Hoe alle Kardashians het thema van het vergulde tijdperk van het Met Gala hebben geïnterpreteerd

Inhoudsopgave:

Hoe alle Kardashians het thema van het vergulde tijdperk van het Met Gala hebben geïnterpreteerd
Hoe alle Kardashians het thema van het vergulde tijdperk van het Met Gala hebben geïnterpreteerd
Anonim

Nog een Met Gala, een ander thema en nog een reeks waanzinnige kostuums. Het Met Gala van 2022 overtrof zeker de verwachtingen. Het thema van dit jaar, Gilded Glamour, was door de feestorganisatoren bedoeld om beroemde gasten de laat 19e-eeuwse overdaad te laten omarmen - denk aan petticoats, drukte en heel veel kant. Terwijl sommige genodigden het gekozen thema echt omarmden (denk aan het prachtige ensemble van gerecyclede zijde van Billie Eilish), misten anderen het doel en besloten het thema heel anders te interpreteren - wat leidde tot verbazing, controverse en zelfs verontwaardiging. Dit jaar stond de hele Kardashian-clan op de gastenlijst en, zoals je je misschien kunt voorstellen, maakten ze zeker kleermakersuitspraken op de rode loper.

Hier is een volledig overzicht van wat Kim Kardashian en haar familieleden droegen op het Met Gala van dit jaar.

8 Dit is wat Kourtney Kardashian droeg

Kourtney gaf een moderne draai aan het thema met een Thom Browne-ensemble. De outfit bestond uit een bijgesneden wit overhemd, gecombineerd met een lange zwarte rok die over een korsetachtige huidskleur werd gedragen. De realityster combineerde haar look met zwarte pumps en een zwarte tas, met haar haar gestyled in een elegante up-do. Kourtney deed het het beste met mode-commentatoren voor haar uiterlijk, waarvan ze beweerden dat het de beste eer betoonde aan het thema van alle Kardashians.

7 Khloe Kardashian omarmde het 'vergulde' deel van het thema

Khloe heeft het 'vergulde' deel zeker genageld met haar aangepaste Moschino-avondjurk, die meer dan een half miljoen met de hand genaaide kralen bevatte!

Schrijven op Instagram, Khloe zei: 'Een onvergetelijke avond in The Met. Ik ben zo ongelooflijk vereerd dat ik ben uitgenodigd en ben @JeremyScott zo dankbaar voor het maken van deze prachtige op maat gemaakte jurk met franjekolommen met 540.000 handgenaaide glaskralen in slechts 10 dagen! Om te zeggen dat de afgelopen weken een achtbaan waren, is een understatement, maar gisteravond maakte het allemaal de moeite waard. Het was een enorme eer om @moschino te dragen op deze avond die ik nooit zal vergeten. Bedankt, bedankt, bedankt Jeremy, Laura, Stefan, Brooke en het team van Moschino, @voguemagazine@metcostumeinstututeAnnaWintour!! Bedankt @chrisappleton1 en @makeupbymario om me mooi te laten voelen tijdens mijn eerste Met - en @lorraineschwartz dat ik de mooiste diamanten oorbellen mocht dragen die ik ooit in mijn leven heb gedragen. Bedankt allemaal voor jullie liefde en vriendelijkheid, zoals altijd.'

Khloe combineerde de look met lange zwarte avondhandschoenen en bijpassende omslagdoek, met een lichte verwijzing naar de laat-Victoriaanse mode, en droeg haar blonde lokken in een gladde, wet-look 'do.

6 Kendall heeft de lange jurk naar beneden gehaald

Kendall bracht ook een eerbetoon aan het vergulde tijdperk met een extravagante lange sleep op haar zwarte Prada-avondjurk. De enorme jurk bestond uit twee delen; een grote zwarte zijden rok met overlappende plooien en ruches aan de randen, samen gedragen met een getailleerde top met mesh details. Kendall droeg haar haar naar beneden, met delicate oorbellen.

5 Haar afterparty-look deed de wenkbrauwen fronsen, maar

Kendall was wat gewaagder op de afterparty, maar droeg een tweedelig kanten ensemble bestaande uit een zwarte kanten cami-top en bijpassende cropped broek - met daaronder zichtbaar bruin zijden ondergoed. Kendall combineerde de gewaagde outfit met zwarte stiletto's.

4 Kylie maakte veel slechtst geklede lijsten

Kylie Jenner's bruids-geïnspireerde look trok zeker de aandacht op de avond. De oprichter van Kylie Beauty droeg een grote Off-White avondjurk die bestond uit een brede witte gegolfde rok met strapless top, gedragen met een mesh t-shirt eronder. Kylie maakte de look af met een naar achteren gerichte baseballpet en een korte sluier. Kylie droeg de look ter ere van haar overleden vriend, ontwerper Virgil Abloh.

Hoewel de jurk een persoonlijke betekenis had voor Kylie, en ze leek enthousiast om ermee te sporten, waren veel mode-experts niet onder de indruk van haar keuze - ze vonden dat het onsamenhangend was en totaal niet in staat was het vaste thema van de nacht te vatten.

3 Haar afterparty-look was veel populairder

Omgekeerd werd Kylie's afterparty-look geprezen als een van de beste van de nacht - perfect voor het vastleggen van de korsetten en silhouetten die het tijdperk van het vergulde tijdperk bepaalden. Het ensemble bestond uit een zijden jurk met lange rechte rok en een corsetbody met gaasmouwen en avondhandschoenen.

'had dit net moeten dragen voor de eigenlijke ontmoeting, ' riepen gefrustreerde fans in de reacties van haar Instagram-bericht.

2 Kris heeft het thema volledig gemist

Momager Kris Jenner was een andere die het Gilded Glamour-thema van de avond grotendeels negeerde en koos voor een door Jackie Kennedy geïnspireerde look van Oscar de la Renta. De gele jurk met één schouder en lovertjes op de zoom werd gedragen met witte avondhandschoenen, een kleine zilveren tas en met een flippy kapsel uit de jaren 60.

1 Kim Kardashian stal de nacht

En nu eindelijk de meest beruchte en controversiële Kardashian-outfit van de avond: de Marilyn Monroe-look van Kim Kardashian. Kim leende de vintage kristallen jurk van Jean Louis uit 1962 van de eigenaren Ripley's Believe It Or Not. De strappy, body-hugging jurk was bedoeld om te passen bij de huidskleur van de oorspronkelijke drager Marilyn Monroe, en werd door Kim gecombineerd met een witte bontsjaal (sommigen denken om de niet-gesloten ritssluiting aan de achterkant van de jurk te verbergen). Kim verfde haar ravenlokken gebleekt blond voor het evenement en droeg haar haar glad naar achteren in een knot. Diamanten oorbellen maakten de glamoureuze look compleet.

Kim's outfitkeuze brak letterlijk 's nachts het internet en haar beslissing om het vintage stuk te dragen heeft de modewereld verdeeld.

Aanbevolen: