Hier is waarom sommige fans denken dat Billie Eilish's broer Finneas eng is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom sommige fans denken dat Billie Eilish's broer Finneas eng is
Hier is waarom sommige fans denken dat Billie Eilish's broer Finneas eng is
Anonim

Na Billie Eilish kreeg voor het eerst een niveau van bekendheid toen haar nummer "Ocean Eyes" aandacht trok, ze tekende een deal met Interscope waardoor ze een internationale superster zou worden. Toen haar nummer "Bad Guy" een absolute sensatie werd, werd Eilish een van de meest spraakmakende popsterren ter wereld. Gelukkig voor haar heeft Eilish's carrière het potentieel om in de toekomst een aantal fascinerende nieuwe richtingen in te slaan, zelfs als ze doorgaat met het uitbrengen van een hele reeks hitnummers.

Omdat Billie Eilish nog zo jong was toen haar muziekcarrière van de grond kwam, vroegen veel mensen zich af hoe ze zulke volwassen klinkende muziek kon maken. Als gevolg van die interesse leerde de wereld uiteindelijk dat Eilish's broer Finneas O'Connell een belangrijke rol heeft gespeeld bij het maken van haar muziek. In de jaren daarna stond Finneas ook in de schijnwerpers omdat hij veel succes boekt. Hoewel de meeste muzikanten graag in zijn positie zouden zijn, hebben sommige mensen die aandacht hebben besteed aan Finneas geconcludeerd dat hij eng is.

Sommige fans worden gek door de manier waarop Finneas naar zijn zus kijkt tijdens optredens

Als resultaat van de muziek die ze samen hebben gemaakt, zijn Billie Eilish en haar grote broer Finneas erin geslaagd rijk en beroemd te worden. Naast het werken aan de muziek van zijn zus als producer en songwriter, is Finneas een getalenteerde zanger en gitarist die ook zijn eigen nummers heeft uitgebracht. Als resultaat van hun hechte band en gedeeld muzikaal talent hebben Billie Eilish en Finneas vele malen samen opgetreden. Aan de positieve kant, wanneer Finneas en Eilish samen hebben opgetreden, heeft dit uitstekende muziek opgeleverd. Helaas hebben sommige uitvoeringen van de broer of zus er echter toe geleid dat sommige mensen Finneas als griezelig bestempelden.

In het verleden heeft Finneas zich bij zijn kleine zusje Billie Eilish op het podium gevoegd en ze hebben het nummer "I Love You" uitgevoerd terwijl ze op een bed zaten dat van de grond werd getild. Hoewel sommige mensen het vreemd vinden dat twee volwassen broers en zussen samen in bed zouden optreden, is het de manier waarop Finneas eruitziet tijdens die uitvoeringen die sommige mensen echt vreemd maakt. De reden daarvoor is dat ze tot de conclusie zijn gekomen dat Finneas een verlangende blik op zijn gezicht heeft terwijl hij naar zijn kleine zusje kijkt dat zingt.

Hoewel sommige mensen ervoor hebben gekozen om iets griezeligs af te leiden uit de blik die Finneas soms op zijn gezicht heeft wanneer hij optreedt met zijn zus Billie Eilish, lijkt hun conclusie oneerlijk. Iedereen die graag naar beelden van optredende muzikanten kijkt, weet waarschijnlijk dat veel artiesten een vergelijkbare uitdrukking op hun gezicht hebben, zelfs als ze alleen optreden. De reden daarvoor is dat ze de muziek voelen die ze spelen en niet vanwege een specifiek doel waar ze naar kijken.

Veel waarnemers denken dat de vriendin van Finneas te veel op zijn zus lijkt

Sinds minstens september 2018 heeft Finneas een relatie met een YouTuber genaamd Claudia Sulewski. Op basis van alle openbare informatie over het paar, inclusief het feit dat Finneas en Sulewski in stijl samenleven, lijkt het erop dat het paar heel serieus met elkaar omgaat. Finneas schreef zelfs een nummer genaamd 'Claudia' dat de dag beschrijft waarop hij zijn vriendin ontmoette.

Hoewel het lijkt alsof Finneas en Claudia Sulewski erg gelukkig zijn samen, hebben veel willekeurige waarnemers de behoefte gevoeld om hun relatie te beoordelen om een uiterst oppervlakkige reden. Volgens sommige fans lijkt Sulewski veel te veel op het kleine zusje van Finneas, Billie Eilish. Als je naar enkele specifieke foto's van Sulewski en Eilish naast elkaar kijkt, is het gemakkelijk om een gelijkenis te zien.

Aan de andere kant van het spectrum hebben sommige waarnemers verklaard dat ze van mening zijn dat Finneas' vriendin Claudia Sulewski op veel foto's niet op Billie Eilish lijkt. Met dat in gedachten is het duidelijk dat deze controverse in het oog van de toeschouwer is.

Veel mensen houden van de band van Finneas met zijn zus Billie Eilish

In de jaren sinds Billie Eilish een superster werd, is de schijnwerpers waar ze onder heeft gestaan op zijn zachtst gezegd extreem hard geweest. Eilish is tenslotte routinematig bekritiseerd vanwege de standpunten die ze heeft ingenomen over sociale kwesties en veel te veel mensen hebben haar lichaam beschaamd. Met dat alles in gedachten had Eilish nu gemakkelijk onder al die druk kunnen bezwijken.

Gelukkig voor Billie Eilish heeft ze iets voor haar in petto dat veel mensen in haar positie ontbraken, een liefhebbende en ondersteunende familie. Tijdens eerdere interviews met Eilish heeft ze heel duidelijk gemaakt dat ze een extreem sterke band met haar familie heeft. Gezien de rol die haar broer in haar carrière heeft gespeeld, is het niet verwonderlijk dat Eilish vooral haar broer Finneas heeft geprezen. Eilish heeft bijvoorbeeld in het verleden regelmatig Finneas haar beste vriend genoemd en ze heeft haar best gedaan om haar broer te bedanken tijdens acceptatietoespraken. Met dat alles in gedachten lijkt het zeker dat Eilish en Finneas een geweldige relatie hebben waar sommige mensen teveel in lezen.

Aanbevolen: