Hebben de zonen van Britney Spears gereageerd op het einde van haar conservatorium?

Inhoudsopgave:

Hebben de zonen van Britney Spears gereageerd op het einde van haar conservatorium?
Hebben de zonen van Britney Spears gereageerd op het einde van haar conservatorium?
Anonim

In de maand sinds haar 14-jarige conservatorium is afgelopen, blijft Britney Spears openstaan over het schrijnende misbruik en de beperkingen die ze heeft doorgemaakt sinds de zangeres in haar jaren '20. Spears, die eerder deze maand haar 40e verjaardag vierde, is naar Instagram gegaan om te onthullen wat er achter de schermen is gebeurd en onthult angstaanjagende details van haar mishandeling in de afgelopen anderhalf jaar.

Hoewel beroemdheden, waaronder Lady Gaga en fans van de popster, hebben gesproken over het vieren van het einde van de beperkingen op het leven van Spears, is het een beetje stil geweest aan het einde van haar familie, hoewel ze na de explosie die ze hen heeft gegeven op sociale media is dat misschien niet zo verwonderlijk. Spears' ex-man van drie jaar en vader van haar kinderen Kevin Federline heeft zijn steun uitgesproken voor de beëindiging van het conservatorium. Hoe denken haar zonen Sean Preston, 16, en Jayden James, 15, erover?

7 Kevin Federline is blij met zijn zonen

Een maand voordat Spears werd vrijgelaten uit de beperkingen van het conservatorium, bracht Kevin Federline via zijn advocaat Vincent Kaplan een verklaring uit over de beëindiging ervan, waarin hij zei dat hij het einde van het conservatorium steunt zolang hij en de kinderen van Spears zijn "veilig." "Als Britney de kinderen wil zien, kan ze de kinderen zien", zei Kaplan. "Natuurlijk weten we niet of het conservatorium wordt voortgezet, maar zolang de jongens goed worden begeleid en veilig zijn, en Britney dat kan doen zonder de aanwezigheid van een conservator, is hij blij." Hij erkende ook dat de verwijdering van Jamie Spears als haar conservator de jongens in staat zou stellen hun moeder op haar best te zien."[Ze] zouden moeten kunnen profiteren van het wegnemen van stress uit haar leven, zodat ze hun moeder op haar best hebben."

6 Waar wonen hun kinderen?

Na hun geboorten in september 2005 en september 2006 werden Sean Preston en Jayden James non-stop gefotografeerd terwijl de paparazzi Britney Spears achtervolgden in de jaren voorafgaand aan de implementatie van het conservatorium. Maar sindsdien hebben de twee een nogal beschut leven geleid, weg van zowel de glitter en glamour van Hollywood als het gepubliceerde drama van het leven van hun moeder. Na de scheiding van Spears en Federline in 2007, kreeg Federline de volledige voogdij over de kinderen, die vervolgens werd vastgesteld op 50/50 voogdij bij de oprichting van de voogdij. Deze uitspraak bleef van kracht totdat Federline de rechter een verzoek indiende om zijn aandeel te verhogen tot 70% in 2019, waardoor Spears' tijd met haar kinderen tot slechts 30% werd teruggebracht.

5 Zal deze regeling nu veranderen?

Nu het conservatorium in november 2021 afloopt, zal de regeling naar verwachting niet veranderen. Volgens TMZ zijn de zonen van Spears niet op zoek naar meer of minder tijd met hun moeder. De huidige regeling die ze hebben waarbij Britney de kinderen kan zien wanneer zij en zij dat willen, is wat vanaf nu voor het gezin werkt. Een bron vertelde People echter dat Spears hoopt dat het einde van het conservatorium ertoe zal leiden dat ze haar zonen meer gaat zien nu Jamie niet haar conservator is.

4 Jayden James sprak over het conservatorium op Instagram

In maart 2020 liet Spears' tweede zoon Jayden James zijn Instagram-account sluiten nadat hij vermeende familiegeheimen had doorgegeven aan zijn 11.000 volgers. Jayden James, toen 13 jaar oud, ging naar Instagram, waar een aantal fans van zijn moeder meededen en vragen postten die de zoon van de superster moest beantwoorden en enig licht werpen op de FreeBritney-beweging. Hij vertelde zijn volgelingen dat hij niet zeker wist hoe hij over de beweging denkt, maar dat hij er helemaal voor was dat ze haar vrijheid terug zou krijgen. Reagerend op iemand die over zijn leven schreef, "help je moeder los te komen", antwoordde hij met "dat is wat ik probeer te doen." Hij voegde eraan toe dat zijn 'legendarische' moeder misschien zou stoppen met muziek en dat hij niet veel tijd met haar kon doorbrengen.

3 De jongens hebben geen relatie meer met hun grootvader

In september van het voorgaande jaar kregen Jayden en zijn broer Sean een straatverbod tegen hun grootvader, Jamie Spears, nadat hij Sean zou hebben misbruikt, gedrag dat Jamie ontkende. Dit leidde ertoe dat Britney Spears de toegang tot haar zonen verloor voor een periode terwijl het onderzoek aan de gang was. Jayden noemde zijn grootvader een "behoorlijk grote lul" op Instagram en zei dat hij "aan hetzelfde dacht" toen een volgeling suggereerde dat zijn grootvader moest worden vermoord. De tirade leidde ertoe dat zijn Instagram privé werd gemaakt en alle gerelateerde berichten werden verwijderd. De advocaat van zijn vader zei: "Kevin was niet blij om dat te zien en hij pakt het aan zoals je zou verwachten dat een verantwoordelijke ouder het zou aanpakken."

2 De jongens worden gezien op Instagram-berichten, allemaal volwassen

Sean Preston en Jayden James maakten in september een zeldzame verschijning op Spears' Instagram, waarbij de moeder in een nu verwijderde post schreef: "De verjaardagen van mijn jongens waren vorige week, en helaas groeien ze op en willen ze hun eigen dingen… ik moet hun toestemming vragen om ze te plaatsen omdat het extreem onafhankelijke kleine mannen zijn." Ze vervolgde: "Er is veel dat ik niet met jullie allemaal kan delen omdat mijn kinderen erg privé zijn, waar ik van hou, maar ik zal je vertellen dat ze allebei extreem getalenteerd zijn en ik ben zo ongelooflijk gezegend met deze twee kleine mannen in mijn leven. !"

Een paar weken later verschenen de twee in een bericht van Eddie Morales, een vriend van hun vader, die hun talent prees en verwees naar de moeilijke tijden die de familie doormaakte toen Spears naar de rechtbank ging om de zaak ten val te brengen. het conservatorium. "In tijden van verdriet, wetende dat je familie hebt, voelt het echt de moeite waard om te leven", begon zijn bijschrift. "Praat over het zien van mijn neven toen ze kleinere peulen waren [dan] mijn handen nu naar life kijken", voegt Federline toe "hou van je bro… NU ZAL DE WERELD ZIEN HOEVEEL VAN EEN GEWELDIGE PAH HIJ IS GEWEEST!"

1 Britney's zonen zijn blij dat ze een nieuw gezin begint

Britney Spears heeft er geen geheim van gemaakt dat ze ernaar verlangt haar gezin uit te breiden, een stap die nu mogelijk is voor de superster sinds het conservatorium eindigde. Eerder mocht ze volgens de regels van het conservatorium niet zwanger worden, trouwen of zelfs haar spira altje verwijderen. Een bron onthulde aan HollywoodLife dat de eerste prioriteit voor Britney nu is om nog een kind te krijgen en dat haar zonen volledig aan boord zijn en achter de plannen van hun moeder staan. "Ze zouden dolgraag een broertje of zusje willen hebben", deelde de bron mee. "Ze praat met de jongens over de volgende stappen in haar nieuwe leven. Dit is altijd al een droom van haar geweest. Ze heeft het gevoel dat haar jeugd en opgroeien met haar kinderen zo veel van haar is gestolen dat ze een tweede kans wil. is haar tweede kans met Sam."

Aanbevolen: