Jennifer Aniston-fans vol ontzag voor haar strikte dieet en het vermogen om slechts één te eten M&M

Jennifer Aniston-fans vol ontzag voor haar strikte dieet en het vermogen om slechts één te eten M&M
Jennifer Aniston-fans vol ontzag voor haar strikte dieet en het vermogen om slechts één te eten M&M
Anonim

Jennifer Aniston heeft onthuld hoe ze haar ongelooflijke figuur behoudt.

In het septembernummer van InStyle onthulde de 52-jarige actrice dat ze een verbazingwekkende wilskracht heeft.

De Bruce Almachtige ster geeft toe dat het "vervelend" is dat ze zoveel zelfbeheersing heeft als het gaat om ongezond eten en drinken.

Gevraagd wat ze eet als ze gestrest is, zei ze: "Een chip. Crunch, crunch, crunch."

En toen vroeg ze om te verduidelijken of ze slechts één enkele bedoelde, bevestigde ze: "Meestal. Daar ben ik goed in. Ik kan één M&M hebben, één chip. Ik weet het, dat is zo vervelend."

Terwijl ze haar favoriete drankje besprak, vertelde ze InStyle: "Een margarita - schoon, geen suiker - of een vuile martini. Ik heb maar twee tot drie drankjes, tops, en ik doe niet aan exotisch."

"Als iemand vraagt: 'Wil je een cranberry-kokos-komkommer-gekruid of hibiscus wat dan ook?' Nee, dat zou ik niet doen."

"Maar toen ik naar mijn huis verhuisde, kregen een paar mensen tequila van de maand als housewarming-cadeaus. Ik heb een kelder met allerlei soorten sterke drank - je zou hier kunnen komen en waarschijnlijk alles bestellen wat je maar wilt."

Het Hollywood-icoon deelde ook haar trainingsregime.

"Ik had afgelopen herfst een blessure en ik kon alleen Pilates doen, waar ik absoluut dol op ben. Maar ik miste dat soort zweet als je er gewoon voor gaat", bekende ze.

"Ik ga terug naar mijn 15-15-15, dat is een rondje van 15 minuten, elliptisch rennen, rennen. En dan gewoon ouderwets: ik kan mezelf achtervolgen in een sportschool. Ik heb een soort van beweging, al is het maar 10 minuten per dag op een trampoline."

Sociale media wogen al snel op de dieetgeheimen van Aniston.

"Als ze iets zou aankomen, zouden jullie ellendige commentatoren de eersten zijn om erop te wijzen. Wees echt", schreef iemand online.

"Klinkt als een behoorlijk ellendig leven voor mij. Ik heb misschien niet haar geld, maar ik kan tenminste een pakje chips hebben zonder me schuldig te voelen!" een tweede toegevoegd.

"Het is menselijk onmogelijk om slechts één chip en één M&M te eten. Onmogelijk!!" een derde reageerde

"Jennifer Aniston lijkt altijd een aardig persoon met een goed gevoel voor humor. Dus wat als ze voor zichzelf zorgt? heeft niet iedereen het recht om te doen wat ze willen?" een vierde schreef.

In hetzelfde interview onthulde ze dat ze geen vrienden heeft die hebben "geweigerd" om hun COVID-19-vaccin te krijgen.

Ze legde uit dat ze geen tijd heeft voor anti-vaxxers of degenen die "gewoon niet naar de feiten luisteren" als het om wetenschap gaat.

De Friends-ster zei dat ze het gevoel heeft dat de mensen die hun COVID-prikkels niet krijgen hun standpunt baseren op 'angst of propaganda'.

Aniston, die in AppleTV+'s The Morning Show schittert als nieuwsanker, legde uit dat ze een groot deel van de pandemie besteedde aan het bijhouden van het nieuws.

Maar geeft toe dat het op een gegeven moment nodig was om een pauze te nemen van het constante spervuur van informatie.

Aanbevolen: