Zal Kylie Jenner haar kinderen thuisonderwijs geven nadat ze als tiener de mijlpalen op de middelbare school heeft gemist?

Inhoudsopgave:

Zal Kylie Jenner haar kinderen thuisonderwijs geven nadat ze als tiener de mijlpalen op de middelbare school heeft gemist?
Zal Kylie Jenner haar kinderen thuisonderwijs geven nadat ze als tiener de mijlpalen op de middelbare school heeft gemist?
Anonim

Na vijftien jaar op onze schermen te hebben doorgebracht, is Keeping Up With The Kardashians een van de populairste reality-tv-series aller tijden geworden, waardoor de familie een wereldwijd imperium van fans uit alle hoeken van de wereld heeft kunnen opbouwen. Het is dankzij deze aanhang dat de familie zo succesvol is geworden, met de bekendheid die ze hebben verworven, waardoor ze oogstrelende cijfers kunnen eisen voor zowel merkdeals als zakelijke ondernemingen.

Een lid van de familie die hier bijzonder goed werk in heeft geleverd, is Kylie Jenner, de jongste dochter van 'mom-manager' Kris. Ondanks dat ze de jongste is, heeft Kylie met de hulp van haar moeder verschillende zakelijke ondernemingen gelanceerd en heeft ze laten zien dat ze ondanks haar leeftijd nog steeds in staat is. Haar eerste was een kledinglijn met haar zus en haar tweede, Kylie Cosmetics, lanceerde haar naar de status van miljardair. Ze werkt echter niet alleen aan haar bedrijf, maar heeft ook twee schattige kinderen om voor te zorgen.

Kylie Jenner kreeg thuisonderwijs

Veel levenslange fans van Keeping Up With The Kardashians hebben het hele gezin voor hun ogen zien opgroeien. Kendall en Kylie, de twee jongste meisjes, zijn opgebloeid van jonge kinderen tot nu succesvolle jonge volwassenen van midden twintig dankzij de roem en het fortuin dat ze in de show vonden.

Toen de show begon, was Kylie slechts negen jaar oud, terwijl Kendall elf jaar oud was. Dus, ging Kylie in deze tijd naar school? En wat voor invloed had het op haar drukke filmschema?

Kylie ging in de eerste jaren van haar leven in Californië naar een particuliere basisschool, maar tussen 2012 en 2015 stapte ze over naar thuisonderwijs en studeerde af met een online diploma van Laurel Springs School in Californië. Volgens moeder Kris was de verhuizing nodig om de meisjes een succesvolle carrière op te bouwen. De flexibiliteit van thuisonderwijs betekende ook dat ze een schema konden maken dat bij hun drukke levensstijl paste.

Kylie heeft echter eerder verklaard dat ze het gevoel heeft dat thuisonderwijs 'verdrietig' is omdat ze het schoolbal heeft gemist en moest stoppen met praten met veel van haar schoolvrienden. Dus, zal ze hetzelfde pad kiezen voor haar twee kinderen?

Ouderschap is niet gemakkelijk geweest voor Kylie

Op het moment van schrijven heeft Kylie Jenner momenteel twee kinderen, Stormi en 'Wolf', wiens naam nog moet worden bepaald door haar en Travis. Het paar zei dat de reden achter deze verandering is dat ze het gevoel hadden dat de naam 'hem niet was' en nog officieel een nieuwe naam moesten aankondigen.

Kylie's eerstgeborene, Stormi, is nu vier jaar oud en groeit net als Kylie op in de schijnwerpers voor miljoenen bewonderende fans. Bij verschillende gelegenheden zijn fans gek geworden van de schattige momenten van Kylie en Stormi voor de camera, en het lijkt er nu al op dat ze de harten van velen heeft gestolen, vooral vanwege haar beleefde maniertjes.

Het leek er echter ook op dat Kylie, net als de rest van ons, ook haar deel van de zwangerschapsproblemen heeft meegemaakt.

De realityster ging slechts zes weken na de geboorte van haar tweede kind naar Instagram om haar worsteling met postpartumblues te delen, en vertelde haar grote Instagram-aanhang van 355 miljoen: Het is mentaal, fysiek, spiritueel niet gemakkelijk, het is gewoon En ja, ik wilde niet gewoon weer tot leven komen zonder dat te zeggen, omdat ik denk dat we op internet kunnen kijken - voor andere moeders die er nu doorheen gaan - we op internet kunnen gaan, en het lijkt misschien een veel gemakkelijker voor andere mensen, en ons onder druk zetten, maar het is niet gemakkelijk voor mij geweest.”

Zal Kylie Jenner haar kinderen thuisonderwijs geven?

Het lijkt erop dat Kylie's kinderen in haar voetsporen treden, met de schoonheidsmagnaat die in september 2020 een foto deelde waarin ze laat zien hoe haar dochter haar allereerste dag thuisonderwijs bijwoont. In de foto kunnen fans Stormi zien in een zwarte outfit met een erg dure tas, waar sommige fans niet zo blij mee waren.

Bij andere gelegenheden hebben Khloe, Kim en Kylie al hun kinderen bij elkaar gebracht om ze het gevoel te geven van een 'normale' schooldag, wat erop wijst dat het hele gezin soms hun kinderen bij elkaar brengt voor de gelegenheid. Khloe deelde zelfs enkele schattige foto's van de gelegenheid, waarop een spandoek te zien was met de tekst "2020 kleuterschool" naast de kinderen die een aantal leuke activiteiten uitvoerden.

Als Kylie daarom besloten heeft om Stormi thuisonderwijs te geven, dan lijkt het alleen maar logisch dat ze dezelfde beslissing zal nemen voor haar nu 5 maanden oude zoon als hij oud genoeg is voor 'school'.

Het lijkt er echter op dat niet alle Kardashian/Jenner-families hun kinderen thuisonderwijs geven. In een oogwenk gepost op Kim's Instagram in 2021, werden Kim en Kourtney gezien met hun twee kinderen in schooluniform met het bijschrift 'Voorjaarsvakantie is voorbij'. Volgens Distractify lijkt het erop dat het dezelfde school is waar Kylie en Kendall naar toe gingen toen ze jonger waren voordat ze overgingen naar homeschool.

Aanbevolen: