Hier is hoe Ariana Grande zich klaarmaakt voor de 'Wicked Movie

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Ariana Grande zich klaarmaakt voor de 'Wicked Movie
Hier is hoe Ariana Grande zich klaarmaakt voor de 'Wicked Movie
Anonim

Ariana Grande staat bekend om haar geweldige zangstem, fluittonen en tijd als Cat op Nickelodeon's Victorious. Maar sindsdien heeft ze niet veel geacteerd. Tot nu toe zal Ariana Glinda spelen in de aankomende nieuwe Wicked Movie naast actrice Cynthia Erivo als Elphaba. In een interview uit 2019 noemde Ariana Glinda haar 'droomrol'.

Ariana Grande heeft altijd van Broadway gehouden

Ariana Grande begon haar Broadway-carrière in 2008 toen ze speelde in de muziek, 13. Hier ontmoette ze Victorious co-ster Liz Gillies. In 2012 speelde ze Sneeuwwitje in een Sneeuwwitje Kerstmis.

In de loop der jaren hebben fans Ariana Grande deuntjes uit verschillende musicals horen zingen. Inclusief Little Shop of Horrors nummer "Suddenly Seymour". Ze zong dit in een carpoolkaraoke-rit met James Corden. Fans hoorden haar ook een Wicked-nummer zingen, "What Is This Feeling?" met Set MacFarlane.

Ze voerde "Still Hurting" uit de musical The Last Five Years uit voor een virtueel concert. In Hairspray Live speelde ze Penny Pingleton. Het is veilig om te zeggen dat Ariana een enorme liefde heeft voor musicals en een stem die daar perfect bij past.

Waarom Ariana zich zo verbonden voelt met 'Wicked'

Ariana's liefde voor Wicked toen ze nog maar 10 jaar oud was. Ze won de kans om backstage te gaan en Glinda te ontmoeten. In die tijd speelde Kristin Chenoweth de rol. Ariana zong voor Kristen en blies haar volledig weg. Sindsdien zijn de twee al jaren bevriend. Ariana zegt zelfs dat ze het meeste van Kristen heeft geleerd. Kristen werkte dit seizoen samen met Ariana aan The Voice om haar team te helpen coachen.

Ariana trad op voor de 15e verjaardag van Wicked, een concertspecial die werd uitgezonden op NBC. Ze zong 'The Wizard and I'. In een Instagram-bericht met de tekst van het lied, schreef ze het "vereerd om te worden opgenomen in deze viering van 15 jaar van mijn favoriete musical aller tijden zou het voor het hele universum niet missen."

In een van Ariana's oude tweets zei ze: "Ik vond het geweldig om Wicked weer te zien… geweldige productie! Deed me weer beseffen hoe graag ik Glinda wil spelen op een bepaald moment in mijn leven! DreamRole."

Ze heeft zelfs gezegd dat een van haar favoriete nummers "Making Good" is, een nummer dat uiteindelijk uit de musical is geknipt. Zeggen dat "die teksten me al die jaren zijn bijgebleven." Het is nogal een cirkelvormig moment dat Ariana nu de rol van Glinda heeft in een musical waar ze zo veel om geeft.

Hoe Ariana zich voorbereidt op de rol van Glinda

Fans waren meer dan opgewonden toen Ariana op Instagram onthulde dat ze Glinda zou spelen in de nieuwe film. Haar post toonde een kaart van haar co-ster Cynthia Erivo die zei: "de rol is voor jou gemaakt." Dus hoe heeft Ariana zich voorbereid op haar droomrol?

Zij en Erivo vormen een band en leren elkaar goed kennen. Erivo zei: "Ariana en ik hebben elkaar ontmoet en gepraat en gepraat en onze eigen relatie opgebouwd omdat we weten dat het een zusterschap is, en we willen klaar en voorbereid zijn om er voor elkaar te zijn."

Ariana heeft onlangs de Wicked Broadway Show bijgewoond. Hoewel ze het vaak heeft gezien, is het logisch dat ze het opnieuw zou willen zien om zich voor te bereiden op haar rol. Ze deelde haar lof voor Brittney Johnson, die Glinda speelt, en Lindsay Heather Pearce, die Elphaba speelt, en noemde het een eer om ze allebei te zien, knuffelen, horen en getuige te zijn.

De twee deelden zelfs foto's met Ariana die ze samen maakten. De huidige Glinda noemt Grande "de toekomstige Miss Bubble Queen" en dat ze niet kan wachten om Ariana's kijk op het personage te zien. De huidige Elphaba noemde Grande "ons mooie, slechte filmmeisje."

Fans zijn net zo enthousiast over het zien van Ariana Grande en Cynthia Erivo als Glinda en Elphaba als ze zijn. Fans denken zelfs dat Ariana voorspelde en manifesteerde dat ze haar droomrol in Wicked zou krijgen. Naast de opwinding dat Grande haar droomrol scoorde, zijn fans enthousiast om haar terug te zien keren naar acteren.

Ze speelde onlangs een kleine rol in de Netflix-film Don't Look Up. Ze speelt Riley Bina, hoewel het een kleine rol in de film was, heeft het zeker fans klaargestoomd voor haar veel grotere acteerproject. Er is geen vaste datum voor de release van de Wicked Movie, maar ze zullen in juni beginnen met filmen.

Aanbevolen: