Hebben de zonen van Britney Spears haar huwelijk met Sam Asghari afgeslagen?

Inhoudsopgave:

Hebben de zonen van Britney Spears haar huwelijk met Sam Asghari afgeslagen?
Hebben de zonen van Britney Spears haar huwelijk met Sam Asghari afgeslagen?
Anonim

Toen werd onthuld dat Britney Spears' kinderen haar bruiloft met acteur en personal trainer Sam Asghari niet zouden bijwonen, vroegen veel fans zich af waarom.

Kevin Federline beweerde dat Sean Preston en Jayden James hun moeder Britney Spears niet willen zien

Mark Vincent Kaplan, een advocaat die Spears' ex-man Kevin Federline vertegenwoordigt, maakte het nieuws bekend dat Sean Preston (16) en Jayden James (15) niet aanwezig zouden zijn bij het huwelijk van hun moeder met TMZ in juni. "Hoewel de jongens niet aanwezig zullen zijn, zijn Kevin en de jongens blij voor Britney en wensen haar en Sam het allerbeste voor de toekomst." Nu beweert Federline, 44, dat hun jongens hebben "besloten" haar niet te zien en ervoor hebben gekozen om niet naar haar bruiloft met Sam Asghari, 28 te gaan.

De voormalige back-updanseres zei: "De jongens hebben besloten dat ze haar nu niet zien. Het is een paar maanden geleden dat ze haar hebben gezien. Ze hebben de beslissing genomen om niet naar haar bruiloft te gaan." Zijn opmerkingen zijn gepubliceerd in MailOnline en komen uit een reeks interviews die deze week op ITV News in Groot-Brittannië zullen worden uitgezonden. Federline – die nu getrouwd is met volleyballer Victoria Prince, met wie hij twee dochters heeft – kreeg de voogdij over zijn zonen nadat Spears in 2006 de scheiding aanvroeg.

Kevin Federline beweerde dat Sean en Jayden 'ongemakkelijk' zijn met de naakte selfies van Britney Spears

Britney Spears werd vorig jaar vrijgelaten uit een 13-jarig conservatorium. Het werd bestuurd door haar vader Jamie Spears na Britney's publieke instorting in 2008. Sindsdien heeft Spears een aantal prikkelende foto's online gezet. Kevin Federline legde uit dat hij zich de afgelopen maanden "ongemakkelijk" voelde bij veel beslissingen van Spears, waaronder haar naaktfoto's. Hij beweerde ook dat hun zonen ook in de war zijn geraakt door de snaps. "Ik probeer ze uit te leggen: 'Kijk, misschien is dat gewoon een andere manier waarop ze zichzelf probeert uit te drukken.' Maar dat neemt niet weg wat het met hen doet. Het is zwaar. Ik kan me niet voorstellen hoe het voelt om een tiener te zijn die naar de middelbare school moet, "zei Federline.

In november 2021 werd Britney Spears tienjarige conservatorschap beëindigd door een Amerikaanse rechter, wat betekent dat Spears opnieuw controle had over haar fortuin van meerdere miljoenen dollars. Het leidde ertoe dat ze in het huwelijksbootje stapte met Asghari en dat ze probeerden een baby te krijgen. Voormalig danseres Federline heeft echter gezegd dat hij gelooft dat het conservatorium haar leven heeft "gered". "Ik zag een man die echt om zijn familie gaf en echt om zijn familie gaf en wilde dat alles goed zou komen. Toen Jamie het overnam, kwamen de zaken in orde. Hij redde haar leven", drong hij aan.

Sam Asghari en Britney Spears hebben gereageerd op de beweringen van Kevin Federline

Nadat het bericht van Federline's interview zich verspreidde, reageerden zowel Spears als Asghari op zijn beweringen op Instagram.

Spears schreef zaterdag op haar Instagram-verhaal: "Het doet me verdriet om te horen dat mijn ex-man heeft besloten om de relatie tussen mij en mijn kinderen te bespreken… Zoals we allemaal weten, is het opvoeden van tienerjongens nooit gemakkelijk voor iemand." Ze voegde eraan toe: “ik heb ze alles gegeven … Slechts één woord: HURTFUL.”

Spears maakte de post af door te beweren dat haar moeder Lynne Spears haar aanmoedigde om haar kinderen aan Federline over te dragen. Spears ging verder in op het interview van Federline op haar Instagram-feed. "Tijdens mijn conservatorium werd ik bijna 15 jaar gecontroleerd en gecontroleerd… Ik had toestemming nodig om Tylenol in te nemen!!!" de "Lucky" zanger schreef. Haar man Asghari steunde via Instagram Story zijn popstervrouw. Hij beschuldigde Federline ervan haar te "lasterlijk" te maken.

"Zijn karakter wordt onthuld door de goedkeuring van een 13-jarige CShip en zijn loyaliteit aan Jaimie geeft ook zijn goedkeuring aan op het moment van de conceptie … Iedereen die het goedkeurt, heeft ongelijk of profiteert er op de een of andere manier van", schreef Asghari.

Asghari vervolgde met een ander bericht, waarin hij de beruchte follow-up van Will Smith op de Oscars-klap citeerde. "Ik wens hem het beste en hoop dat hij in de toekomst een positievere kijk heeft in het belang van alle betrokkenen. Maar voor nu: houd de naam van mijn vrouw… uit je mond."

Aanbevolen: