Is Millie Bobby Brown voortijdig gestopt met school of kreeg ze thuisonderwijs?

Inhoudsopgave:

Is Millie Bobby Brown voortijdig gestopt met school of kreeg ze thuisonderwijs?
Is Millie Bobby Brown voortijdig gestopt met school of kreeg ze thuisonderwijs?
Anonim

De makers van Stranger Things hebben de wereld gewaarschuwd dat seizoen vijf officieel in de maak is op Twitter. De tweet werd aanvankelijk met gemengde reacties ontvangen.

De meeste mensen reageerden echter dat ze niet konden wachten op het volgende seizoen van Stranger Things. Hoewel er speculaties en voorspellingen zijn over het lot van de rest van de geliefde personages, kijkt de cast eigenlijk naar hun eigen toekomst.

De wereld heeft de cast zien groeien van schattige kinderen tot jonge volwassenen. De buzz rond de vorm groeit naarmate ze meer kunnen vertellen over hun persoonlijke leven naarmate ze ouder worden op het publieke toneel.

Helaas heeft Stranger Things-ster, Millie Bobby Brown, een paar negatieve ervaringen op sociale media sinds ze achttien werd. Dit weerhield Brown er echter niet van haar details over haar leven te delen in een Tweet uit 2017. Millie vertelt over haar ervaring met virtueel onderwijs. Brown was elf jaar oud tijdens seizoen één van Stranger Things.

Zoals veel studenten die getroffen zijn door de wereldwijde COVID-19-crisis, onthulde de acteur dat ze de afgelopen vijf jaar deelnam aan virtueel leren, samen met traditioneel onderwijs. Ze raadt beide aan.

Millie geeft toe dat traditionele school niet altijd geweldig was

Ondanks het aanbevelen van traditioneel onderwijs, bekende Millie aan de BBC dat ze te maken kreeg met pesterijen toen ze naar school ging in Engeland. Millie beschreef de ervaring als "zielverbrekend."

De ervaring was zo zwaar voor de jonge acteur dat haar familie ervoor koos om van school te veranderen. Het gezin verliet al snel het VK voor de VS. Al vroeg in de kindertijd van Brown besloot haar familie zich volledig te wijden aan haar acteercarrière. Eerst woonden ze in Florida en uiteindelijk in Los Angeles. Gelukkig vond de jonge ster de eerste twee seizoenen kameraadschap en steun op de set van Stranger Things.

Brown verbindt die pestervaring met wat ze online heeft meegemaakt. Ze legt uit dat de kwetsende opmerkingen die ze over zichzelf op sociale media leest, bijdragen aan haar angst op dezelfde manier als haar pestkoppen op school.

Thuisonderwijs bleek een geweldige oplossing voor Millie om te leren en haar acteercarrière na te streven. Toevallig kreeg mede-ster Caleb McLaughlin van Stranger Things ook thuisonderwijs.

Voortdurende opleiding voor The Stranger Things Cast

Veel leden van de cast van Stranger Things hebben een mooie toekomst voor de boeg. Noah Schnapp vertelde dat hij was toegelaten tot de Universiteit van Pennsylvania. Dit was geen geringe prestatie. Het college staat bekend om zijn smalle acceptatiegraad.

Caleb McLaughlin zet zijn acteercarrière voort. Daarom heeft hij ervoor gekozen om online cursussen te volgen om flexibel te blijven voor aankomende projecten. Caleb McLaughin is eenentwintig jaar oud. Hij is het meest bekend voor zijn rol als Linus Sinclair op Stranger Things voor nu.

Nancy Dryer schreef zich in 2013 in aan de New York University. Wat Millie Bobby Brown zelf betreft, het is officieel niet bekend of ze is ingeschreven aan een instelling voor hoger onderwijs.

Wat wel bekend is, is dat ze haar carrière nastreeft buiten de populaire Netflix-serie. Brown heeft verklaard dat ze zo carrièregericht is dat ze zeker zou stoppen met studeren voor de juiste rol.

Millie Bobbie Brown's aankomende projecten

Millie Bobbie Brown wordt al geruime tijd beschouwd als een Hollywood-topactrice. Ze speelde in de sciencefiction-fantasieserie Stranger Things, de Victoriaanse komedie-adaptatie, Enola Holmes en het vervolg, evenals rollen in de Godzilla-franchise.

Brown heeft zich aangemeld voor een aanzienlijk andere rol in The Girls I've Been. Dit project is gebaseerd op een Young Adult-roman geschreven door Tess Sharpe. Het draait om een personage dat een crimineel leven leidt. Een enorme afwijking van Brown's misdaadbestrijding Enola Holmes.

Voortzetting van haar trend om in nieuwe bewerkingen te spelen, staat Brown gepland om te schitteren in een mysterieuze sensatie die momenteel de titel The Thing About Jellyfish draagt.

Deze rollen lijken af te wijken van de gebruikelijke projecten van Brown. Zou dit een teken kunnen zijn dat de actrice zichzelf wil versterken als hoofdrolspeelster?

Aanbevolen: