Martin Sheen geeft Hollywood de schuld omdat hij zijn naam moest veranderen

Inhoudsopgave:

Martin Sheen geeft Hollywood de schuld omdat hij zijn naam moest veranderen
Martin Sheen geeft Hollywood de schuld omdat hij zijn naam moest veranderen
Anonim

Het is de ongelukkige realiteit van Hollywood, of dat was het tenminste, acteurs die een valse naam moesten gebruiken om meer bekendheid te krijgen. Jamie Foxx maakt deel uit van een lange lijst van acteurs die zich moesten verplichten - terugkijkend hebben sommigen spijt.

We bekijken wat Martin Sheen zegt over de naamswijziging en waarom hij het anders zou doen als hij nog een kans zou krijgen.

Martin Sheen groeide op met een Spaanse vader

Martin Sheen werd geboren als Ramón Antonio Gerardo Estévez. Zijn vader was van Spaanse afkomst en zijn mentaliteit ten opzichte van het werkleven was totaal anders dan Martins ambitie.

Hij opende samen met Closer Weekly: Mijn vader was erg praktisch. Hij was het grootste deel van zijn volwassen leven fabrieksarbeider en hij wilde dat ik naar de universiteit ging en mijn kansen op een beter leven dan hij zou vergroten. We hebben er heel, heel pijnlijke confrontaties over gehad.”

Gezien deze mentaliteit, kun je je voorstellen hoe moeilijk de gesprekken waren voor Martin die zijn vader probeerde te overtuigen om acteren na te streven.

Op een avond begonnen we een discussie over mijn vertrek naar New York. Hij zei tegen me: 'Je wilt naar het theater. Je kunt niet zingen, je kunt niet dansen. weet wat je doet!' Ik zei: 'Pap, jij zit hier elke avond naar westerns te kijken - zie je iemand zingen of dansen?' Hij zei: 'Nee, maar je rijdt ook niet op een paard.'

Dingen zouden uiteindelijk veranderen voor Martin zodra zijn vader besefte hoe toegewijd hij echt was: Hij zag eindelijk dat ik toegewijd was en realiseerde zich dat het een strijd op leven en dood met mij zou zijn als ik het niet nastreef. Ik maakte me klaar om te gaan, hij zegende me en hij bleef me de rest van zijn leven zegenen. Ik aanbad hem.”

Sheen heeft zijn droom kunnen waarmaken, maar hij heeft wel spijt over hoe het allemaal is gekomen.

Martin Sheen had er spijt van dat hij zijn naam veranderde voor meer kansen

Om meer kansen te krijgen, werd de naam Martin Sheen geboren. Helaas werkte de beslissing destijds wel en gingen er meer deuren open. "Ik dacht dat ik het eens zou proberen, en voordat ik het wist, begon ik ermee te leven en toen was het te laat."

Terugkijkend heeft Sheen er spijt en zorgen over. Als hij dingen opnieuw had gedaan, zou Sheen zijn naam niet hebben veranderd.

“Dat is een van mijn spijt. Ik heb mijn naam nooit officieel veranderd. Het is nog steeds Ramon Estévez op mijn geboorteakte. Het staat op mijn huwelijksvergunning, mijn paspoort, rijbewijs. Soms word je overgehaald als je niet genoeg inzicht of zelfs niet genoeg moed hebt om op te komen voor waar je in gelooft, en daar betaal je later voor. Maar ik spreek natuurlijk alleen voor mezelf.”

Martin heeft zijn zoon in ieder geval een andere richting geadviseerd, en het heeft zijn kansen niet belemmerd.

Martin Sheen adviseerde zijn zoon Emilio Estevez om de namen niet te veranderen

Charlie Sheen veranderde uiteindelijk zijn naam, maar Emilio besloot het niet te doen. Martin onthulde dat dit in termen van zijn carrière het enige advies was dat hij gaf. Martin zou onthullen dat Emilio's agent de acteur adviseerde om over te stappen en de naam Sheen te gebruiken, hoewel Emilio wijselijk niet geïnteresseerd was in de overstap.

De enige invloed die ik op Emilio had, was om zijn naam te behouden. Toen hij begon, adviseerde zijn agent hem om zijn naam te veranderen in Sheen en hij zou het niet doen. En ik dank God dat hij dat deed' t.”

Sheen zou verder onthullen dat hij nooit echt wist dat zijn kinderen überhaupt wilden acteren. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er niet van bewust was. Ik was zo betrokken bij mezelf en probeerde een provider te zijn dat ik me niet bewust was van hun neiging om acteurs te zijn. Ik deed een keer een show en Emilio kwam opdagen. Ik dacht dat hij er was om me te bezoeken, maar hij had een rol gekregen in dezelfde show."

Martin is op zijn minst trots op zijn zoon omdat hij de familie-erfenis intact heeft gehouden.

Aanbevolen: