Was de cast van 'Harry Potter' thuisonderwijs gegeven?

Inhoudsopgave:

Was de cast van 'Harry Potter' thuisonderwijs gegeven?
Was de cast van 'Harry Potter' thuisonderwijs gegeven?
Anonim

Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint en hun vele jeugdige co-sterren hebben 11 jaar roem en de valkuilen die daarmee gepaard gaan, genavigeerd zonder geruchten over driftbuien die jonge acteurs kunnen verwoesten.

Ze zijn slim, bescheiden, hoffelijk en bekwaam opgegroeid, en gaven er de voorkeur aan een discreet persoonlijk leven te behouden met een succesvolle filmcarrière in plaats van te springen in de glamoureuze levensstijl van feesten tot het ochtendgloren. Als de jonge acteurs in de Harry Potter-films schoolrapporten zouden krijgen voor hun tijd op Zweinstein, zouden ze hoogstwaarschijnlijk goede opmerkingen krijgen.

Lezers hebben echter misschien gevraagd of de jonge cast naar school ging en, zo ja, hoe het ze verging op school. Kregen ze thuisonderwijs of kregen ze les op de filmset? En gingen ze door met hun studie of niet?

Gaat de cast van Harry Potter naar school?

Voordat ze in Harry Potter werden gecast, gingen alle kinderen naar verschillende scholen, maar wat gebeurde er toen ze eenmaal op de set begonnen te werken?

Het blijkt dat in plaats van thuisonderwijs, de meeste cast hun bijles kregen in de buurt van of op de eigenlijke set.

Omdat alle jonge acteurs moesten werken op de set voor de Harry Potter-films, was de tijd op school kort. Daarom kregen ze allemaal vier uur per dag scholing op de set om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Ondanks het leeftijdsverschil van twee jaar tussen Radcliffe, Watson en Grint, sprak Rupert over hoe hij samen met Watson les kreeg.

"Ik weet niet zeker wat dit zegt over waar ik in het curriculum zat, " legde Rupert uit, "maar ik kreeg les van Emma." "Ze is best slim. Het is niet de bedoeling dat ze zo intelligent is [op haar leeftijd]."

Een andere unieke manier waarop de productie de kinderen hielp om op schema te blijven met hun schoolwerk, was door het op te nemen in het opnameschema. Ze stonden tenslotte op de set van een school, dus de meeste foto's waarop jongeren onderuitgezakt over hun tafels te zien zijn en zich ergens op concentreren, zijn in werkelijkheid hun schoolwerk aan het doen.

"In de boeken in de set van de Grote Zaal zouden we eigenlijk ons eigen schoolwerk doen, gewoon om het er zo realistisch mogelijk uit te laten zien", vertelt Oliver Phelps, ook bekend als George Weasley, dat hij schoolwerk deed tijdens het opnemen van segmenten, een hoop authenticiteit voor het moment van elke Hogwarts-student.

Zijn ze doorgegaan met hun studie of niet?

Na zijn afstuderen aan de middelbare school koos Daniel Radcliffe ervoor om zijn acteercarrière voort te zetten in plaats van zijn studie voort te zetten. Op dezelfde manier voltooide Rupert Grint zijn officiële opleiding en slaagde hij voor zijn GCSE-examens in de zomer van 2004. Maar hij ging nooit naar de universiteit omdat hij een hekel had aan school.

Aan de andere kant behaalde Emma Watson een bachelor in Engelse literatuur aan de beroemde Brown University in de Verenigde Staten. Watson bracht haar derde jaar in het buitenland door aan de Universiteit van Oxford, naast Brown. De undergrad-ervaring van de actrice was daarentegen niet comfortabel.

Door pesten moest Emma halverwege een jaar stoppen met haar opleiding. Watson gaf in een interview met een dagelijkse portal toe dat wanneer ze een vraag beantwoordde, haar leeftijdsgenoten haar plaagden door te zeggen: "drie punten voor Griffoendor."

Een ander castlid, Bonnie Wright, zette haar studie voort terwijl ze acteerde in Harry Potter and the Deathly Hallows: Parts 1 and 2 aan de London's University of the Arts: London College of Education, en behaalde uiteindelijk een Bachelor of Arts-graad van de instelling in 2012. Ze studeerde film- en televisieproductiemanager omdat ze niet alleen als acteur maar ook achter de schermen wilde werken.

Lezers zullen versteld staan van de scholastieke achtergronden van het Harry Potter-filmsensemble. Fans hebben gewacht op de hereniging van het gouden trio, en ze kregen hun wens toen ze zich bij elkaar en de andere cast en crew voegden in de 20th Anniversary Reunion Celebration van Harry Potter.

Fans leerden over de periode waarin Daniel Radcliffe en Emma Watson niet met elkaar spraken tijdens het filmen van Harry Potter en het moeilijkste deel van het maken van Harry Potter, naast andere fascinerende momenten uit de geschiedenis van de film.

Aanbevolen: