Britney Spears onthult de echte reden waarom ze niet klaar is om terug te keren naar muziek

Inhoudsopgave:

Britney Spears onthult de echte reden waarom ze niet klaar is om terug te keren naar muziek
Britney Spears onthult de echte reden waarom ze niet klaar is om terug te keren naar muziek
Anonim

Britney Spears was gisteravond openhartig op sociale media over waarom ze nog niet klaar is om terug te keren naar muziek. Nadat rapporten beweerden dat The Princess of Pop klaar was om haar comeback te maken, ging de zangeres naar Instagram om te vertellen over haar worstelingen en waarom ze aarzelt om terug te springen in de muziekindustrie.

Britney Spears beweerde dat ze geen nieuwe muziek mocht maken onder haar conservatorium

The Me Against the Music-zangeres leek de tekst van haar lied in het echt uit te leven. Britney was eindelijk in staat om als overwinnaar uit haar 13-jarige conservatorium te komen, waarin de zangeres geen privacy mocht hebben door 'een telefoon, auto of zelfs een deur naar haar kamer te hebben'.’

Volgens Britney had ze 13 jaar gevraagd om "nieuwe nummers en remixes van mijn oude nummers uit te voeren", maar kreeg ze te horen "Nee". terwijl ze onder curatele was. Britney zegt dat de manier waarop ze werd behandeld 'onvergeeflijk' was en beweert dat terwijl haar werd verteld nee, televisiezenders remixen van haar liedjes lieten zien en haar zus remixes kreeg.

Het zag eruit alsof de 40-jarige, die fans 'Godney' noemden, en de 'The Holy Spearit', klaar was om weer in het spel te komen en vorige week een nieuw nummer plaagde.

Britney gebruikte muziek als een manier om terug te keren naar haar familie

Het Britney-leger zal moeten wachten op nieuwe muziek, aangezien de Toxic-zangeres onthulde dat de manier waarop ze werd behandeld tijdens haar conservatorium haar bang heeft gemaakt voor de muziekindustrie.

"Ik denk dat het voor de meesten nu vreemd lijkt waarom ik mijn muziek niet eens meer doe… dat zijn slechts de oppervlakkige problemen. Mensen hebben geen idee van de vreselijke dingen die mij persoonlijk zijn aangedaan… en na wat ik' heb meegemaakt, ben ik bang voor mensen en de zaken!!!!"

Britney zei dat het niet maken van nieuwe muziek een manier was om haar familie terug te pakken, die ze volgens haar onbewust liet winnen.

"Mijn muziek niet meer doen, is in zekere zin mijn manier om 'F--k You' te zeggen." schreef ze, "terwijl het mijn familie alleen maar ten goede komt door mijn echte werk te negeren."

De poplegende eindigde met een positieve noot en onthulde dat haar nieuwjaarsresolutie was om zichzelf te pushen, en het is een veilige gok dat fans hopen dat ze de studio ingaat.

"Mijn doel voor dit jaar is om mezelf een beetje meer te pushen en dingen te doen die me bang maken, maar niet te veel. Ik weet wat me gelukkig maakt en waar ik blij van word en ik probeer op die plaatsen en gedachten te mediteren waardoor ik het kan ervaren!!!!!"

Wat ze ook doet, het lijkt erop dat de wereld Britneys rug heeft, en ze heeft ook tal van beroemde gezichten die haar steunen.

Aanbevolen: