Billie Eilish en Rosalia staan op het punt om 1 te raken met 'Lo Vas A Olvidar

Inhoudsopgave:

Billie Eilish en Rosalia staan op het punt om 1 te raken met 'Lo Vas A Olvidar
Billie Eilish en Rosalia staan op het punt om 1 te raken met 'Lo Vas A Olvidar
Anonim

De langverwachte release van het nummer wordt sinds 2019 geplaagd door Billie Eilish en Rosalia. Fans begonnen zich af te vragen of ze ooit hun belofte zouden nakomen en hun samenwerking zouden vrijgeven zodat fans ze konden horen. De dag is eindelijk aangebroken!

Er is veel meer hype rond de release van deze gezamenlijke inspanning dan normaal, en er is al veel gepraat over dit nummer dat nummer één wordt, in de hitlijsten. Het kan gemakkelijk worden ingedeeld in verschillende genres en categorieën, en fans speculeren dat deze dames de lofbetuigingen zullen zien binnenstromen. 'Song Of The Year' wordt al rondgegooid als een mogelijkheid … voordat de teksten zelfs zijn gedeeld met de wereld!

Een lange tijd op komst

Af en toe is er een samenwerking die past bij twee stijlen of twee gelijkgestemde mensen, en het is duidelijk dat er een aantal serieuze vibes rond de energie in dit nummer hangen. Zelfs voordat Lo Vas A Olvidar-nummer het daglicht zag, werd het al gecrediteerd als een krachtige kracht en werd het bestempeld als 'het beste' werk dat een van deze artiesten aan de wereld heeft uitgebracht.

Fans hebben zeker lang genoeg gewacht op de release van dit nummer, en overspoelen nu Eilish' Instagram- en Twitter-feeds met waanzinnige liefde en gretige verwachting.

De geluiden van succes

Het nummer zal deel uitmaken van de soundtrack voor de HBO-hit Euphoria Part Two: Jules. Het staat klaar om direct na de release de nummer 1 te bereiken. Eilish's sopraanstem wordt gecombineerd met Rosalia's flamenco-roots, en de geluiden die ze samen zullen genereren, zullen zeker episch zijn, naar elke maatstaf. Fans gingen al naar sociale media om hun waardering voor dit geschenk te tonen, voordat ze het officieel ontvingen. Een fan schreef; "Billie + Rosalia + Euphoria=beste trio ooit", terwijl een andere fan zei; "LIED VAN HET JAAR YUPPPPPP."

Bewust van de kritische impact die deze release zal hebben op de muziekwereld, kon MTV het niet laten om ook hun gedachten te delen en de lieve boodschap te plaatsen, "the power that this has…."

Lo Vas A Olvidar staat op het punt de wereld stormenderhand te veroveren, en Billie Eilish en Rosalia trappen 2021 in een hogere versnelling! Fans overal zijn dankbaar voor deze zeer welkome nieuwe muziek en zijn klaar om in hun nieuwe verslaving te duiken.

Aanbevolen: