De cast van 'Riverdale' is absoluut opgewonden dat ze op het punt staan hun baan te verliezen

Inhoudsopgave:

De cast van 'Riverdale' is absoluut opgewonden dat ze op het punt staan hun baan te verliezen
De cast van 'Riverdale' is absoluut opgewonden dat ze op het punt staan hun baan te verliezen
Anonim

Het is officieel: 'Riverdale' stopt met zijn zevende seizoen ergens in 2023, waardoor fans genoeg tijd hebben om te verwerken en zich klaar te maken om afscheid te nemen van Jughead en de rest van de bende.

Wat betreft de cast, waaronder sterren Cole Sprouse en Camila Mendes, het lijkt er volledig op dat ze het hebben zien aankomen ruim voordat het in mei van dit jaar werd aangekondigd.

De CW bovennatuurlijke tienerserie, gemaakt door 'Chilling Adventures of Sabrina' showrunner Roberto Aguirre-Sacasa, is ontwikkeld op basis van de personages die in de Archie Comics zijn geïntroduceerd en is gebaseerd op drama (veel ervan) en enkele adembenemende wendingen die echt de suspension of disbelief van het publiek op de proef stellen.

Aangezien de show tot nu toe zes seizoenen loopt en normaal gesproken maandenlang in Vancouver wordt gefilmd, is het begrijpelijk dat sommige acteurs hongerig zijn naar nieuwe carrièremogelijkheden. Bij het bespreken van de toekomst van de show hebben een paar 'Riverdale'-sterren heel, heel duidelijk gemaakt hoe ze over het einde ervan denken.

Cole Sprouse zei dat de cast van 'Riverdale' klaar was om het af te ronden

Sprouse, die sinds het eerste seizoen Jughead Jones in de serie speelde, leek ongeduldig toen hij de mogelijkheid besprak dat het eerder in het jaar zou eindigen.

In een interview met 'GQ' legde de acteur uit dat de meeste acteurs in de serie klaar waren om 'het af te sluiten met een buiging'.

"Ik ben geen creatieve kracht achter ['Riverdale']. Ik heb eigenlijk geen creatieve controle", zei Sprouse over het werken aan de serie.

"We komen opdagen, ontvangen de scripts vaak op de dag van, en we worden gevraagd om te filmen."

Eerder had Sprouse onthuld dat de contracten van de cast zeven seizoenen omvatten, wat betekent dat het waarschijnlijk leek dat ze na die periode zouden worden ontslagen van hun contractuele verplichtingen.

"Volgens mij, gewoon in juridische zin, contractueel begon het met zeven seizoenen, wat een vrij standaardcontract is voor film en televisie, dus ik weet niet wat er daarna gebeurt, "vertelde Sprouse" Entertainment Vanavond' in 2021.

"Maar de wereld van 'Riverdale' is open genoeg om daar een beetje mee te flexen."

Hoewel dat door de jaren heen waar is gebleken, lijkt het erop dat ook het netwerk het gevoel had dat het tijd was voor de personages om op een hoogtepunt te eindigen en eventuele losse eindjes aan elkaar te knopen.

Lili Reinhart en Camila Mendes wisten dat 'Riverdale' binnenkort zou kunnen eindigen

Reinhart, bekend van het spelen van Betty Cooper, zei onlangs ook op Instagram Live dat seizoen 7 "waarschijnlijk het laatste zou zijn", dus het lijkt erop dat ze op dit moment waren voorbereid.

Mendes, die Veronica Lodge speelt, ging eerder dit jaar ook voor dezelfde voorspelling als Sprouse.

"Ik geef het nog een seizoen", vertelde ze in februari aan 'Entertainment Tonight'.

"Ik denk dat we seizoen 7 zullen doorlopen. Hier is hoop. We zullen zien," voegde ze eraan toe, en onthulde dat de cast misschien een onderbuikgevoel had dat de serie niet verder zou worden vernieuwd.

Nadat het laatste seizoen was aangekondigd, ging de 'Palm Springs'-actrice naar Twitter om een bericht met fans te delen.

"nog één seizoen om het einde te brengen dat jullie allemaal verdienen", schreef Mendes.

"zo veel liefde voor alle fans die hier vanaf dag één waren en nooit zijn weggegaan. Zonder jou zou het niet zo ver zijn gekomen!!"

KJ Apa wil niet getypecast worden als Archie Andrews

KJ Apa, die Archie Andrews speelt, nam geen blad voor de mond in een interview in 2020 met 'ComicBook.com'.

"We willen allemaal films maken", zei Apa destijds.

"Ik denk dat we allemaal, op een bepaalde manier, verlangen om aan andere dingen te werken, omdat we vastzitten in Vancouver voor de show. Dat is geweldig - we houden er allemaal van om aan de show te werken. Maar we zijn allemaal snakken naar iets anders om in te bijten, "zei hij, zinspelend op zijn mede-sterren die dezelfde gevoelens delen.

"Het is geweldig dat we dat ook kunnen doen, want ik weet niet of dat gebruikelijk is dat veel tv-acteurs zo gemakkelijk in film kunnen sluizen. Ik was daar altijd een beetje bang voor, zoals: 'Man, Ik hoop dat ik films kan maken, want ik wil niet voor de rest van mijn leven als Archie vastgeketend zijn.'"

Apa zei dat hij er niet kapot van is om Vancouver te verlaten nadat 'Riverdale' is afgelopen

Nadat hij hoorde dat de show eindigde met het zevende hoofdstuk, uitte de acteur - die ook speelde in de veelgeprezen film 'The Hate U Give' van 2018 - zijn gemengde gevoelens.

"Ik denk dat velen van ons het zagen aankomen, [seizoen] 7 is hoogstwaarschijnlijk het laatste seizoen", zei hij in een rode loper-interview met 'TVLine'.

Het kwam niet als een al te grote verrassing voor me. Ik was een beetje verdrietig. Ik probeer er niet aan te denken, want hoe meer ik erover nadenk, hoe echter het wordt.

"Ik probeer gewoon het meeste uit mijn tijd op de set te halen met de crew en onze cast… [Ik ben] er niet helemaal kapot van om Vancouver te verlaten, maar ja, het wordt moeilijk, het gaat wees verdrietig."

Wat betreft het laatste seizoen van de show, zei Apa dat niets hem meer boeit, wat precies klinkt als de juiste aanpak met een show als 'Riverdale'.

"Het is als grenzeloos, de mogelijkheden… duidelijk, "zei hij.

Aanbevolen: