Hoe werd Pete Davidson beroemd?

Inhoudsopgave:

Hoe werd Pete Davidson beroemd?
Hoe werd Pete Davidson beroemd?
Anonim

Pete Davidsons vete met Kanye West heeft zijn reputatie over de hele wereld zeker vergroot, maar in de VS is de komiek en acteur al geruime tijd een begrip. Nadat hij zijn grote doorbraak had bereikt met NBC's late-night sketch-komedie Saturday Night Live, begon de 28-jarige onlangs met zijn vertakkingen door te schitteren in een reeks blockbuster-films.

Maar zijn acteer- en comedycarrière is niet het enige dat de naam van Davidson in de loop der jaren populair heeft gehouden op sociale media, aangezien de New Yorker ook is gekoppeld aan een aantal A-lijst beroemdheden die hij zou hebben gedateerd of een affaire met gedeeld.

In 2018 was de tv-ster zelfs verloofd met pop-superster Ariana Grande, die later dingen afzegde met haar toenmalige verloofde na berichten dat de twee uit liefde waren gevallen, slechts enkele maanden nadat ze elkaar begonnen te zien.

De exen van Davidson zijn Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor, Cazzie David en Carly Aquilino, om er maar een paar te noemen. Maar hoe werd hij precies zo'n kracht in Hollywood, die de media stormenderhand veroverde met zijn nieuwe romance met Kim Kardashian? Hier is het dieptepunt …

Hoe werd Pete Davidson beroemd?

Davidson werd in 1993 in New York geboren.

In 2001 verloor hij zijn vader Scott Matthew Davidson, een voormalige brandweerman uit New York, in dienst tijdens de aanslagen van 11 september op het World Trade Center.

Zijn vader is voor het laatst gezien toen hij de trap van het enorme gebouw op rende, net voordat het instortte, waardoor de familie getraumatiseerd en volledig gebroken achterbleef.

Davidson, die pas 7 was toen zijn vader stierf, zei dat hij erg getroffen was door het verlies, aangezien de twee altijd een hechte band met elkaar hadden gehad.

In een eerder interview met The New York Times zei hij dat de ervaring "overweldigend" was, eraan toevoegend dat naar school gaan ondraaglijk werd omdat hij zich irrationeel begon te gedragen als gevolg van het trauma.

Het was op een gegeven moment zo erg geworden voor Davidson dat hij besloot zijn haar af te trekken tot hij kaal was.

Rapper Kid Cudi redde het leven van Pete

In oktober 2016 ging Davidson zitten voor een interview met POWER 105.1's The Breakfast Club, waar hij vertelde over zijn jeugdtrauma en hoe hij met zelfmoordgedachten was omgegaan zolang hij zich kon herinneren.

Het op jonge leeftijd verliezen van zijn vader en het worstelen met school waren slechts twee van de vele dingen waar de komiek destijds mee worstelde, maar zijn geestelijke gezondheid is verslechterd tot een punt waarop hij niet langer wilde leven.

Tijdens zijn chat op de radioshow zei Davidson dat als Kid Cudi's muziek er niet was geweest, hij niet had gedacht dat hij vandaag nog zou leven.

“[Kid] Cudi is de beste van allemaal. Hij heeft mijn leven gered. Ik zou zelfmoord hebben gepleegd als ik Kid Cudi niet had gehad', zei hij.

“Ik zou zelfmoord hebben gepleegd. Absoluut, 100 procent. Als je 25 jaar of jonger bent, geloof ik dat Kid Cudi je leven heeft gered. Ik geloof echt dat als 'Man on the Moon' niet uit zou komen, ik hier niet zou zijn."

Interessant genoeg had Kid Cudi zich destijds net laten opnemen in een afkickkliniek om zijn depressie, angst en zelfmoordgedachten aan te pakken.

Sprekend over de strijd van de rapper, deelde Davidson: Het is een beetje geruststellend om te weten dat je held dezelfde dingen doormaakt als jij. Ik denk dat dat de reden is waarom veel kinderen van mijn leeftijd zich kunnen identificeren met Cudi en dat mensen zoveel van hem houden, omdat hij een erg emotionele kerel is.

“Ik heb afgelopen maandag met hem ge-sms't en hij is in een heel goed humeur. Ik denk dat ik hem volgende week ga bezoeken. Maar hij is op een goede plek.'

Wanneer werd Pete beroemd?

Zijn eerste optreden op tv was in de MTV-komedieshow Failosophy, die in februari 2013 in première ging.

Hij had later een terugkerende rol in Guy Code van MTV2 voordat hij een stand-upspecial mocht uitvoeren in Gotham Comedy Live van Comedy Central.

Vanaf daar werd Davidson een vaste klant in Nick Cannon's Wild 'N Out voordat hij weer een ander deel in de tv-serie Brooklyn Nine-Nine belandde.

En in september 2014 werd hij gecast als terugkerend castlid op Saturday Night Live, en werd hij op 20-jarige leeftijd een van de jongste sterren in de show.

Hij speelde sindsdien in een reeks kaskrakers, waaronder Trainwreck, The Suicide Squad en The King of Staten Island.

Aanbevolen: