Wat heeft Vanessa Bayer gedaan sinds 'Saturday Night Live'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Vanessa Bayer gedaan sinds 'Saturday Night Live'?
Wat heeft Vanessa Bayer gedaan sinds 'Saturday Night Live'?
Anonim

Vanessa Bayer trok voor het eerst ieders aandacht toen ze zich in 2010 bij de cast van Saturday Night Live (SNL) voegde. In de langlopende sketchcomedyshow (SNL begon in 1975) nam de inwoner van Cleveland een verscheidenheid van rollen. Zelfs vandaag de dag kan niemand de tijd vergeten dat Bayer Miley Cyrus, Ivanka Trump en Hillary Clinton imiteerde. Bovendien verscheen de komiek ook gedenkwaardig in de show als Rachel Green van Friends (zelfs een optreden van Jennifer Aniston zelf).

Bayer kondigde in 2017 haar vertrek uit SNL aan en sindsdien heeft ze nooit meer achterom gekeken. De actrice is zelfs bezig geweest met meerdere tv- en filmprojecten. Om nog maar te zwijgen, ze heeft ook een serie gemaakt voor Showtime.

Vanessa Bayer voelde dat 'het tijd was' om 'SNL' te verlaten

Toen ze de show verliet, was Bayer een van de meest herkenbare gezichten op SNL, nadat ze al verschillende seizoenen als castlid had gediend. Maar op een gegeven moment moet er een einde komen aan de dingen en Bayer wist het zelf ook.

“Het voelde alsof het tijd was voor mij”, legde de actrice uit. "Ik had zeven seizoenen en voelde gewoon dat het tijd was voor iemand anders om dat werk te doen." Haar vertrek viel ook samen met haar allereerste Emmy-knik voor haar werk aan de show en voor de actrice was er gewoon geen betere manier om haar vertrek te vieren.

“Deze eer krijgen op mijn weg naar buiten is zo vleiend,” merkte Bayer op. “Ik was heel emotioneel toen ik hoorde dat ik genomineerd was.”

Ondertussen heeft Bayer het druk gehad sinds hij SNL heeft verlaten. Ze speelde zelfs een jaar na haar vertrek in een Netflix-komedie. Vanaf hier bleven de projecten maar komen.

Vanessa Bayer werkte aan meer films, te beginnen met 'Ibiza' van Netlix

Je zou kunnen zeggen dat Bayer haar vertrek zeker perfect heeft getimed, aangezien de actrice onmiddellijk aan de slag ging met de Netflix-komedie Ibiza nadat ze haar laatste schets had afgeleverd. De film, geproduceerd door Will Ferrell, vertelt het verhaal van een zakenman (Gillian Jacobs) die voor zaken naar Spanje wordt gestuurd. Wanneer haar twee vrienden (Bayer en Phoebe Robinson) echter meegaan, verandert de reis in een wild avontuur.

Voor Alex Richanbach, de regisseur van de film, was het onmogelijk om de cast voor deze film samen te stellen zonder Bayer.

“Vanessa is duidelijk een geniale komiek. Ik had haar nog nooit in een verhaallijn in een hele film gezien, en dat was een egoïstisch verlangen van mezelf, want ik wilde haar dat gewoon zien doen, en ze stelde duidelijk niet teleur, "legde hij uit. "Ze is zo natuurlijk en grappig in deze film."

Naast Ibiza speelde Bayer ook in de komedie Barb and Star Go to Vista Del Mar, waar ze herenigd werd met voormalig SNL-ster Kristen Wiig. De actrice voegde zich ook bij Sienna Miller en Diego Luna in het drama Wander Darkly.

In de loop der jaren nam Vanessa Bayer ook enkele memorabele tv-rollen op zich

Bayer heeft misschien afscheid genomen van sketchcomedy, maar de actrice bleef geïnteresseerd in tv-rollen. Ze had zelfs een korte gaststint in de populaire komedie op de werkplek Brooklyn Nine-Nine en de ABC-komedie Alleenstaande ouders. Daarnaast nam Bayer ook een terugkerende gastrol op zich in de revival van Will & Grace. In de sitcom speelde ze Amy, een bakkerij-eigenaar.

Meer recentelijk speelde Bayer ook in de Showtime-komedie I Love That for You, die de actrice zelf heeft gemaakt. In de sitcom speelt ze een overlevende van kanker uit haar kindertijd die haar droom vervult om presentatrice te worden in een tv-winkelkanaal voor thuisgebruik.

Het project is vanaf het begin zeer persoonlijk geweest voor Bayer, omdat ze zelf kanker heeft overleefd toen ze nog een kind was. "Ik kreeg de diagnose leukemie toen ik 15 was en dus moest ik een inhaalslag maken om een soort volwassene te zijn en een deel daarvan wordt in de show onderzocht", legde ze uit.

"Maar dan ook het feit dat ik altijd iemand was die echt van aandacht hield en dus toen ik leukemie kreeg, hield ik echt van alle aandacht die ik ervoor kreeg, alle speciale behandelingen en alles."

Bayer gaf ook toe dat ze altijd al een "grote fan" was geweest van thuiswinkel-tv. "Ik keek veel naar QVC toen ik klein was", herinnert ze zich. Naast Bayer zijn er in de serie ook comedysterren Jennifer Lewis en Molly Shannon te zien.

Op dit moment is het onduidelijk of Showtime I Love That For You met een tweede seizoen zal verlengen. Ondertussen is Bayer naast de show ook bezig geweest met de aankomende animatiefilm DC League of Super-Pets. In de film vertolkt de actrice PB, de grootmoedige dikbuikige big die Wonder Woman verafgoodt.

Naast Bayer bevat de cast ook enkele van de grootste namen uit Hollywood, waaronder Dwayne Johnson, Kevin Hart, Keanu Reeves, John Krasinski, Diego Luna en Bayers collega SNL-alumnus Kate McKinnon.

Aanbevolen: