J.K. Rowling kondigt haar nieuwe boek aan en het gaat niet over Harry Potter

Inhoudsopgave:

J.K. Rowling kondigt haar nieuwe boek aan en het gaat niet over Harry Potter
J.K. Rowling kondigt haar nieuwe boek aan en het gaat niet over Harry Potter
Anonim

De meeste van J. K. Rowlings boeken zijn misschien voor kinderen geschreven, maar de Harry Potter-films hebben een publiek van alle leeftijden aangetrokken. Na meer dan 20 jaar Harry Potter, ging Rowling naar sociale media en onthulde een verrassing voor fans. Ze brengt een nieuw boek uit en het heeft niets met Zweinstein te maken.

Een verrassingsaankondiging

J. K. Rowling deed deze week een spannende aankondiging op Twitter. Ze brengt een nieuw boek uit. Natuurlijk moest de koningin van de Harry Potter-reeks uitleggen dat het nieuwe boek, The Ickabog, niets met Harry Potter te maken heeft. Volgens Yahoo! Entertainment: "Het is haar eerste roman gericht op jongere lezers die zich niet afspeelt op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus." Rowling heeft romans voor volwassenen geschreven buiten de setting van Hogwarts, maar al haar kinderboeken hadden een connectie met Harry Potter. Dus waar zal dit nieuwe boek over gaan?

Van zolder afgestoft

Rowling
Rowling

Rowling legde verder uit dat het boek eigenlijk niet zozeer nieuw geschreven was, maar nieuw voor het publiek. Volgens RollingStone legde Rowling uit dat ze dit als een boek van haar kinderen beschouwde omdat ze het hen 's avonds had voorgelezen toen ze klein waren. Dit is altijd een gelukkige familieherinnering voor hen geweest.

Rowling ging zelfs naar haar zolder en groef het oude manuscript op. Ze heeft besloten het boek hoofdstuk voor hoofdstuk gratis uit te geven. RollingStone meldt dat de auteur het boek online beschikbaar maakt voor kinderen die thuis in quarantaine zitten. Ze heeft ook beloofd de opbrengst van het boek, zodra het is gepubliceerd, te doneren aan COVID-19-hulpverlening.

Compleet met tekenwedstrijd

J. K. Rowling is altijd een leraar in hart en nieren geweest. Ze is zeer toegewijd aan haar jongste fans en is getalenteerd in het inspireren van hun verbeelding. Trouw aan haar creatieve roots, zal dit nieuwe boek een interactief element bevatten. Yahoo! meldt dat jonge fans hun illustraties op sociale media kunnen inzenden, en dat ze een kans maken om in het boek te worden opgenomen wanneer Rowling elk hoofdstuk uitbrengt.

Rowling legde op Twitter ook uit dat hoewel kinderen hoofdstukboeken moeten kunnen lezen om The Ickabog aan te pakken, er geen leeftijdsgrens is voor oudere fans.

Aanbevolen: