Hier is hoe het haar van Beyonce er ECHT uitziet

Hier is hoe het haar van Beyonce er ECHT uitziet
Hier is hoe het haar van Beyonce er ECHT uitziet
Anonim

Iedereen is het erover eens dat Beyoncé de wereld bestuurt, waar ze ook is, wat ze doet of wat voor soort jurk ze ook draagt. Ze is de koningin van de muziekindustrie en niemand kan haar verslaan of zelfs maar op gelijke voet met haar staan.

Natuurlijk, zo'n beroemde beroemdheid zijn brengt veel voordelen met zich mee, maar er zijn ook enkele nadelen. Fans worden nieuwsgierig naar het leven van hun idolen. Ze worden undercover detectives zoals Sherlock Holmes, om de waarheid over hen te ontdekken! Desalniettemin, wat BeyHives betreft, was het enige dat ze tot voor kort niet konden ontdekken, hoe het haar van Beyoncé er echt uitziet!

Van een schuine bob tot een pompadour, Queen B bij veel gelegenheden anders gestyled en het laatste wat iedereen wist was dat de Crazy in Love-zangeres in 2013 een pixie-snit had, maar het is geen verrassing dat haar haar al zou groeien uit om een van de mooiste, dikste en meest ruime haren te zijn die iemand ooit heeft gezien. Ze ziet er zo perfect en prachtig uit dat ze zelfs een half opgestoken paardenstaart kan trekken en alle dames jaloers kan maken!

In feite zou Neal Farinah, de oude beste vriend en haarstylist van de 38-jarige zangeres, hebben bevestigd dat Beyoncé haar van nature gekrulde haar droeg. Er was een lange tijd een debat aan de gang voordat Neal zelf het geschil aanpakte in een video op zijn pagina.

"Soms maken vrouwen keuzes, en zwarte vrouwen zijn niet de enigen die pruiken en weefsels en stukken dragen - onthoud dat," zei Neal. "En onder pruiken en weefsels hebben zwarte vrouwen het mooiste, krullende haar. Het is een keuze die vrouwen maken - en dat is de keuze die een zwarte vrouw maakt, om pruiken te dragen of te weven als ze dat wil. Er is niets mis mee mee. Dus, de mythe over zwarte vrouwen die geen haar hebben? Jullie denken nog eens goed na, want ze hebben het mooiste, getextureerde haar.'

Bovendien onthulden Tina Knowles, Beyoncé's moeder, zakenvrouw, modeontwerpster, een kapper en een saloneigenaar het echte haar van haar dochter in een video die ze op haar Instagram-pagina had geüpload.

In die video werd Tina gezien terwijl ze een kam door het haar van Beyoncé haalde terwijl ze zei: "Au Naturale, schat." en Beyoncé reageerden op hun beurt met "Mama, dat is echt vervelend … ik bedoel heel vervelend."

Tina had de fans ook verrast door een foto te uploaden van Beyoncé's lange honingblonde haar met een nogal grappig en schattig bijschrift: "INCHES!!!! Zo blij dat het haar van mijn baby terug groeide!! Ze gaat me pakken (uitgeput emoji)"

Neal Farinah, die het haar van de All the Single Ladies-zangeres verzorgde tijdens haar On the Run II-tour, uploadde een afbeelding van Beyoncé's natuurlijke haar met het bijschrift "SAY WHAT. NATURAL CURLY HAIR OTRII ROME."

In een interview met ELLE werd Neal Farinah gevraagd: "Wat zijn enkele van je favoriete looks die je de afgelopen jaren voor Beyoncé hebt gedaan?"

"Oh mijn God. Er zijn zoveel favorieten," antwoordde hij enthousiast. "Ik zou niet liegen. Soms kijk ik terug en zeg ik: 'Mijn God, ik kan niet geloven dat ik zoveel iconische kapsels heb gemaakt.’ Tijdens de Formation-tour had die magische vlecht een eigen leven. Het is gewoon het moment. Je kijkt op internet … en het heeft internet kapot gemaakt! Dus ik ben er dol op. Ik hou gewoon van elk moment."

Nou, Neal heeft geen ongelijk. Ook wij zijn verliefd op Beyoncé's haar en het maakt niet uit of ze pruiken draagt of weeft of haar haar laat zoals het is, ze zal altijd deze geweldige en de meest adembenemende zwarte vrouw zijn die ongetwijfeld de wereld zal runnen met haar fabelachtigheid.

Aanbevolen: