Tom Cruise volledig tot zwijgen gebracht Miles Teller met één regel achter de schermen tijdens Top Gun Maverick

Inhoudsopgave:

Tom Cruise volledig tot zwijgen gebracht Miles Teller met één regel achter de schermen tijdens Top Gun Maverick
Tom Cruise volledig tot zwijgen gebracht Miles Teller met één regel achter de schermen tijdens Top Gun Maverick
Anonim

Er was een ontmoeting van 30 minuten nodig tussen de opnames tijdens Mission: Impossible om Tom Cruise ervan te overtuigen dat het een goed idee was om nog een Top Gun neer te schieten.

Tijdens de film was de acteur in goede vorm, vooral als het ging om de betrokken stunts. Hij had een grote stem en de acteur zou bepaalde scènes zelfs 'niet gevaarlijk genoeg' vinden. Daarom werden die scènes gedwongen tot nieuwe opnames.

Miles Teller had een behoorlijke relatie met Tom, we zullen een kijkje nemen naar wat er tussen de twee gebeurde en de hilarische manier waarop Cruise Teller's blessure uitschakelde.

Miles Teller's relatie met Tom Cruise verlengd buiten de camera

Bij het werken aan een film ontwikkelen acteurs meestal een hechte relatie. Heck, in veel gevallen wordt het zelfs romantisch, vraag het maar aan Brad Pitt en Angelina Jolie… hoewel dat niet zo goed eindigde…

Wat Teller en Cruise betreft, ze kwamen heel dichtbij en dat was ook buiten de camera. Volgens Miles was Tom Cruise een man van zijn woord als het ging om hun communicatie buiten de camera.

"Toen we voor het eerst aan de slag gingen en we een persoonlijke relatie ontwikkelden buiten dit filmen, vertelde Tom me, hij zei: 'Miles, bel me als je iets nodig hebt, ' en hij meende het."

"En er zijn vele malen geweest in mijn leven of carrière dat ik Tom heb gebeld voor advies, en hij antwoordt elke keer."

Hilarisch zou Teller verder zeggen dat hij soms geneigd was de telefoon op te hangen, gezien hoe lang de telefoontjes kunnen duren. Dit komt allemaal door Cruise's passie voor het maken van films, volgens Teller en zijn woorden met E News.

"Het duurt anderhalf uur, twee uur, ik heb zoiets van, 'Tom, ik hou van je man. Ik moet gaan."

Ze hadden niet alleen een geweldige band buiten de camera, maar ook op het scherm, Teller werd weggeblazen door de vaardigheden van Tom Cruise.

Miles Teller werd weggeblazen door Tom Cruise's benadering van het opnemen van een film

We hebben het in het verleden van talloze beroemdheden gehoord, samenwerken met Tom Cruise is gewoon een andere ervaring. Teller onthulde dat Cruise een extreme interesse heeft voor elk klein detail.

"Nou, het is ongelooflijk nuttig en wat je zei is precies hoe ik Tom zou omschrijven. Ik denk niet dat er iemand is die beta alt … heeft de aandacht voor detail die Tom heeft en het echt … en voor ons, met het vliegen, het liet gewoon zien hoe… hoe moeilijk hij weet dat het is omdat hij zelf een vliegenier is en hij duidelijk al het vliegen in deze film uit de eerste hand deed."

Cruise was een echte leider op de set en de acteur onthulde dat het hielp om iedereen veel dichter bij elkaar te brengen.

"Het verbond ons met hem op een manier die echt uniek was omdat er maar heel weinig mensen op die set waren. We gingen elke dag omhoog en vlogen, dat was de groep van de nieuwe piloten."

"En dan, Tom. Dus als de man die de film leidt ook precies doet wat jij bent, is het gewoon, het is echt… ja! En het is gewoon ongelooflijk uniek. Ik bedoel, niemand doet dit werk zoals Tom is en ik denk dat we allemaal veel geluk hebben om hem het te zien doen", vertelde hij aan Pinkvilla.

Tom Cruise was niet onder de indruk van de blessure van Miles Teller

Het was niet allemaal zonneschijn en regenbogen voor Miles Teller. De acteur had een medisch noodgeval na zijn ervaring met het vliegen met een straaljager.

De acteur verklaarde naast Seth Meyers: "Dus we zijn geland, ik heb zoiets van, 'ik voel me niet zo goed', zei Teller. "En ik had het erg warm, en ik begon gewoon als een gek te jeuken. Dus ik stap uit de jet, en ik zit gewoon onder de netelroos, van kop tot teen.'

"Mijn bloedonderzoek komt terug en ik heb vlamvertragers, pesticiden en vliegtuigbrandstof in mijn bloed", herinnert Teller zich.

De volgende dag vroeg Tom aan Teller wat er was gebeurd. De acteur was opgewonden om het feit te delen dat hij vliegtuigbrandstof in zijn bloed had, maar hilarisch, het kon Tom Cruise niets schelen en bovendien had hij de perfecte reactie.

“Dus dan ga ik de volgende dag naar de set, en Tom zegt: ‘Dus, hoe is het gegaan, Miles, wat hebben ze gevonden?’ zei Teller. "Ik had zoiets van, 'Nou, Tom, het blijkt dat ik vliegtuigbrandstof in mijn bloed heb.' En zonder zelfs maar een slag over te slaan, zegt Tom gewoon: 'Ja, ik ben ermee geboren, jongen.'"

Klassiek, Tom.

Aanbevolen: