Zoey Deutch heeft absoluut een hekel aan het spelen van dit soort karakter

Inhoudsopgave:

Zoey Deutch heeft absoluut een hekel aan het spelen van dit soort karakter
Zoey Deutch heeft absoluut een hekel aan het spelen van dit soort karakter
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Zoey Deutch een veel grotere carrière had kunnen hebben. Dat wil niet zeggen dat ze tot nu toe geen respectabele carrière heeft gehad of dat ze niet in staat is om tot grote hoogten te stijgen. Het is alleen zo dat de acteur van Before I Fall en Zombieland: Double Tap doelbewust werk heeft afgewezen dat haar carrière in de stratosfeer had kunnen lanceren.

Terwijl sommigen Zoey zouden bekritiseren omdat ze niet alle kansen aangrepen die haar werden geboden, zouden anderen haar prijzen omdat ze trouw is aan zichzelf. Hoewel ze wat werk heeft gedaan waar ze niet trots op is, beweert Zoey dat ze een bepaald soort rol in haar carrière heeft vermeden omdat het gewoon niet goed voor haar is. En die rol is de typische liefdesbelang…

Zoey Deutch wil niet de typische liefdesbelangen spelen

Zoey Deutch is een buitengewoon mooie jonge vrouw. Combineer dat met haar schijnbaar moeiteloze charisma en acteervermogen en je hebt iemand die ideaal is voor een vrouwelijke hoofdrol in een romantische komedie. Zoals opgemerkt in haar uitstekende interview met Vulture, zijn er veel Jennifer Lawrence en Natalie Portman in haar energie gewikkeld. Dit is een van de redenen waarom ze werd gekozen om tegenover Zac Efron te spelen in Dirty Grandpa, werd gecast in Netflix's Set It Up, en zelfs waarom ze destijds een love interest-rol kreeg in The Suite Life of Zack and Cody. Maar Zoey vertelde Vulture dat ze echt geen fan is van dit soort karakters.

Tijdens het bespreken van haar rol in Buffaloed 2019, een indiefilm die liet zien hoe veelzijdig, grappig en ronduit boeiend Zoey kan zijn, ging de acteur in detail in op het type acteur dat ze wil worden. En dat is niet de 'opkomende' romantische hoofdrol. Hoewel ze zich identificeert met bepaalde elementen van de personages die ze speelt, heeft ze de neiging zich te concentreren op het al dan niet hebben van drive en ambitie. In haar interview beweerde Zoey dat ze niet noodzakelijkerwijs betrekking heeft op hoe de regisseur van Buffaloed haar karakter beschreef; als een "liefdesbrief aan sterke, ongemakkelijke vrouwen".

"Zie ik mezelf als een sterke, ongemakkelijke vrouw? Ik denk niet dat ik me daarmee identificeer. Maar ik identificeer me wel met gedrevenheid en het hebben van deze echte kracht en motivatie die een beetje onverklaarbaar is. toegebracht, en ik ben er voor 100 procent verantwoordelijk voor dat ik zo ben, "zei Zoey tegen de Vulture-interviewer, Rachel Handler, voordat ze een band met haar kreeg over hun zeer vergelijkbare Joodse opvoeding. "Mijn eerste paar banen - ik deed twee films waarin ik de liefdesbelang was. En het was echt, heel moeilijk, omdat je zo hard je best doet om het te verdiepen, te wortelen, het te vermalen tot iets dat het nooit zal zijn. Want uiteindelijk ben je als acteur slechts een stukje van de puzzel. Je bent niet het hele ding. Het was dus vermoeiend en moeilijk. Ik heb mijn les geleerd - dat het gewoon te moeilijk is om [een liefdesbelang te spelen]. Het maakt je gek. Je probeert zo hard om iets te laten gebeuren dat niet gaat gebeuren. Dat is waarschijnlijk de reden waarom ik aangetrokken ben tot deze sterke, ongemakkelijke vrouwen."

Zoey zou de films of shows die ze deed niet noemen, waardoor ze het soort rollen dat ze bereid was te spelen opnieuw moest evalueren. Hoe dan ook, het doen van deze projecten zorgde ervoor dat ze afstand nam van het werk dat Hollywood haar toewierp. Hoewel veel van deze rollen haar de "It Girl" in het bedrijf zouden hebben gemaakt, koos ze ervoor om trouw te blijven aan wie ze is en wat ze waardeert.

"Ik ga geen namen noemen. Het maakt niet uit, maar ik deed twee [van zulke rollen]. En toen was ik klaar. Ik hoef het nooit meer te doen. En het is niet dat het geen sterke vrouwelijke karakters waren. Ik denk dat het echt sterke vrouwelijke karakters waren. Aanwezig en liefdevol en vol vriendelijkheid zijn is erg sterk voor mij, " legde Zoey uit.

Wat doet Zoey Deutch in 2022?

Hoewel Zoey het niet leuk vond om de typische liefdesbelangen in films te spelen, is ze in een aantal muziekvideo's te zien geweest die precies dat deed. Dit omvat Justin Bieber's "Anyone" en Ed Sheeran's "Perfect".

Gelukkig is Zoey's meest recente werk gevarieerd. Ze maakt deel uit van de misdaadthriller van Mark Rylance uit 2022, The Outfit, en ook in het nieuwe drama van Quinn Shephard, waarin ze wordt ondersteund door Dylan O'Brien en Mia Isaac.

Zoey speelt ook in de thriller Hound en in de Shay Mitchell Connor Hines met Something From Tiffany's.

Afgezien van haar groeiende film- en televisiecarrière, lijkt Zoey niet langer het enige leven te leiden nadat ze het uitmaakte met haar langdurige vriend, Victorious' Avan Jogia. Niet lang nadat het eindigde met Avan, begon Zoey te daten met acteur Jimmy Tatro.

Terwijl Zoey's carrière en persoonlijke leven zich positief blijven ontwikkelen, is het duidelijk dat dit een vrouw is die weet wat ze wil, wie ze wil en wie ze bereid is te zijn voor een salaris.

Aanbevolen: