Britney Spears' vader heeft haar bijna beschaamd om geopereerd te worden

Inhoudsopgave:

Britney Spears' vader heeft haar bijna beschaamd om geopereerd te worden
Britney Spears' vader heeft haar bijna beschaamd om geopereerd te worden
Anonim

Britney Spears vertelt over de druk van het leven in Los Angeles en hoe ze ooit overwoog om een borstvergrotingsoperatie te ondergaan. De popster plaatste een lange notitie op Instagram waarin ze haar lichamelijke onzekerheden onthulde - en "die plek" haar familie stuurde haar naar waar ze zegt dat de medicatie haar "zoveel gewicht" deed toenemen.

Britney Spear ging naar een plastisch chirurg na haar recente gewichtsverlies, maar ze ging nooit meer terug na een slechte ervaring

Britney liet het briefje op Instagram vallen - zoals ze meestal doet - tijdens wat een moment van bezinning moet zijn geweest voor de 40-jarige. Ze klonk een beetje zelfbewust over haar decolleté en schreef dat ze, nadat ze 7 pond was afgevallen, haar buste een beetje tekort vond.

Brit zegt dat ze besloot een bezoek te brengen aan een plastisch chirurg voor een consult om te zien wat een chirurg zou kunnen doen om de zaken groter te maken, maar het ging niet helemaal zoals gepland. Om onbekende redenen besloot de zangeres naar de achteringang te gaan, waar ze acht trappen op moest, en toen ze daar aankwam, liet niemand haar binnen!

Britney heeft ontkend dat er in het verleden "verbeteringen" zijn aangebracht en na haar recente bezoek aan de cosmetisch chirurg zegt ze dat ze "nooit meer terug is geweest".

The Princess of Pop reflecteerde vervolgens op haar jaren onder haar conservatorium en hoe slechts een enkele tijdschriftomslag tijdens de 13-jarige beproeving haar recht deed.

"Ik ben echter niet goed neergeschoten, ik ben nog nooit zo vernederd en beschaamd geweest in mijn leven gedurende de jaren dat ik conservatorium was", schreef ze. "Mijn vader vertelde me altijd dat ik dik was en een zware meid op het podium was niet leuk… het was vernederend!"

Britney zei dat ze op 'die plek' was aangekomen en dat haar familie haar ook stuurde - en was bang dat ze hersendood zou kunnen worden

Britney - die onlangs zei dat ze geen idee heeft wie Pete Davidson en Scott Disick zijn - klonk ook verrast toen ze ontdekte dat mannen ook cosmetische chirurgie ondergaan. Ze zei: "Het walgde me toen ik naar die dokterspraktijk ging omdat jongens neuscorrecties kregen!!!"

Toen richtte Brit haar woede op haar familie, van wie ze zegt dat ze haar "pijn heeft gedaan" met de medicijnen die ze haar dwongen te nemen. De Crazy-zangeres maakte zich zorgen dat ze "brooddood" zou kunnen worden vanwege hoe sterk haar medicijnen waren en dat ze haar verdrietig maakte omdat ze "zoveel was aangekomen".

De popster eindigde het briefje met een positieve noot, stromend over haar twee zonen, die het licht in haar leven lijken te zijn.

Aanbevolen: