Wat voor soort relatie hebben de zonen van Britney Spears, Sean en Jayden, met hun grootvader Jamie

Inhoudsopgave:

Wat voor soort relatie hebben de zonen van Britney Spears, Sean en Jayden, met hun grootvader Jamie
Wat voor soort relatie hebben de zonen van Britney Spears, Sean en Jayden, met hun grootvader Jamie
Anonim

Wat voor soort relatie hebben Britney Spears' zonen Jayden en Sean Federline met hun grootvader Jamie? Niet-bestaand is ongeveer zo goed als maar kan. Als de waarheid werd verteld, haten ze de man.

Waarom? We hebben het over straatverboden tegen hem wat de jongens betreft en wrede aanvallen op Jamie op sociale media door Jayden. Multi-miljonair Kevin Federline, Britney's ex en de vader van de jongens hebben Jamie beschuldigd van misbruik na een incident in september 2019 in het huis van Jamie Spears.

Nog een bron van spanning: zoals de wereld weet, is Jamie sinds 2008 de conservator van Britney, na haar zeer publieke ineenstorting in 2007. Jamie is in wezen haar voogd. Simpel gezegd, Jamie Spears beheerst haar leven. En in 2020 maakte ze heel duidelijk dat ze hem uit zijn conservatorium wilde halen. Het lukte haar niet, maar de Bessemer Trust werd aangesteld als co-conservator. Het zeer uitgesproken wantrouwen en afkeer van Britney Spears jegens haar vader is doorgedrongen in de houding van haar zoons tegenover hun grootvader. En de vibes zijn niet goed.

Dus, wat voor soort relatie heeft Jamie Spears met zijn kleinzonen Jayden en Sean? Een heel, heel slechte. Laten we eens kijken waarom.

Dat incident in september 2019

De dingen waren toen best cool. Britney's ex en vader van de jongens Kevin Federline deden het co-ouderschap, waarbij ze de voogdij 50/50 delen. Dus op een dag nam Britney de 13-jarige Sean en de 12-jarige Jayden mee naar Jamie's huis voor een klein bezoek.

Niemand zegt precies wat er is gebeurd, maar Jamie kreeg uiteindelijk een soort van "fysieke woordenwisseling" met Sean, die eindigde met Jamie "die een deur inbrak en Sean greep". Britney, heel wijs, kwam snel uit Dodge.

Blijkbaar waren er "geen zichtbare blauwe plekken of verwondingen" op Sean. Desalniettemin ging vader K-Fed ballistisch en meldde het incident aan de politie. Er was een soort onderzoek, maar Jamie werd nergens van beschuldigd.

Maar er was veel neerslag van het incident. Om te beginnen kreeg Jamie een straatverbod opgelegd waardoor hij drie jaar lang geen contact met de jongens mocht hebben.

En er is meer. Kevin was zo bezorgd dat hij ervoor zorgde dat de 50/50 voogdijzaak 70/30 in zijn voordeel werd. Jamie was de schurk van het stuk voor zover het iedereen betrof.

Volgens pagesix.com zei Federline's advocaat Mark Kaplan over het incident: "Er was een meningsverschil dat plaatsvond terwijl Britney en de kinderen Jamie bij hem thuis bezochten, wat leidde tot een fysieke woordenwisseling die werd waargenomen door [hun andere zoon] Jayden. Britney deed het juiste en verwijderde de kinderen en haalde ze daar weg, maar het trauma voor de kinderen is niettemin.”

Dus, wat denk je van een grootvader die deuren inbreekt en je vastpakt? Nou, als je Sean bent, niet erg goed. En om het nog erger te maken, Jayden was hiervan getuige.

Jamie heeft het heel wijselijk gezipt en heeft niet echt commentaar gegeven op het incident of de nasleep ervan.

Maar na het gevecht tussen Sean en Jamie begon Britney, die haar vader ooit in 2007-2008 haar leven had gered, waarschijnlijk te twijfelen aan zijn controle over haar leven. Tegen het einde van 2020 is ze advocaat en stapt ze naar de rechtbank om hem te verwijderen als haar conservator.

Het is haar niet gelukt, maar de rechtbank heeft de Bessemer Trust wel aangesteld als co-conservator om Jamie in de gaten te houden.

Jayden's sociale media Rants and Raves

Tussen 2014 en 2017 had Britney een schitterende residentie bij Planet Hollywood in Las Vegas. Het was zo'n succes dat het MGM Park in Las Vegas bereid was haar meer dan $ 500.000 per show te betalen om nog een residentie te doen. Het zou in februari 2019 beginnen. Nou, de dingen gingen niet volgens plan. Jamie belandde in het ziekenhuis met een gescheurde dikke darm en begin 2019 kondigde Britney aan dat ze zo overstuur en bezorgd was om haar vader dat ze de residentie opzegde om zich op het gezin te concentreren. Ze kondigde een "onbepaalde onderbreking" van haar werk aan.

Was het zo simpel? Sommigen zeggen dat Jamie achter de annulering zat omdat Britney had geweigerd haar "medicatie" in te nemen.

Toen kwam het gevecht tussen Sean en Jamie in september en de mislukte poging van Britney om haar vader te laten verwijderen als haar conservator in november 2020. Tegen die tijd spraken Jamie en Britney niet eens met elkaar.

In maart 2020 sloeg al deze spanning over in een epische Instagram-tirade van Jayden. Hij noemde Jamie een "d" en zei dat omdat ze bang voor hem was dat ze voorgoed zou "stoppen" met muziek.

Hij had niets dan lof voor zijn vader en moeder, die K-Fed noemde met wie hij destijds samenwoonde "Jezus". En hij voegde eraan toe dat zijn oma van moederszijde, Lynne, geweldig was. Maar Jaimy? Hij zou wat Jayden betreft kunnen "gaan doodgaan".

Volgens pagesix.com mompelde Kevin Federline iets over jongens die jongens zijn en dat hij ermee omging als een "familie" -aangelegenheid.

Verwacht niet dat de dingen in 2021 beter zullen worden. Dit is een familievete die waarschijnlijk zal blijven bestaan.

Aanbevolen: