Hoe is de relatie van Britney Spears met haar zonen?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie van Britney Spears met haar zonen?
Hoe is de relatie van Britney Spears met haar zonen?
Anonim

Gedurende maar liefst 13 jaar stond Britney Spears onder conservatorium terwijl haar vader haar persoonlijke leven, haar liefdesleven, haar financiën en haar carrièrebeslissingen microbeheerde. Tijdens een rechtszitting in de zomer van 2021 gaf de hitmaker van Gimme More dapper toe aan een rechter dat ze de tien jaar durende beproeving als "misbruik" beschouwde.

Spears zou later onthullen hoe haar familie haar naar verluidt tegen haar wil in een psychiatrische instelling hield en haar vaak bedreigde door te zeggen dat als ze niet meewerkte aan hun beslissingen, ze uiteindelijk elke kans zou verliezen om tijd door te brengen met haar zonen, Sean en Jayden Federline.

De 40-jarige heeft altijd een hechte band met haar moeder gehad, maar het spreekt voor zich dat ze onder strikte bewaking stond waar zelfs haar eten werd gecontroleerd, en ze geen toegang had tot haar eigen mobiele apparaat, je vraagt je zeker af wat er nog meer achter gesloten deuren gebeurde terwijl Spears zich aan de regels van haar eigen familie hield.

Ondanks alles staat de Piece Of Me-zangeres nog steeds dicht bij haar kinderen - misschien zelfs meer nu ze is bevrijd van haar conservatorium. Hier is het dieptepunt …

Waarom huilde Britney Spears om haar zonen?

In maart 2022 ging Spears naar haar Instagram-pagina om te vertellen over haar relatie met haar jongens, terwijl ze de sentimentele kant van het moederschap deelde naarmate de tieners ouder worden.

Dit is niet de eerste keer dat Spears heeft gezegd dat ze het niet erg leuk vindt dat haar zonen volwassen worden, en vertelde haar miljoenen fans op Instagram dat ze een stap terug moest doen omdat haar zonen "me niet meer nodig hebben, " schreef ze.

"Ik zal het gewoon zeggen zoals toen mijn jongens groter werden … HET LITERALLY SUCKS", schreef de Grammy-winnaar bij haar Instagram-foto terwijl ze verbluft in een zwart-rode jurk met bloemenprint.

“Ze [hebben] me niet meer nodig … Ik heb oceanen gehuild voor mijn jongens en ik lieg niet!!!! Hopelijk kan ik op een dag recente foto's van ons laten zien, maar in de tussentijd respecteer ik hun wensen!!!!”

The Someday-zangeres, die momenteel verloofd is met haar oude beau Sam Asghari, deelt haar twee kinderen met voormalig back-updanser Kevin Federline, met wie ze in 2004 getrouwd was.

Na drie jaar huwelijk besloten de twee er echter mee op te houden. Maar van wat er is verzameld, hebben ze hun kinderen effectief kunnen co-ouderen zonder veel gedoe. Het is echter onduidelijk hoeveel zeggenschap Spears had als het op haar jongens aankwam, aangezien alles door haar vader moest worden goedgekeurd totdat hij werd verwijderd als haar conservator.

Waarom kreeg Britney minder voogdij?

Spears was woedend nadat een rechter had besloten haar voogdij te verminderen van 50% naar 30% na een woordenwisseling tussen Jayden en haar vader Jamie.

De motie werd in september 2019 ingevoerd, precies rond dezelfde tijd dat Spears weigerde terug te gaan naar haar laatste residentie in Las Vegas.

Ze heeft er geen geheim van gemaakt dat haar kinderen vaak werden gebruikt om haar dingen te laten doen die ze niet wilde doen, zoals optreden terwijl Spears gewoon wat vrije tijd wilde hebben en bij haar jongens wilde zijn.

Dus, na een vermeende woordenwisseling tussen Jayden en Jamie, zag Spears haar voogdij verminderen, waardoor ze bedroefd en gefrustreerd achterbleef, vertelde een bron destijds aan Us Weekly.

"Britney heeft geen tijd met haar vader doorgebracht en is erg boos dat ze de jongens niet meer zo vaak heeft als in het verleden", legt de insider uit.

"Jamie maakt zich zorgen dat ze geen vast werkschema heeft dat haar bezig houdt."

Jayden's Revealing IG Live

In 2020 verscheen Jayden in een Q&A Instagram Live op zijn officiële pagina (die inmiddels is verwijderd) waar hij zei dat hij niet op kon schieten met zijn grootvader en dat Spears de indruk had gewekt dat ze met muziek wilde stoppen.

“Eigenlijk heb ik haar nog niet veel muziek zien doen. Ik denk niet dat… Ik weet het niet, gast. Ik weet het niet eens, zei de tiener.

Ik herinner me een keer dat ik haar vroeg, ik zei: 'Mam, wat is er met je muziek gebeurd?' en ze zei: 'Ik weet het niet, schat. Ik denk dat ik er misschien gewoon mee ophoud.' Ik heb zoiets van, 'Wat? Wat zeg je, wat bedoel je? Zoals, weet je hoeveel bank je van dat spul verdient?'”

Aanbevolen: