Johnny Depp heeft een film afgewezen vanwege Brad Pitt, dit is wat er is gebeurd

Inhoudsopgave:

Johnny Depp heeft een film afgewezen vanwege Brad Pitt, dit is wat er is gebeurd
Johnny Depp heeft een film afgewezen vanwege Brad Pitt, dit is wat er is gebeurd
Anonim

In een ideale wereld zouden de grootste sterren in Hollywood alle rollen op zich kunnen nemen die ze wensen. Helaas is dit niet de realiteit en missen de grootste sterren ter wereld regelmatig grote rollen.

Sommige acteurs wijzen rollen af, sommigen verpesten hun auditie en anderen worden vervangen tijdens het filmen. Ongeacht de redenering, er is niets erger dan iets te verliezen dat een hit wordt.

Johnny Depp heeft een aantal grote projecten gemist en op een gegeven moment had hij problemen met een project dankzij niemand minder dan Brad Pitt. Het is een unieke reden, en wij heb de onderstaande details.

Johnny Depp heeft een aantal grote films doorgegeven

Een van de meest merkwaardige aspecten van terugkijken op de carrière van een acteur is het opmerken van alle grote kansen die ze onderweg hebben gemist. Om succesvol te zijn, heb je de juiste film op het juiste moment nodig, en verrassend genoeg hebben grote sterren, zoals Johnny Depp, enorme projecten misgelopen.

Bijvoorbeeld, in de jaren tachtig, toen Johnny Depp nog een televisiester was, miste hij de start in een kleine film genaamd Ferris Bueller's Day Off. Zoals we weten, is dit een van de meest iconische films van het hele decennium, en toch zal het niet veel meer zijn dan een gemiste kans voor Johnny Depp.

Volgens Notstarring heeft de acteur ook opmerkelijke films zoals Backdraft, Confessions of a Dangerous Mind, Legends of the Fall, Mr. & Mrs. Smith en zelfs The Matrix gemist. Ongelooflijk, hij heeft ook superheldenfilms zoals Ghost Rider en Hulk gemist.

Jaren geleden weigerde de acteur om aan een project te werken, en Brad Pitt had er echt iets mee te maken.

Hij gaf 'Shantaram' door

Shantaram is een project dat al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, en op een gegeven moment leek het alsof ze goed samenkwamen. Johnny Depp was enige tijd aan het project gehecht, maar uiteindelijk, na vele tegenslagen, verliet Depp het project.

Filmmaker, Mira Nair, sprak op het International Film Festival en liet de wereld weten dat Depp geen deel meer zou uitmaken van het project.

"Het script is briljant en we waren bijna klaar met het project toen het instortte omdat Hollywood Writers Guild of America in staking ging. Acteur-producer Johnny Depp nam andere projecten op zich. Het onderwerp is even rijp en levendig zoals het was. Het is zeker een stukje van mijn hart, maar er is geen hoop om het in de nabije toekomst tot leven te brengen. Ik hoop echter zeker dat we het op een dag op het grote scherm zullen kunnen brengen, "zei Nair.

Zelfs als Depp niet meedeed, was de filmmaker nog steeds optimistisch over het project.

"Het onderwerp is net zo rijp en levend als het was. Het is zeker een stukje van mijn hart, maar er is geen hoop om het in de nabije toekomst tot leven te brengen. Ik hoop echter zeker dat we op een dag zullen worden in staat om het op het grote scherm te brengen, " voegde Nair eraan toe.

Zoals al werd gezegd, was Depp's schema een primaire reden voor hem om niet in het project te spelen. Er was echter nog een andere factor in het spel, en die factor kwam van niemand minder dan Brad Pitt.

Wat is er gebeurd?

Dus, hoe beïnvloedde Brad Pitt de beslissing van Johnny Depp om aan dit langverwachte project te werken? Het bleek dat het een ervaring was die Pitt had tijdens het werken aan een andere film die Depp afschrikte van de locatie.

Acteur Irrfan Khan, die met Depp zou schitteren, zei: "Voor zover ik begrijp, wilde Johnny Depp niet graag naar India komen. Brad Pitt en hij zijn goede vrienden en wat er gebeurde met Brad en Angelina (Jolie) in Mumbai tijdens de opnames van The Mighty Heart, heeft hem blijkbaar afgeschrikt. Hij verzocht om Mumbai te herscheppen in Mexico, maar Mira was onvermurwbaar. Ze wees erop dat de hitte, het stof en de magie van de straten van Mumbai niet zouden worden weerspiegeld in een set, hoe authentiek ook."

Het is niet ongebruikelijk dat acteurs hoge eisen stellen, vooral als ze een grote ster zijn, maar het komt niet vaak voor dat zoiets openbaar wordt gemaakt. Het belemmerde zeker de ontwikkeling van de film en het liet de wereld zien dat zelfs de grootste namen in de entertainmentwereld plekken hebben waar ze niet heen gaan voor hun werk.

Shantaram wordt eindelijk gemaakt, maar het komt in de vorm van een serie op AppleTV. Hoewel Depp er geen deel van uitmaakt, v alt niet te ontkennen dat veel fans van de roman dankbaar zijn dat dit eindelijk samenkomt.

Aanbevolen: