Hoe werd Maude Apatow beroemd (en eindigde op 'Euphoria')?

Inhoudsopgave:

Hoe werd Maude Apatow beroemd (en eindigde op 'Euphoria')?
Hoe werd Maude Apatow beroemd (en eindigde op 'Euphoria')?
Anonim

Maude Apatow is onlangs beroemd geworden nadat haar rol als Lexi op HBO's Euphoria grote erkenning kreeg. Ze heeft sindsdien een enorme aanhang gekregen op Instagram en werd een favoriet bij de fans van de show. Maude is haar hele leven in de publiciteit geweest en acteerde zelfs op zeer jonge leeftijd. Dus hoe werd ze actrice en kreeg ze een lief optreden op Euphoria ?

Is Maude Apatow de dochter van Judd Apatow?

Maude Apatow is de dochter van Judd Apatow en Leslie Mann; Judd Apatow is een uiterst succesvolle schrijver, regisseur en producent. Leslie Mann is net zo succesvol in haar acteercarrière. Opgroeien met beroemde ouders is logisch dat Maude op jonge leeftijd in acteren en in de schijnwerpers is getreden.

Haar eerste rol was in Apatow's film Knocked Up en ze speelde de dochter van haar echte moeder Leslie Mann. Haar zus Iris speelde ook in de film en is ook een beroemde actrice. Ze speelde hetzelfde personage in een andere film van haar vader, This Is 40. Ze speelde ook in zijn andere film Funny People, waarin ze opnieuw de dochter van haar echte moeder speelde.

Maude heeft zelfs zelf wat geregisseerd; ze schreef en regisseerde in 2017 een korte film genaamd Don't Mind Alice. Zowel Maude als Iris lijken zowel in de voetsporen van hun moeder als hun vader te treden.

In 2020 werkte Maude opnieuw met haar vader aan de film The King of Staten Island. Ze speelde naast Pete Davidson in de film en was een van de hoofdpersonen. Voor deze rol zegt ze dat ze er eigenlijk auditie voor moest doen, in tegenstelling tot anderen in het verleden, toen ze net de rol kreeg.

Het is zeker dat Maude opgroeide met beroemde ouders net zoveel van acteren hield als zij. Sindsdien heeft ze haar meest bekende rol tot nu toe gekregen.

Hoe werd Maude Apatow beroemd?

Omdat ze in haar carrière in zoveel rollen speelde, was het geen verrassing toen ze de rol van Lexi Howard op Euphoria kreeg. Maude onthulde dat ze zes verschillende keren auditie moest doen voor de rol van Lexi. Ze werkte samen met de maker van Euphoria, Sam Levinson, voordat de show begon en de twee werkten samen om Lexi Howard's seizoen twee arc te creëren en het te baseren op Maude's echte tienerjaren.

Toen seizoen twee dit jaar werd uitgezonden, werd Lexi al snel een favoriet bij fans. Ze mocht zelfs haar muziektheaterkant laten zien in de voorlaatste aflevering van de show met een enorm toneelstuk met alle personages in de hoofdrol. Fans raakten tijdens het seizoen in paniek over de verhaallijn van Lexi en Fez. Maude onthulde zelfs dat ze hoopt dat hun personages hun relatie meer gaan verkennen.

Maude maakt naam buiten het werken met haar ouders en Euphoria bewijst dat. Veel fans van de show ontdekten dat haar ouders beroemd waren en gingen naar Twitter om hun reacties op het ontdekken ervan te uiten.

Een fan noemde Judd Apatow zelfs "Maude's vader" en "een filmregisseur", maar noemde zijn naam nooit. Maude drukt haar stempel op de wereld en laat zien dat ze een ongelooflijke actrice is.

Waar Maude Apatow aan werkt na 'Euphoria'

De meest zekere volgende stap voor Maude is Euphoria seizoen drie. Hoewel fans niet zeker weten hoe lang ze moeten wachten op het nieuwe seizoen, zullen ze zeker elk personage terug zien komen, inclusief Lexi Howard. Toen haar werd gevraagd hoe ze zich voelt over de populariteit van Euphoria en haar personage, zei ze: "Ze kan het niet geloven."

Ze zal ook schitteren in een AMC-tv-show genaamd Pantheon en is momenteel aan het filmen. In recente Instagram-berichten lijkt het erop dat Maude veel reist. Ze plaatste een fotoset van zichzelf in Kopenhagen met het bijschrift "Officieel verhuizen naar Kopenhagen!". Maar toen loste dat op met het schrijven van "(in mijn dromen)".

Fans zijn blij om te zien dat ze de erkenning en bekendheid krijgt die ze verdient door Lexi Howard te spelen. Naast Euphoria en aankomende rollen, is het belangrijk om de carrière die Maude heeft gehad te benadrukken. Ze begon te werken aan de films van haar vader en hoefde voor geen van die rollen auditie te doen.

Nu werkt ze zelfstandig en baant ze haar eigen acteerpad. Nu haar schare fans groeit, zal ze zeker grote stappen blijven maken in haar acteercarrière. Wat dat ook mag zijn, fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst biedt.

Aanbevolen: