Britney Spears onthult waarom ze het Met Gala van 2022 niet bijwoonde

Inhoudsopgave:

Britney Spears onthult waarom ze het Met Gala van 2022 niet bijwoonde
Britney Spears onthult waarom ze het Met Gala van 2022 niet bijwoonde
Anonim

Britney Spears heeft fans geschokt door te onthullen dat ze was uitgenodigd voor het Met Gala, maar ervoor koos om thuis te blijven.

Britney Spears zegt dat ze besloot met haar hond in bad te gaan

"Ik zou naar Met Gala gaan, maar in plaats daarvan stapte ik in het bad met mijn hond en deed een pyjama aan", schreef ze in een bijschrift, vergezeld van een video waarin ze heen en weer schommelde met haar kat.

De "Sterkere" zangeres liet fans weten dat ze de clip, die ze eerder had gedeeld, opnieuw heeft gepost. "Ja, ik heb deze video opnieuw gepost !!! Ik wilde hem in re altime in stilte", schreef ze. Het bijschrift vervolgde: "Waarom ??? Ik heb dat nog nooit eerder gedaan !!!"

De Grammy-bekroonde zangeres wiegde een rode onesie met lange mouwen met een zwart hart en een luipaardprintpatroon. Spears, inwoner van Californië, heeft nooit het Met Ball bijgewoond, dat voor het laatst plaatsvond op 2 mei in New York City.

Britney Spears heeft onlangs aangekondigd dat ze een miskraam heeft gehad

Britney Spears heeft op tragische wijze onthuld dat ze haar 'wonderbaby' heeft verloren in een hartverscheurende aankondiging. De popster maakte een maand geleden voor het eerst haar zwangerschap bekend. Spears kreeg een golf van steun van haar fans en mede-beroemdheden. Maar sommige wrede trollen hebben twijfel doen rijzen over de vraag of de Grammy-winnende zangeres ooit zwanger was.

Britney Spears maakte een gezamenlijke aankondiging met Sam Asghari

Spears, 40, brak het trieste nieuws in een gezamenlijke verklaring met Sam Asghari, 28, gepost op haar Instagram-account op zaterdag. "Het is met ons diepste verdriet dat we moeten aankondigen dat we onze wonderbaby vroeg in de zwangerschap hebben verloren", stond in het bericht.

"Dit is een verwoestende tijd voor elke ouder. Misschien hadden we moeten wachten om aan te kondigen tot we verder waren, maar we waren overdreven opgewonden om het goede nieuws te delen. Onze liefde voor elkaar is onze kracht. We zullen doorgaan proberen om ons mooie gezin uit te breiden. We zijn dankbaar voor al jullie steun. We vragen vriendelijk om privacy tijdens dit moeilijke moment."

Het bericht is ondertekend door Britney en haar Sam. "We zijn dankbaar voor wat we hebben in het proces van het uitbreiden van ons prachtige gezin", schreef ze bij de post. "Bedankt voor je steun."

Sommige gebruikers van sociale media beweerden dat Britney Spears 'nooit zwanger' was

Onder de massa's ondersteunende opmerkingen die Britney ontving, beweerden enkele wrede gebruikers van sociale media dat de Princess of Pop in de eerste plaats nooit zwanger was.

"Ik denk niet dat ze ooit echt zwanger was, dus dit lijkt me gewoon handig", schreef iemand online.

"Ik weet niet waarom, maar ik heb eigenlijk nooit geloofd dat ze dat was. Ik weet niet hoe ik tot deze conclusie ben gekomen, want ik hou van Britney, dus het is niet uit kwaadaardigheid. Gewoon iets vreemds aan dit alles," voegde een tweede eraan toe.

"Ik hou van Brit, maar ik denk niet dat ze in de eerste plaats zwanger was. Meisje heeft geen baby nodig, ze heeft medicijnen en een leven in een psychiater nodig", las een duistere opmerking.

Britney heeft al twee kinderen uit haar vorige huwelijk met Kevin Federline, zonen Jayden, 15, en Sean, 16.

Aanbevolen: