Kylie Jenner en Travis Scott veranderen de naam van de baby omdat "we niet het gevoel hadden dat hij het was"

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner en Travis Scott veranderen de naam van de baby omdat "we niet het gevoel hadden dat hij het was"
Kylie Jenner en Travis Scott veranderen de naam van de baby omdat "we niet het gevoel hadden dat hij het was"
Anonim

Kylie Jenner heeft een update over haar pasgeboren zoon gedeeld, inclusief het geweldige nieuws dat zij en Travis Scott hebben besloten dat zijn naam "niet voelde alsof hij het was" en dat de naam van hun 8 weken oude zoon "Wolf niet meer is". Hoewel de realityster de nieuwe naam van haar zoon niet noemde, zeggen sommigen dat ze tot de verandering heeft besloten vanwege aartsvijand Tammy Hembrow.

Kylie Jenner en Travis Scott hebben besloten dat hun zoon niet langer bekend zal staan als Wolf, maar heeft niet gezegd wat zijn nieuwe naam zou zijn

De Kylie Cosmetics-mogul kondigde aan dat zij en Travis Scott in februari hun tweede kind verwelkomden en onthulde een paar dagen later dat hij bekend zou worden als Wolf Webster. Nu lijkt het erop dat het paar van gedachten is veranderd en dat de baby die voorheen bekend stond als Wolf een nieuwe naam zou krijgen.

Kylie plaatste de update op Instagram, samen met een reeks foto's en de aankondiging dat ze een korte video met de titel To Our Son op haar YouTube-kanaal had geplaatst. De bijna 10 minuten durende video geeft fans een intieme blik op enkele van de speciale momenten die leidden tot de geboorte van haar zoon.

“Ter info: de naam van onze zoon is geen Wolf meer”, schreef ze in het Instagram-verhaal. We hadden gewoon niet het gevoel dat hij het was. Ik wilde het gewoon delen omdat ik Wolf overal zie.” En dat is het. Er wordt niet vermeld hoe mensen haar zoon in de toekomst zouden moeten noemen, alleen een opmerking dat iedereen de verkeerde naam heeft gebruikt.

Sommige fans denken dat Kylie de naam van Baby Wolf heeft veranderd omdat haar aartsvijand Tammy Hembrow haar ervan beschuldigde de naam te hebben gestolen

Het nieuws heeft sommige fans ervan overtuigd dat het paar besloot de naam van hun zoon te veranderen vanwege een vete tussen Kylie en haar voormalige vriend Tammy Hembrow. Kylie was tot 2019 goede vrienden met de Instagram-beïnvloeder, maar sindsdien is het verzuurd tussen de ex-vrienden.

De schaduw begon toen Kylie onthulde dat ze haar zoon Wolf had genoemd. Tammy, die een zes jaar oude zoon heeft genaamd wolf, beschuldigde haar voormalige vriend van het stelen van haar babynaamideeën.

Tammy, die zwanger is van haar derde kind, snauwde terug naar Kylie op TikTok met een antwoord op de opmerking van een volger. Toen de volger opmerkte: "Ik weet gewoon dat je je baby Bently noemt!" Tammy grapte: "Eigenlijk vind ik de naam Stormi op dit moment leuk."

Natuurlijk is Stormi de naam van de vierjarige dochter van Travis en Kylie.

Aanbevolen: