoe Kris Jenner Kim Kardashian hielp bij het verwerken van haar scheiding van Kanye West
Anonim

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat Kim Kardashian tegenwoordig veel op haar bord heeft. Blac Chyna klaagt haar familie aan, ze werkt nog steeds aan haar juridische carrière en heeft te maken gehad met veel drama waarbij haar ex-man, Kanye West door dit alles heen, de moeder van de miljardair, Kris Jenner staat aan haar zijde. Onlangs deelde de momager zelfs dat ze "mama beer" moest zijn te midden van Kardashian's scheiding van West. Dit is wat ze deed om haar dochter te helpen.

Hoe Kris Jenner Kim Kardashian hielp bij haar scheiding

Sprekend met Stellar voor haar cover van april 2022, zei Jenner dat hun hele familie bij elkaar bleef voor Kardashian tijdens haar huwelijksbreuk."Als iemand van ons iets groots meemaakt in ons leven, is het erg belangrijk voor ons om te begrijpen dat er niet altijd veel andere mensen zullen zijn die de situatie zullen begrijpen", vertelde ze aan het tijdschrift. "Dus we proberen er voor haar te zijn en aandacht te schenken aan wat er aan de hand is." Ze onthulde ook dat ze toen veel tijd met de moeder van vier doorbrachten.

"We brengen allemaal veel tijd samen door", vervolgde Jenner. "Ik weet dat ze voelt, en ze weet, dat ze de steun heeft van haar hele familie, toch? Ik denk dat ze gewoon haar best doet om ervoor te zorgen dat het co-ouderschap goed gaat. Ze is een geweldige moeder."

Nou, het werkte allemaal toen Kardashian erin slaagde een legale alleenstaande status te verkrijgen te midden van haar scheiding van West. Op de vraag of dat zal worden getoond in hun nieuwe Hulu-show The Kardashians, zei Jenner dat ze zouden proberen zo "transparant" mogelijk te zijn met behoud van wat privacy.

"Het is ook heel fris en nieuw voor ons. We filmen nog niet zo lang. Zoals met alle relaties in mijn familie, proberen we zo transparant mogelijk te zijn, "legde ze uit. "Ik denk dat er veel dingen gebeuren waarbij we allemaal duidelijke grenzen hebben aan wat we over iemand anders delen, omdat het ook hun privacy is. Dus je moet echt overwegen wie er nog meer op de foto staat, en over wie we het hebben. Het werkt nog steeds vanzelf, dus het zal iets zijn waar het publiek doorheen gaat terwijl we verder gaan."

Wat is er aan de hand met de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West?

Niet zo lang geleden had West een sociale media-meltdown waarin hij de nieuwe beau van zijn ex-vrouw, Pete Davidson, ophitste. Het zorgde er zelfs voor dat hij geschorst werd op Instagram. Hij heeft duidelijk spijt van hun splitsing. Kardashian is echter vastbesloten hun huwelijk te beëindigen. Ze kreeg haar alleenstaande status nadat ze de rechtbank had verteld dat "geen enkele poging tot counseling of verzoening" hun "onoverbrugbare verschillen" zou goedmaken." Ze noemde ook Ye's grillige gedrag en hoe het hun eerste echtscheidingsovereenkomsten beïnvloedde.

"Ik wil heel graag scheiden. Ik heb Kanye gevraagd om onze scheiding privé te houden, maar hij heeft dat niet gedaan", schreef ze in haar verklaring. "Kanye heeft veel verkeerde informatie over onze privé-familieaangelegenheden en co-ouderschap op sociale media geplaatst, wat tot emotionele problemen heeft geleid." Na de goedkeuring van haar single-status, zou de rapper naar verluidt hebben gevraagd om hun scheiding te "bespoedigen". "Ik heb mijn team gevraagd om de ontbinding van mijn huwelijk met Kim te bespoedigen, zodat ik mijn volledige aandacht kan richten op onze prachtige kinderen", zei de hitmaker van Heartless.

Zijn advocaat Samantha Spector ging verder met het "verdrijven van een paar wantrouwen" over de hoorzitting en zei dat "Kanye's papieren altijd hebben aangegeven dat zijn problemen met de scheiding alleen procedureel waren." Ze voegde eraan toe: "Bovendien was hij altijd alleen voorstander van de echtscheiding als Kim voldeed aan de procedurele vereisten om rechten te beschermen onder de Californische wet. Ye richt zijn volledige aandacht op hun kinderen." Hun scheiding is op het moment van schrijven nog niet afgerond.

Worden Kim Kardashian en Pete Davidson serieus?

Kardashian en Davidson zijn al officieel Instagram. Hij heeft ook haar familie ontmoet en ze houden van hem. Onlangs zei een bron echter dat de twee niet op dezelfde lijn zitten in hun relatie. Hoewel de realityster "ervan overtuigd is dat ze verliefd is" op de Saturday Night Live-ster, zeiden ze dat het paar niet veel hecht buiten de slaapkamer. "Pete en Kim hebben fysiek de tijd van hun leven", vertelde de bron aan Heat. "Maar net als veel van zijn eerdere veroveringen eist hij geslachtsgemeenschap en er is lang niet zoveel verbinding als ze buiten de slaapkamer zijn."

De insider voegde eraan toe dat Kardashian "niet langer intiem was" met West voordat ze in februari 2021 de scheiding aanvroeg. Ze was toen "verhongerd van genegenheid" toen ze uit het huwelijk kwam."Kim ging hierop in door te beweren dat ze het heel casual zou houden, maar nu is ze ervan overtuigd dat ze verliefd is terwijl het waarschijnlijk gewoon lust is", zei de bron over Kardashian's relatie met Davidson, van wie ze beweerden "verslaafd te zijn aan roem". Hun grootste zorg is dat de schoonheidsmagnaat "achterover buigt" voor haar vriend, die hun relatie alleen associeert met "zaken en de slaapkamer en dat is het dan ook."

Aanbevolen: