Kim Kardashian probeert de tweede Ray J-tape "ten koste van alles" te stoppen

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian probeert de tweede Ray J-tape "ten koste van alles" te stoppen
Kim Kardashian probeert de tweede Ray J-tape "ten koste van alles" te stoppen
Anonim

Kim Kardashian zou naar verluidt “haar advocaten inschakelen” in een wanhopige poging om te voorkomen dat haar ex-vriend Ray J oude “raunchy opnames” met de twee lekt. De realityster vreest dat haar ex van plan is om miljoenen dollars te verdienen door extra banden vrij te geven, maar Kim zegt dat het "over mijn lijk" zal gebeuren.

Kim besteedde 'honderdduizenden dollars' aan advocaten na geruchten dat Ray-J aan het winkelen was rond een nieuwe tape

Volgens The Sun heeft Kim al een fortuin uitgegeven aan het inhuren van een bekwaam team van advocaten om de vrijgave van extra intieme tapes te blokkeren, en ze is vastbesloten om haar familie "ten koste van alles" te beschermen.

“Kim weet dat Ray J samen andere banden van hen heeft gemaakt. Sommige beelden zullen ongelooflijk intiem zijn", aldus bronnen die bekend zijn met de zaak. "Ze heeft tegen advocaten gezegd: "Over mijn lijk gebeurt dit weer."'

De eerste tape werd uitgebracht door Vivid Entertainment in 2007 toen Kimmie en Ray-J nog maar 22 jaar oud waren. De 41 minuten durende dvd, genaamd Kim Kardashian, Superstar, bevatte een ravotten die werd gefilmd terwijl het stel op vakantie was in Cabo, Mexico, op Kims verjaardag.

De tape dreigde haar carrière in te perken voordat deze zelfs maar begonnen was. Dankzij het genie van "Momager" Kris Jenner kreeg de familie echter een tv-show - en de rest is geschiedenis.

Kim had een onwaarschijnlijke held de laatste keer dat haar privacy werd bedreigd

Vorig jaar liet Kanye West de bom vallen dat hij zijn ex-vrouw een groot plezier deed door persoonlijk een laptop op te halen bij Ray-J, waarvan werd aangenomen dat deze extra beelden van de twee bevatte.

Volgens PageSix was Kim haar ex-man "echt dankbaar" dat ze hem terug had gekregen, maar ze gaf later toe dat er geen wellustige beelden op de laptop stonden - in ieder geval niet die de wereld heeft' t al gezien.

Aanbevolen: