Heeft Ariana Grande haar ervaring op 'The Voice' eigenlijk gehaat

Inhoudsopgave:

Heeft Ariana Grande haar ervaring op 'The Voice' eigenlijk gehaat
Heeft Ariana Grande haar ervaring op 'The Voice' eigenlijk gehaat
Anonim

Tijdens haar deelname aan The Voice leek het alsof Ariana Grande nog wat tranen over had om te huilen. De eerste live-resultatenshow van The Voice Seizoen 21 vond plaats op 9 november 2021 en het was dramatisch. Het markeerde de grootste eliminatie van de show, waarbij bijna de helft van de resterende 20 deelnemers werd uitgesneden om de laatste 13 te onthullen. Tijdens de aflevering, die ook Ariana's allereerste live-resultatenshow als jurylid was, begonnen de dingen tijdens de competitie op te warmen. De zanger was met name niet voorbereid op de druk. Ariana moest beslissen welke van haar popdiva-deelnemers ze wilde redden nadat kijkers de twee beste stemmen hadden gegeven aan vader/zoon-duo Jim en Sasha Allen en krachtpatser Holly Forbes.

Als enige nieuwe jurylid in dit seizoen van The Voice, kunnen we gerust stellen dat Ariana niet zo gewend is aan het maken van harde eliminatiekeuzes als de ervaren juryleden John Legend, Kelly Clarkson en Blake Shelton. Dus toen gastheer Carson Daly Ariana vroeg om een van haar teamleden te redden: Ryleigh Plank, Bella DeNapoli of Raquel Trinidad, barstte Ariana in tranen uit. Dit was een moeilijke keuze voor Ariana als mentor en teamleider. Was Ariana er niet klaar voor om jurylid te zijn bij The Voice? Had ze echt een hekel aan haar ervaring in de show? Hier zijn alle details.

Ariana Grande's bitterzoete ervaring op 'The Voice'

Na huilen en excuses aanbieden aan de andere deelnemers, koos Ariana er uiteindelijk voor om Ryleigh te redden, die het publiek serieus versteld deed staan met haar I'm Your Baby Tonight-uitvoering van Whitney Houston. Maar Team Ariana kreeg nog een kans toen Bella werd geselecteerd om te zingen voor de instant save, en ze wist niet dat er een grote verrassing wachtte.

Ariana kreeg goed nieuws toen ze ontdekte dat voor de 13e wildcard-plek van dit seizoen, Vaughn Mugol, de eerder uitgeschakelde deelnemer aan seizoen 21, nog een kans had gekregen om mee te doen. Hij werd gestemd via een openbare Twitter-stemming en zong met een Sam Smith's Lay Me Down-cover tijdens de play-offs. Maar helaas voor hem wonnen hij en Team Ariana die redding niet.

De avond eindigde met Kelly Clarkson die een groot voordeel behaalde, met vier overgebleven deelnemers in vergelijking met de drie andere juryleden. Het was misschien een moeilijke avond voor Ariana, maar het v alt niet te ontkennen dat ze een aantal grote looks heeft opgediend in The Voice. Fans waren dol op haar Color Block-jurk, die was geïnspireerd op de kenmerkende look van Jennifer Garner in 13 Going on 30. Ariana zag er prachtig uit in de jurk, onderdeel van Versace's voorjaarscollectie 2003.

Hoewel Ariana niet de meest ervaren coach van The Voice is, houden fans van haar zoetheid en authenticiteit. Maar de hele ervaring was bitterzoet voor haar, omdat ze in tranen uitbarstte toen deelnemers moesten worden geëlimineerd. De popster gaf eerder toe dat het moeilijker is om een Voice-coach te zijn dan het lijkt. Zoals ze tegen E! Nieuws, "Je kijkt ernaar op tv en je denkt te weten: 'Oké, ik ga naar binnen, en het zal hoe dan ook gemakkelijk zijn.' Maar het is zo moeilijk. [De andere coaches] zijn zo ervaren en zo goed in."

Is Ariana Grande de best betaalde coach op de stem?

Als Ariana niet de wereld rondreist op een wereldtournee of midden in het droppen van de volgende grote hit, vindt de zangeres nieuwe manieren om een aardig centje te verdienen. Het grootste bewijs daarvan is toen ze aankondigde dat ze de volgende coach zou zijn in de succesvolle zangwedstrijdshow van NBC, The Voice.

De artiest deelde dat ze de plek van Nick Jonas op de hotseat zou innemen. Ariana hielp bij het vinden van de volgende grote superster, maar ze werd ook de rechter met het grootste salaris van de show. Het gerucht gaat dat de 7 Rings-zanger de best betaalde coach is die de serie ooit heeft gehad.

Volgens Rob Shuter van iHeartRadio's Naughty But Nice podcast, is Ariana naar verluidt de best betaalde coach om de beruchte muzikale coachingstoel in de geschiedenis van de show te draaien. Rob meldde: "Bronnen zeggen dat Ariana maar liefst 20 tot 25 miljoen dollar krijgt voor de show, waardoor ze in dezelfde categorie v alt als Katy Perry op American Idol." Ter referentie, bronnen beweerden dat Kelly ongeveer $ 15 miljoen kreeg toen ze bij The Voice kwam, en zowel John als Blake ontving ongeveer $ 13 miljoen per seizoen. Rob wees erop dat "de vrouwen in de show het meeste verdienen."

Wat volgt er voor Ariana Grande?

Hoewel fans niet zeker weten of Ariana zal terugkeren voor The Voice seizoen 22, dat naar verwachting op 19 of 26 september 2022 wordt uitgezonden, wacht haar nog een groot project.

Wicked is gemakkelijk een van de meest iconische musicals aller tijden, in eerste instantie tot leven gebracht door Idina Menzel en Kristin Chenoweth. En wie kan de langverwachte verfilming beter leiden dan de krachtpatsers Ariana Grande en Cynthia Erivo? Fans zijn het erover eens dat de casting voor dit project behoorlijk perfect was, met Ariana die Glinda speelt en Cynthia die Elphaba speelt.

Aanbevolen: