Odell Beckham Jr. en Lauren Wood staan op het punt ouders te worden

Inhoudsopgave:

Odell Beckham Jr. en Lauren Wood staan op het punt ouders te worden
Odell Beckham Jr. en Lauren Wood staan op het punt ouders te worden
Anonim

Odell Beckham Jr. en Lauren Wood hebben hun relatie rustig gehouden sinds ze voor het eerst begonnen te daten in 2019, en trakteerden fans op slechts een paar zeldzame openbare interacties en optredens. Dat wil zeggen, tot nu toe. Ze hebben nu nieuws dat veel te spannend is om geheim te houden. Deze tortelduifjes laten hun gezin groeien en na slechts 2 jaar daten hebben ze zojuist aangekondigd dat ze samen een baby verwachten!

Vrienden, familie en fans van het paar hebben allemaal de sociale media overspoeld om hun felicitaties naar Odell en Lauren te sturen, en als de genetica de overhand heeft, staan deze stralende fitnesstrainer-moeder en trotse voetbalspeler-papa op het punt een prachtige nieuwe bundel van vreugde in deze wereld.

Odell Beckham en Lauren Wood zijn officieel een familie

Odell en Lauren zijn nooit het type koppel geweest dat openlijk pronkt met hun persoonlijke leven op sociale media of een heleboel drama genereert. Fans waren zelfs stomverbaasd toen ze hoorden dat ze zelfs samen waren toen Wood Odells 27e verjaardag met hem vierde, en een bericht op zijn Instagram-account plaatsten, waarin hij spoot over hoeveel ze van haar man hield.

De eerste echte indicatie van hun relatie kwam op dat moment, toen Lauren schreef;"

“Gelukkige verjaardag @obj,” schreef Wood destijds bij de diavoorstelling. „Je ziel is puur goud. U weet dat ik veel over u kan schrijven, maar ik blijf liever deze liefdesbrieven doorgeven. Ceasar naar huis. PS deze wazige foto zal altijd mijn favoriete foto van ons zijn, want wtf is er aan de hand lol yumiii af.”

Ze hebben sindsdien zeker een lange weg afgelegd, en ondanks het feit dat ze niet door het gangpad zijn gelopen om hun 'voor altijd' officieel te maken, maakt deze zwangerschap hen een officieel gezin, voor de zeer eerste keer.

Lauren Wood is degene die dit geweldige nieuws heeft onthuld

Lauren Wood is duidelijk opgewonden over dit kostbare moment in haar leven, en ze nam het op zich om haar zwangerschapsnieuws aan de wereld te vertellen. Zonder enige kennisgeving of waarschuwing plaatste ze zwangerschapsfoto's op haar Instagram-account, wat een enorme opschudding veroorzaakte.

De verbluffende diavoorstelling met afbeeldingen toont de intieme band die Wood en Beckham delen, terwijl hij achter zijn vriendin stond, en de aanstaande moeder van zijn kind, terwijl ze haar groeiende babybuil wiegde. De zwart-witbeelden waren echt tijdloos en legden dit moment volledig vast voor het gelukkige paar.

Op de foto's droeg Odell een pittig pak, en Wood stond stoutmoedig in al haar glorie terwijl ze vrouwelijke lingerie droeg, geaccentueerd door een korte blazer. Het was voor fans gemakkelijk om op het eerste gezicht te zien dat deze baby op het punt staat geboren te worden in het meest liefdevolle huishouden, met een vader en moeder die enorm enthousiast zijn om deze volgende stappen naar hun nieuwe avontuur te zetten.

Aanbevolen: