Kanye West gaat achter de vriend van Pete Davidson aan die sms-berichten heeft gelekt

Inhoudsopgave:

Kanye West gaat achter de vriend van Pete Davidson aan die sms-berichten heeft gelekt
Kanye West gaat achter de vriend van Pete Davidson aan die sms-berichten heeft gelekt
Anonim

Kanye West had een laatste slachtoffer tijdens zijn sociale media-meltdown op zondag, een Saturday Night Live-gastschrijver die bevriend is met Pete Davidson. Ye deelde een sms-bericht waaruit bleek dat hij het adres van Dave Sirus probeerde te vinden, die naar verluidt zijn privégesprekken met de komiek had gelekt.

Kanye West richtte zijn blik op de vriend van Pete Davidson, die zondag een gesprek tussen de twee uitlekte

Dave, een komiek en goede vriend van Pete, deelde zondag de salacious screenshots nadat Ye's laatste Instagram tekeer ging tegen zijn ex-vrouw, Kim Kardashian. In de uitwisseling vroeg de alumnus van Saturday Night Live aan de rapper "neem even de tijd en kalmeer", en dat hij "geluk had" dat Kim de moeder van hun kinderen was.

Kanye weigerde het advies van de komiek op te volgen om te kalmeren. In plaats daarvan vroeg hij waar 'Skete' op dit moment was. Pete klapte terug, deelde een selfie zonder shirt en grapte 'in bed met je vrouw'.

Auw! Kanye, die publiekelijk heeft gepleit voor zijn vrouw om hem terug te nemen, was begrijpelijkerwijs van streek door de uitwisseling en nog meer toen deze online lekte. "Wat is het adres van deze man", vroeg Ye aan een onbekend contact in de screenshot die op zijn Instagram-profiel werd gedeeld.

Degene die Ye aan het sms'en was, had wat onderzoek gedaan en antwoordde: Ik geloof dat zijn echte naam David Pollack is, niet Sirus, oorspronkelijk uit Atlantic City. Brooklyn! Hij woonde zijn hele leven in appartementen met anderen!”

Je hebt niet onthuld waarom hij het adres wilde, maar hij heeft een geschiedenis van fysieke confrontaties

Ye heeft niet uitgelegd waarom hij het adres wilde, maar de rapper heeft een geschiedenis van confrontaties en fysiek geweld. In 2014 achtervolgde en mishandelde hij een 18-jarige nadat de man racistische opmerkingen naar zijn vrouw had gesmeten.

En in januari gaf Kanye toe een man in het gezicht te hebben geslagen nadat hij boos was geworden dat zijn ex-vrouw Pete voor zijn ogen kuste.

Kanye heeft zondag geen gevangenen genomen en ging ook achter D. L. Hughley. Hij schatte de komiek in door hem een drugsverslaafde te noemen en hem te laten weten dat 'God je niet mag' en dat zijn familie hem ook haatte. Ye volgde zijn woeste ondergang met wat klonk als een bedreiging, schrijvend: DL woont in Calabasas???????? Joehoe God is goed.”

DL vuurde terug: "Hmmm! Is het niet raar dat Kanye zogenaamd al deze goons heeft die voor hem zullen moorden, maar niet één van hen zal zijn recepten gevuld krijgen? Hier is een gedachte terwijl je bezig bent jouw manier om me te vermoorden in Calabasas, wat dacht je van iemand die langs CVS komt en zijn Xanax opha alt! Lol."

Aanbevolen: