Wat weet Kanye West over de Kardashians die ze privé willen houden?

Inhoudsopgave:

Wat weet Kanye West over de Kardashians die ze privé willen houden?
Wat weet Kanye West over de Kardashians die ze privé willen houden?
Anonim

Na de tweets van Kanye West eerder deze maand, waarin hij beweerde dat hij sinds 2018 probeerde te scheiden van zijn vrouw Kim Kardashian nadat de tv-ster een ontmoeting had met rapper Meek Mill om de hervorming van de gevangenis te bespreken, beweren nieuwe rapporten nu dat de zaken doorgaan verergeren voor het paar.

De Grammy-winnaar zou nu hebben gedreigd de grootste geheimen van de Kardashians bloot te leggen.

Het ging allemaal bergafwaarts voor het paar nadat Kanye een bizarre toespraak hield tijdens een bijeenkomst in Charleston, South Carolina, toen hij zijn campagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 aftrapte.

Interessant genoeg was Kim echter nergens te vinden op de bijeenkomst, ondanks het feit dat ze eerder deze maand haar steun had betuigd aan de plannen van haar man om president te worden in een reeks tweets.

Tijdens de rally barstte West in tranen uit en huilde terwijl hij zich de discussies met Kim herinnerde over het mogelijk aborteren van hun dochter North West nadat ze hoorden dat de realityster zwanger was van hun eerste kind.

"Mijn moeder heeft mijn leven gered. Mijn vader wilde me aborteren. Mijn moeder heeft mijn leven gered. Er zou geen Kanye West zijn geweest omdat mijn vader het te druk had", zei de Good Life-rapper voordat hij verder ging: "Ik bijna mijn dochter vermoord. Ik heb mijn dochter bijna vermoord."

Na zijn inzinking op het podium, werd gemeld dat Kim absoluut overrompeld was door het hele fiasco in South Carolina, terwijl Kanye snel terugrende naar Twitter en zijn fans informeerde dat zijn vrouw had geprobeerd een interventie op hem te plegen.

"Ze wil hem helpen door hem de juiste dokter te geven, maar Kanye is niet bereid om hulp te accepteren", vertelde een bron aan The Sun.

Ze weten dat het tijd is voor een interventie, maar om dat vreedzaam te laten gebeuren zal een enorme uitdaging zijn. Kim heeft veel van Kanye's ups en downs verdragen, maar dit is anders.

“In haar ogen zijn de bizarre leugens over Noord onvergeeflijk en hun beste vrienden maken zich zorgen dat dit de laatste druppel was.”

Welke geheimen kent Kanye West?

Nou, wat weet hij niet van de familie?

Het stel is sinds 2012 samen en na haar scheiding met ex-man Kris Humphries, beweerde de NBA-speler beroemd dat Kim contact had met West lang voordat ze zelfs maar een echtscheiding had aangevraagd.

Natuurlijk zou Kim dat nooit toegeven als dat waar was - maar gezien het feit dat het mogelijk slecht zou kunnen aflopen tussen Kimye, lijdt het weinig tot geen twijfel dat fans graag zouden horen of er al dan niet sprake was van overlapping tussen Kim en Kanye voordat ze uit elkaar ging met Humphries.

Een ander interessant ding dat velen zich in de loop der jaren hebben afgevraagd, is hoeveel de show van de familie is gescript. Aangezien Kanye in tientallen afleveringen is verschenen, zou hij zeker niet terughoudend zijn om iedereen de waarheid achter het filmen van Keeping Up With the Kardashians te laten weten en hoeveel ervan precies de realiteit is.

West was er ook toen Lamar Odom en Khloe Kardashian hun eigen huwelijk ondergingen na de schokkende onthulling dat de basketbalster al jaren worstelde met een aanhoudende drugsverslaving.

Hoewel we ons er volledig van bewust zijn dat Odom later bekende ook zijn ex-vrouw te hebben bedrogen, zou Kanye zeker nog een paar dingen weten over Khloe's voormalige relatie met haar voormalige partner, die een beruchte overdosis nam in een bordeel in Las Vegas en kreeg in 2015 12 beroertes en zes hartaanvallen.

Te midden van groeiende bezorgdheid dat Kanye de grootste geheimen van de Kardashians zou kunnen onthullen, zou de vader van drie kinderen ook de clan hebben gedreigd om geen interventie op hem te plegen.

"Kanye is erg ziek en iedereen maakt zich grote zorgen om hem", vertelde een insider aan The Sun.

“Hij gedraagt zich extreem paranoïde en lijkt ervan overtuigd dat Kim en Kris Jenner ‘erop uit zijn om hem te pakken’. Hij heeft haar verteld dat als de Kardashian-familie probeert een interventie te organiseren, hij het live zal streamen op Twitter en ‘de wereld de waarheid zal laten zien’.

De insider vertelde vervolgens hoe Kanye de afgelopen 10 jaar bij de familie is geweest tijdens enkele van hun diepste en donkerste momenten, dus hij kent zeker genoeg geheimen die hun reputatie gemakkelijk kunnen aantasten.

Kris Jenner, in het bijzonder, is in paniek omdat ze niet zou weten hoe ze Kanye het zwijgen oplegt, behalve dat hij in het ziekenhuis moet worden opgenomen voor een evaluatie van de geestelijke gezondheid.

“Hij heeft Kim gewaarschuwd dat hij de ‘geheimen’ van de familie kent en ze allemaal naar buiten zal brengen. Er is veel dat niet in de realityshow staat - vetes, geheime afspraken met beroemdheden, operaties, financiële deals en ruzies binnen de familie.

"Maar Kim's enige zorg in dit stadium is Kanye hulp krijgen en hun kinderen beschermen. Ze maakt zich grote zorgen."

Aanbevolen: