Hoeveel is Finneas O'Connell waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Finneas O'Connell waard?
Hoeveel is Finneas O'Connell waard?
Anonim

Billie Eilish fans weten dat zoveel van haar carrièresucces te danken is aan haar samenwerking met haar broer, Finneas O'Connell. Dit is iets dat Billie zelf bij talloze gelegenheden heeft verklaard. Terwijl Billie het front-and-center talent is, vormen zij en haar broer een heel muzikaal team. Finneas' liefde voor muziek werd aangewakkerd vóór die van Billie, maar pas toen ze interesse kreeg, explodeerde zijn carrière.

Hoewel Billie opmerkelijk rijker en veel beroemder is dan Finneas, bouwt de roodharige songwriter en muzikant een indrukwekkend eigen imperium op. Hoewel, op basis van zijn publieke persoonlijkheid, zou je het niet doen. Hij komt meestal erg gereserveerd, gecentreerd en beschaafd over, ondanks dat sommige fans denken dat hij griezelig is. Dit is hoeveel Finneas eigenlijk waard is en hoe hij zoveel geld verdiende…

Hoe rijk is Finneas O'Connell?

Volgens Celebrity Net Worth is Billie Eilish $ 30 miljoen waard, hoewel er is gemeld dat ze tussen 2019 en 2020 meer dan $ 50 miljoen heeft verdiend. cut), zal haar vermogen nu zeker hoger zijn dan $ 30 miljoen. Hetzelfde geldt voor het gerapporteerde vermogen van Finneas van $ 20 miljoen.

  • Finneas heeft naar verluidt in 2019 $ 2,7 miljoen uitgegeven aan een huis in de straat van zijn ouders.
  • In 2020 kochten Finneas en vriendin Claudia Sulewski een prachtig huis aan de oceaan in Malibu voor maar liefst $ 5,2 miljoen.

Het lijdt geen twijfel dat Finneas in zijn eentje succesvol had kunnen zijn in de muziekindustrie. Hij houdt al van schrijven en optreden sinds hij 12 was en is sindsdien toegewijd aan het ontwikkelen van zijn vaardigheden. En het waren deze vaardigheden die hem in staat stelden om "Ocean Eyes" te schrijven en te produceren voor zijn band, The Slightlys. Maar zelfs in 2015, toen Finneas nog maar 18 jaar oud was, realiseerde hij zich dat zijn jongere zus het lied tot leven kon brengen op een manier die hij niet kon. Dat al zo vroeg erkennen was een teken dat hij het niet alleen als muzikant maar ook als muziekproducent kon maken.

Volgens een interview met Teen Vogue zei Billie: "[Finneas] kwam naar me toe met 'Ocean Eyes', dat hij oorspronkelijk voor zijn band had geschreven. Hij vertelde me dat hij dacht dat het heel goed zou klinken in mijn stem. Hij leerde me het lied en we zongen het samen met zijn gitaar en ik vond het geweldig. Het zat weken in [mijn] hoofd."

Het was dit nummer dat niet alleen Billie Eilish tot een ster maakte, maar ook van Finneas.

Hoe Finneas beroemd werd

Zodra Billie en Finneas hun versie van "Ocean Eyes" op SoundCloud uitbrachten, ging het viraal. Al snel werden ze getekend bij Interscope en begon hun officiële muzieksamenwerking. Hij schreef en produceerde Billie's debuut-EP, "Don't Smile At Me" en deed hetzelfde voor haar eerste studioalbum, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?".

Het album was meteen een sensatie en leidde Finneas ertoe een Grammy te winnen voor het produceren. Het album sleepte ook verschillende andere prijzen en onderscheidingen in de wacht die Finneas tot een van de meest gewilde muziekproducenten in de business maakten… En hij is pas 24.

Werkt Billie Eilish jaloers op Finneas met andere artiesten?

Zelfs voordat Billie en Finneas veel wonnen bij de Grammy's, werd hij gezocht door andere talenten. In 2019 produceerde hij "Lose You To Love Me" van Selena Gomez en twee nummers op Camila Cabello's "Romance". Beiden waren enorm succesvol.

Finneas heeft ook een eigen carrière opgebouwd als soloartiest. Zijn eigen debuut-EP "Blood Harmony", die de single "I Lost A Friend" bevat, kreeg zowel goedkeuring van fans als critici. Hij uitverkochte shows in de hele Verenigde Staten en had zijn zus niet eens nodig om hem daarbij te helpen.

Dat wil niet zeggen dat Finneas het rustiger aan heeft gedaan met Billie. In een interview met Howard Stern gaven broer en zus beiden commentaar op hun flexibiliteit als het om hun carrière gaat.

"Finneas, je carrière is zo groot geworden in die zin dat nu iedereen en hun verdomde moeder willen dat je hun album produceert", zei Howard tijdens een interview in 2021. "Maar als ik Billie, ik zou zoiets van 'F dit! Waarom heb ik de aandacht van deze man nodig voor andere mensen.'"

Nadat Billie had toegegeven dat ze haar broer helemaal voor zichzelf wil, zei ze dat ze erop vertrouwt dat Finneas haar muziek niet met andere mensen maakt.

"Ik zou beweren dat ik haar muziek niet met andere mensen kan gaan maken omdat [Billie] haar muziek is", zei Finneas tegen zowel Howard als zijn zus. "Billie heeft over het algemeen een precedent. Zoals, Billie's eerste altijd."

Hoewel Finneas altijd gefocust zal zijn op zijn werk met Billie, bouwt hij ook actief aan zijn eigen merk. Dit omvat eigen hitnummers op de Amerikaanse Billboard-hitlijst, zoals "What They'll Say About Us", het componeren van de score voor de film The Fallout, de hoofdrol op het YouTube-kanaal van zijn vriendin Claudia Sulewski, en zelfs een beetje acteren. Kortom, zijn vermogen zal de komende jaren ongetwijfeld enorm blijven groeien.

Aanbevolen: