Waarom kregen Billie Eilish en haar broer Finneas thuisonderwijs?

Inhoudsopgave:

Waarom kregen Billie Eilish en haar broer Finneas thuisonderwijs?
Waarom kregen Billie Eilish en haar broer Finneas thuisonderwijs?
Anonim

Grammy-winnende zangeres Billie Eilish blijft stijgen naar nieuwe hoogten in haar carrière, maar de twintigjarige muzikant is nog maar net begonnen. Van het zingen van James Bond's 'No Time To Die'-themalied tot het hebben van een nummer één single op zeventienjarige leeftijd en het worden van Cher's favoriete zangeres, Billie heeft het allemaal gedaan terwijl de lofbetuigingen blijven komen, zoals weerspiegeld in de $ 53 van de 'Bad Guy'-zanger. miljoen netto waard.

Wat betreft Billie's broer Finneas, de songwriter en muzikant die nauw samenwerkt met Billie en mede te danken is aan haar succes, doet het ook ongelooflijk goed. Finneas heeft een gerapporteerde nettowaarde van $ 20 miljoen, en het succes van de broers en zussen zet fans ertoe aan zich af te vragen waar het allemaal begon en hoe Billie en Finneas zo beroemd werden. Speelde homeschooling een rol in hun ongelooflijke succes?

Waarom kregen Billie en Finneas thuisonderwijs?

Als kinderen thuisonderwijs kregen, konden Billie en Finneas zich concentreren op hun passies en creatieve interesses.

Thuisonderwijs was het idee van hun vader. Hij werd geïnspireerd door een artikel dat hij las over de band Hanson, een band gevormd door drie broers die ook thuisonderwijs kregen en vooral bekend zijn om hun hit uit 1997, 'MmmBop'. De vader van Billie en Finneas was ingenomen met het idee dat zijn kinderen de tijd en vrijheid zouden hebben om hun ware creatieve passies te ontdekken als ze thuisonderwijs zouden krijgen.

In een interview in 2020 met Vogue werd onthuld dat Billie en Finneas om verschillende redenen thuisonderwijs kregen, waaronder dat Eilish het syndroom van Gilles de la Tourette heeft en een auditieve verwerkingsstoornis heeft.

Het lijkt erop dat thuisonderwijs de juiste keuze was, niet alleen om de kinderen te helpen meer te bereiken in een omgeving die voor hen comfortabeler is dan in een chaotische schoolomgeving, maar de tijd hebben om hun creatieve dromen te volgen, heeft echt gediend af en moet deels te danken zijn aan het feit dat we zo jong zo'n enorm succes hebben gehad.

Maar hoe denken de jonge muzikanten echt over hun thuisonderwijsachtergrond?

Hebben Finneas en Billie Eilish spijt dat ze thuisonderwijs hebben gekregen?

Billie heeft eerder gesproken over hoe ze over haar jeugd denkt.

"Ik ben zo blij dat ik niet naar school ben gegaan," zei Billie, "want als ik dat had gedaan, zou ik nooit het leven hebben dat ik nu heb."

Maar Bille was niet altijd honderd procent blij met het leven van thuisonderwijs, en gaf toe dat ze een paar keer nieuwsgierig was geweest naar de sociale aspecten van naar school gaan.

"De enige keren dat ik wenste dat ik kon gaan, was zodat ik [expletief] kon rondlopen", gaf Billie toe. "Soms wilde ik gewoon een kluisje hebben, en een schooldans hebben dat op mijn eigen school was, en niet naar de leraar luisteren en in de klas lachen."

Maar Eilish realiseerde zich dat naar school gaan niets voor haar was en zei: "Dat waren de enige dingen die interessant voor me waren. En toen ik me dat eenmaal realiseerde, dacht ik:" Oh, dat doe ik eigenlijk niet wil helemaal het schoolgedeelte van school doen.'"

Finneas daarentegen heeft niet veel gezegd over zijn geschiedenis van thuisonderwijs, of hoe hij het vindt om thuisonderwijs te krijgen. Maar in 2020, dat voor veel mensen een van de moeilijkste jaren was, tweette Finneas sterke meningen over hoe moeilijk het was om pro-openbare school in Amerika te zijn.

"Ik ben thuisonderwijs gegeven", twitterde Finneas, "en hoewel ik niet het gevoel heb dat dit voor iedereen geldt, is het moeilijk om pro openbare school in Amerika te zijn als de mogelijkheid bestaat om door een klasgenoot te worden neergeschoten of een contract aan te gaan met een dodelijk virus wordt door de federale overheid als volledig acceptabel beschouwd."

Het lijkt erop dat Finneas denkt dat thuisonderwijs de juiste keuze voor hem was, en dat de keuze voor thuisonderwijs of niet wordt beïnvloed door externe omstandigheden en wat het beste is voor het individuele kind.

Het is duidelijk dat thuisonderwijs de juiste keuze was voor Billie en haar broer, en niet alleen vanwege hun geweldige carrières. Billie en Finneas erkennen dat ze het geluk hadden de vrijheid te hebben om te ontdekken waar ze van hielden en om hun creatieve passies te beoefenen.

Hierdoor heeft het getalenteerde paar een succesvolle carrière opgebouwd die geworteld is in het weten wie ze allebei creatief willen zijn, zoals blijkt uit hun unieke stijlen die fans hebben geboeid.

Aanbevolen: