Chrissy Teigen kent het lichaam van Kim Kardashian beter dan haar eigen

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen kent het lichaam van Kim Kardashian beter dan haar eigen
Chrissy Teigen kent het lichaam van Kim Kardashian beter dan haar eigen
Anonim

Afgelopen vrijdag deelde Kim Kardashian een reeks zinderende beelden op Instagram om haar nieuwste lancering van SKIMS, Stretch Rib, te promoten.

Natuurlijk ontvingen de foto's een hele reeks opmerkingen, maar een van die reageerders was toevallig iemand van wie we vaak horen en die we in een oogwenk herkennen … Chrissy Teigen.

Zoals gemeld door Marie Claire, volgde Teigen de lijn van commentatoren die gutsten over Kims benijdenswaardige zandlopercurves.

Toen zei ze iets wat maar weinig mensen hadden kunnen verwachten. In feite was het een beetje raar, en we hadden er allemaal dezelfde reactie op. Het is mogelijk dat Teigen geobsedeerd is door het lichaam van Kim Kardashian!

Chrissy zegt dat ze het lichaam van Kim kon tekenen door het geheugen

"Ik ken je lichaam beter dan ik het mijne ken", reageerde Teigen op de post. “Dat is toch raar. Ik bedoel gewoon dat ik jouw lichaam uit het geheugen kan tekenen en dat kan ik niet met het mijne. Oké doei."

We weten dat ze beste vrienden zijn en zo, maar dat gaat misschien een beetje ver…

Wat is het geheim van Kims sensationele rondingen?

Don-A-Matrix is het geheim!

Deze beroemdheidstrainer heeft geholpen om enkele van de beroemdste mensen in Hollywood te versterken. Naast Kim Kardashian heeft hij ook gewerkt met haar beroemde zussen, Khloe en Kourtney.

In een recent interview met Hollywood Life onthulde Don de perfecte trainingsroutine van 30 minuten om je buikspieren te beitelen en ze net als die van Kim te krijgen. Schokkend genoeg gaat het om minimale ruimte en apparatuur. Met andere woorden, dit is absoluut een quarantainevriendelijke workout!

Geen sportschool, geen probleem

Volgens Don zijn er tal van eenvoudige items die rondslingeren die je kunt gebruiken in plaats van fitnessapparatuur.

"Stoelen zijn vooral geweldig voor squats en dips," zei hij. "Je kunt veel oefeningen thuis doen met elke stoel van normale grootte die je in je huis vindt."

Of een bank.

"Banken zijn perfect voor lunges en sit-ups", voegde hij eraan toe.

Aanbevolen: