Billie Eilish en Uniqlo staan op het punt te exploderen in de modescene

Inhoudsopgave:

Billie Eilish en Uniqlo staan op het punt te exploderen in de modescene
Billie Eilish en Uniqlo staan op het punt te exploderen in de modescene
Anonim

Hou je net zoveel van Billie Eilish als wij? Speel je haar deuntjes constant in herhaling? Je zult hier aandacht aan willen besteden … vanaf 25 mei kun je nu je eigen door Billie Eilish geïnspireerde uitrusting hebben. Muziek zal altijd haar sterkste punt zijn, maar mode is haar nieuwe zakelijke onderneming.

Het lijkt erop dat deze tiener klaar staat om de wereld over te nemen, terwijl ze op alle mogelijke manieren monopoliseert op haar huidige roem.

Daily Mail meldt dat ze samenwerkte met UNIQLO voor een exclusieve lijn leuke mode die binnen een paar dagen van jou kan zijn.

Mode met een Japanse twist

Volgens Rolling Stone werkt Eilish samen met de hedendaagse kunstenaar en regisseur Takashi Murakami aan "een nieuwe T-shirtsamenwerking voor de fast-fashion retailer UNIQLO."

De collectie zal bekend staan als de Billie Eilish x Takashi Murakami-collectie en zal deel uitmaken van UNIQLO's UT-line-up.

Als je geïnteresseerd bent in Billie Eilish graphic tees en Japanse illustraties, dan mag je dit niet missen! Bloemen in manga-stijl zullen zeker prominent aanwezig zijn, en het geheel is zo opwindend dat fans het nu in handen willen krijgen!

Ontwerpdetails

We kunnen je al veel vertellen over deze ongelooflijke modelijn. Het coolste dat we hebben kunnen ontdekken over deze line-up van Eilish-mode, is dat de kunstenaar niet is afgedwaald van haar identiteit als het gaat om de algemene ontwerpen. Ze heeft haar statement-stukken gehandhaafd als flodderig, gewaagd, kleurrijk en heel, heel … Eilish.

Beschreven als "slouchy streetwear", kun je kledingstukken vinden met "een collage van Eilish's foto's, schetsen uit haar muziekvideo's en een UT-origineel Billie Eilish-logo".

Daily Mail meldt dat de kunstenaar erg praktisch was als het op de ontwerpen aankwam, en ze zijn echt een verlengstuk van haar eigen creatieve denkproces.

Bij de tijd blijven

Vanwege de huidige winkelsluitingen en -beperkingen is de lijn op 25 mei beschikbaar voor contactloos ophalen en online winkelen.

Maten zijn er in een breed assortiment en shoppers kunnen ook kiezen uit kindermaten! Als u de financiële pandemie voelt knijpen, zult u blij zijn te weten dat de prijzen variëren van $ 9,90 tot $ 14,90.

Aanbevolen: