Britney Spears en Sam Asghari kondigen miskraam aan op Instagram

Inhoudsopgave:

Britney Spears en Sam Asghari kondigen miskraam aan op Instagram
Britney Spears en Sam Asghari kondigen miskraam aan op Instagram
Anonim

Zangeres Britney Spears is dolblij na de aankondiging van haar zwangerschap met verloofde Sam Asghari. Helaas zijn Spears en Asghari nu aan het bijkomen, nadat ze het verlies van haar ongeboren kind op Instagram hebben aangekondigd.

De "Womanizer"-kunstenaar plaatste een verklaring op haar Instagram over de kwestie en het leek alsof ze de kwestie niet verder wilden bespreken. "Het is met ons diepste verdriet dat we moeten aankondigen dat we onze wonderbaby vroeg in de zwangerschap hebben verloren", zei ze. 'Misschien hadden we moeten wachten met aankondigen tot we verder waren,' vervolgde ze. "We waren echter te enthousiast om het goede nieuws te delen."

Ze besprak hoe zij en Asghari's liefde voor elkaar hun kracht is, en dat ze in de toekomst zullen blijven proberen hun gezin uit te breiden. "We zijn dankbaar voor al jullie steun", zei ze. "We vragen vriendelijk om privacy tijdens dit moeilijke moment." De verklaring staat ook op Asghari's Instagram en net als zijn partner heeft hij de miskraam niet verder besproken. Vanaf deze publicatie heeft Spears' zus Jamie Lynn Spears geen commentaar gegeven op de recente aankondiging.

Vóór deze aankondiging begon Spears haar leven te leiden als een vrije vrouw

Duizenden van haar fans en beroemdheden stonden achter haar tijdens de FreeBritney-beweging, die ontstond tijdens haar conservatorschapsconflict met haar vader, Jamie Spears. Na dertien jaar werd het conservatorium van de kunstenaar beëindigd, en fans van over de hele wereld vierden het nieuws. Sinds haar vrijheid is ze actiever op sociale media, begon ze meer publieke optredens te maken en kondigde ze een zwangerschap aan, waarvan zij en Asghari dachten dat het een droom was die uitkwam.

Hoewel haar hervonden vrijheid haar een nieuw blad liet zien, begon er een breuk tussen de Spears-zussen en het is niet bekend of het paar het officieel had goedgemaakt. Geen van beide zussen heeft met elkaar op sociale media gepost en de Zoey 101-ster heeft haar oudere zus schijnbaar niet gefeliciteerd met haar 'wonderbaby'. Kevin Federline, met wie ze twee zonen deelt, wenste haar echter een gelukkige en gezonde zwangerschap. Vanaf deze publicatie heeft Federline ook geen commentaar gegeven op het verlies van haar zwangerschap.

Fans over de hele wereld hebben hun verdriet en steun betuigd aan Spears

Na de aankondiging van Spears en Asghari is Twitter begonnen hun medeleven te betuigen, waarbij een gebruiker tweette: "Het spijt me zo voor het verlies van Britney Spears. Niemand mag ooit een kind verliezen tijdens de zwangerschap of erbuiten."

Andere gebruikers hebben ook hun liefde voor de zangeres geuit en hopen dat zij en haar verloofde gedurende deze tijd sterk zullen blijven. De hashtag BritneySpears is gemaakt op Twitter en is langzaamaan een trending topic geworden.

Andere mensen hebben ook spijt betuigd op haar Instagram, waaronder Fede Popgold, die zei: "Alle liefde in de wereld voor jou Brit." Asghari reageerde ook op de post en zei: "We zullen binnenkort een wonder hebben."

Vanaf deze publicatie is er nog niet veel bekend over wat Spears in de toekomst gaat doen. Eerder dit jaar tekende ze echter een boekdeal van $ 15 miljoen voor haar aanstaande memoires. Het is niet bekend of ze deze miskraam in haar boek zal bespreken. Er is sindsdien geen woord over wanneer het zal worden vrijgegeven.

Aanbevolen: