Of Billie Eilish zich nu omhoog of omlaag kleedt, ze kan niet winnen met de critici

Inhoudsopgave:

Of Billie Eilish zich nu omhoog of omlaag kleedt, ze kan niet winnen met de critici
Of Billie Eilish zich nu omhoog of omlaag kleedt, ze kan niet winnen met de critici
Anonim

Backlash is slechts een onderdeel van de entertainmentindustrie. Door in de publieke belangstelling te staan, worden beroemdheden bij elke beurt veroordeeld.

Als het gaat om vrouwelijke beroemdheden, maken critici snel opmerkingen over hun lichaam. Sterren als Lizzo en Ariel Winter zijn naar voren gekomen om het woord over lichaamspositiviteit te verspreiden. Nu voegt Billie Eilish zich bij de lange rij vrouwen die een standpunt hebben ingenomen tegen bodyshamers.

Zeg wat je wilt

Billie Eilish is een van de vele jonge sterren die uitgesproken zijn over lichaamspositiviteit en lichaamsbeeld. Onlangs besloot de zangeres om het verhaal over haar lichaam in handen te nemen!

Op dinsdag bracht Eilish de korte film Not My Responsibility uit op YouTube. Het gaat in op het oordeel waarmee ze dagelijks wordt geconfronteerd over haar modekeuzes en hoe ze ervoor kiest om haar lichaam bloot te leggen.

De clip begint met Eilish die toegeeft dat ze weet dat mensen overal " altijd naar haar kijken". In plaats van naar hun kritiek te luisteren, kiest ze ervoor om volgens haar eigen regels te leven. Gedurende de hele video verwijdert Eilish kledingstukken en dompelt zichzelf onder in een donkere poel. Tot slot eindigt de zanger de YouTube-video met de opmerking: "We beslissen wie ze zijn. Wij bepalen wat ze waard zijn.” Het kan Billie Eilish duidelijk niet schelen wat de critici te zeggen hebben over haar lichaam, of wat dan ook.

Dit is niet haar eerste rodeo met body-shamers

Hoewel haar Not My Responsibility-video de perfecte klap is voor body-shamers, heeft de 18-jarige zichzelf meer dan eens moeten verdedigen. Billie Eilish is duidelijk geen onbekende in het omgaan met negatieve feedback en kritiek. Ze heeft het allemaal gehoord, van mensen die de draak steken met haar wijde kleren tot mensen die haar bikinifoto's schandalig vinden. Wat ze ook doet, ze lijkt niet goed te doen volgens de critici.

In het laatste nummer van Dazed magazine onthulde Eilish de reactie die ze kreeg nadat ze een foto van zichzelf in een bikini had geplaatst die ze 'tam' vindt. "Ik zag opmerkingen als:" Hoe durft ze te praten over niet geseksualiseerd te willen worden en dit te dragen?… Net als kerel, kan ik niet winnen." Sommigen zullen haar foto's leuk vinden en anderen niet. Het is onmogelijk om iedereen tevreden te stellen!

Aanbevolen: