De echte reden waarom Rob Kardashian de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker niet bijwoonde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Rob Kardashian de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker niet bijwoonde
De echte reden waarom Rob Kardashian de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker niet bijwoonde
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker hebben in totaal al drie bruiloften gehad, maar Rob Kardashian kon er nog steeds niet bij zijn. Ondertussen werd Beyoncé naar verluidt gezien in hetzelfde Italiaanse dorp als de Kardashians voor de bruiloft van Kravis. Rob is uit de schijnwerpers gebleven sinds zijn rommelige splitsing van Blac Chyna - wiens rechtszaak tegen de Kardashians onlangs door de rechtbank werd afgewezen. Zou het dezelfde reden kunnen zijn waarom Rob Kravis' huwelijk heeft overgeslagen? Dit is wat er echt is gebeurd volgens een insider.

Rob Kardashian was 'ongemakkelijk' met de Italiaanse bruiloft van Kravis

Volgens de insider was Rob erg vastberaden om zijn privacy te bewaren te midden van Kravis' veelbesproken huwelijk in Italië."Rob blijft liever uit de schijnwerpers, dus hij zou zich niet op zijn gemak hebben gevoeld om naar zo'n spraakmakend feest te gaan, ook al was het voor zijn zus", vertelde de bron aan Page Six, eraan toevoegend dat de oprichter van Poosh "begrijpt" van de beslissing van haar broer. Zoals Launchmetrics CMO Alison Bringé de publicatie in de stijlsectie vertelde, had de bruiloft "een waanzinnige hoeveelheid media-impactwaarde gedurende de eerste 24 [of zo] uur."

"Media-impactwaarde is hoe we een geldwaarde toekennen aan merkprestaties. Het berekent de waarde van elke post, elke interactie, elk artikel", aldus Bring. Dus stel je de hoeveelheid pers tijdens de ceremonie voor. Dolce & Gabbana - die werd geannuleerd vanwege een raciaal ongevoelige videoadvertentie - verdiende ook miljoenen aan de bruiloft. "Toen we [hun huwelijk] op een hoog punt maten, was het $ 91 miljoen", zei de CMO. Interessant is dat Steffano Gabbana de Kardashians ooit 'de goedkoopste mensen ter wereld' noemde." Nu wordt de bruiloft van Kravis "gehost" als een van de grootste bruiloften van beroemdheden van 2022.

Wat heeft Rob Kardashian de laatste tijd gedaan?

Ondanks het wegblijven van openbare familie-evenementen, evenals hun nieuwe Hulu-show The Kardashians, is Rob nog steeds actief op Instagram. Tegenwoordig deelt hij vooral foto's van zijn dochter Dream. "Hij is zo'n geweldige vader en je weet maar nooit", zei Kris Jenner over hem in de podcast Pretty Messed Up van iHeart Radio. "Je hebt kinderen, ze groeien op, ze hebben hun kinderen - en je weet gewoon niet hoe iemand als ouder zal zijn, maar hij is gewoon… wauw."

Naast het vaderschap heeft Rob zich ook gericht op een gezondere levensstijl. Het begon toen hij in 2015 de diagnose diabetes type 2 kreeg. In 2019 begon hij te sporten met zijn zussen Kim, Kourtney en Khloe. "Hij heeft deze geweldige gezondheids- en welzijnsreis gemaakt en blijft daar zijn focus op leggen", vertelde een insider aan Us Weekly in maart 2022."Hij is in goede vorm en is blij met hoe ver hij is gekomen."

Ze voegden eraan toe dat de voormalige realityster "nog steeds erg privé is", vooral met zijn romantische leven. "Hij is aan het daten, maar is daar ook privé over", vervolgde de insider. "Hij zal nooit stoppen met zorgen te maken over zijn geestelijke gezondheid en algehele gezondheid. Het is belangrijk voor hem, zodat hij de beste vader kan zijn om te dromen."

Hoe is de relatie van Rob Kardashian met zijn zussen tegenwoordig?

In de latere seizoenen van Keeping Up with the Kardashians had Rob wat spanning met haar zussen en zijn moeder. In die tijd worstelde de oprichter van Arthur George met veel persoonlijke problemen, waaronder zijn relatie met Chyna. Maar tijdens zijn verjaardag in maart 2022 stuurden zijn zussen hem via Instagram goede wensen. "Ik hoop dat je weet hoe dope je bent. Je bent een van mijn favoriete mensen op deze planeet", schreef Khloe. "Ik wil dat je weet hoe vereerd ik ben om je zus te zijn. Ik zou alles voor je doen! Je bent mijn beste vriend!"

"Echt, je bent de grappigste man die ik ken! Verander nooit je zachte en hysterisch dwaze geest! Blijf je beste zelf vinden, "voegde de Good American oprichter eraan toe. "Blijf je hoofd omhoog houden terwijl je je weg door dit krankzinnige leven vindt. Blijf de beste papa zijn die je kunt zijn. Je bent een speciaal soort man @robkardashianofficial."

Kim deelde ook een foto van haar en Rob die als kinderen op een jetski reden. "Ik hou zo veel van je Robbie!" schreef de SKIMS-oprichter in het bijschrift. "Ik vind het geweldig hoe onze dochters besties zijn! Ik ben zo blij om jou de beste vader te zien zijn! Dream is zo gelukkig om jou te hebben zoals wij allemaal! ??? Ik wist dat je onze geluksbrenger zou zijn die vandaag geboren wordt ?. " Zelfs Barker deed mee aan het eerbetoon door een foto van zijn geschenk te plaatsen - een BMX-fiets. "Happy Birthday @robkardashianofficial", schreef de Blink-182-drummer op Instagram.

Aanbevolen: