Brad Pitt blinkt uit in het rapporteren van het weer, maar had kuslessen nodig

Inhoudsopgave:

Brad Pitt blinkt uit in het rapporteren van het weer, maar had kuslessen nodig
Brad Pitt blinkt uit in het rapporteren van het weer, maar had kuslessen nodig
Anonim

Brad Pitt heeft de krantenkoppen gehaald sinds zijn optreden bij de Academy Awards van 2020. Hij heeft een nog groter jaar achter de rug door meer tijd met zijn kinderen door te brengen, zich te verzoenen met zijn ex-vrouw Jennifer Aniston en zelfs gastoptredens te maken in shows zoals de HGTV-serie Celebrity IOU.

Nu Pitt de schijnwerpers domineert, brengt hij fans groot nieuws en niet alleen op de webserie Some Good News van John Krasinski!

GERELATEERD: Geen "konten" erover … Brad Pitt's make-upartiest kreeg een "achteraanzicht"

In een ander leven had Brad Pitt een weerman kunnen zijn

John Krasinski's Some Good News-show draait helemaal om het verspreiden van positiviteit en mensen aan het lachen maken. Het seriebericht is niet alleen exclusief voor de inhoud die Krasinski uitzendt op de show, maar ook voor het weer.

In de vierde aflevering van John Krasinski's van Good News toonde Brad Pitt zijn vaardigheden als nieuwslezer. Krasinski introduceerde de Once Upon A Time In Hollywood-acteur en verklaarde: We moeten het weer controleren. Brad, hoe ziet het er daar uit?' Toen werd de zondagse aflevering interessant.

Het nieuwssegment snijdt naar Pitt, die nogal casual chic gekleed is in een groene trui en grijze hoed. De 56-jarige acteur gluurt vanaf een balkon naar buiten om naar het zonnige weer en de palmbomen te kijken. Pitt zegt gekscherend tegen de camera: "Het ziet er best goed uit, ja." Hij zou vaker het weer moeten doen!

GERELATEERD: De nieuwe show van de Scott Brothers heeft Brad Pitt als eerste gast

Brad Pitt had een zwakte

De overleden Mr. & Mrs. Smith-acteur bewijst dat hij goed is in zowat alles. Hij kan acteren, weerberichten geven en vooral vrouwen over hem laten bezwijmen. Ondanks zijn huidige "niet-beschikbare" status, is Brad Pitt altijd de man van een vrouw geweest.

Er zijn echter maar heel weinig mensen die weten dat Brad Pitt acteerlessen heeft gevolgd om te leren hoe je een goede zoener kunt zijn.

Volgens CheatSheet was zijn leraar destijds Elizabeth McGovern, ster van Downtown Abbey. Het paar werkte samen op de filmset van The Favor uit 1994, als man en vrouw, Elliot en Emily. De film uit 1994 bevat een aantal behoorlijk intieme momenten tussen Pitt en McGovern zelf, die vaak opschept dat ze de 56-jarige alles heeft geleerd wat hij weet.

Tijdens een spelletje Sip It or Spill It in The Kelly Clarkson Show, kreeg McGovern alle eer voor het maken van Brad Pitt tot 'de man die hij vandaag is'. Dat is een krachtig statement over de man achter enkele van de beste liefdesscènes in de filmgeschiedenis!

Aanbevolen: