Hoe de stiefdochter van Chris Daughtry erin slaagde haar leven privé te houden

Inhoudsopgave:

Hoe de stiefdochter van Chris Daughtry erin slaagde haar leven privé te houden
Hoe de stiefdochter van Chris Daughtry erin slaagde haar leven privé te houden
Anonim

Hoewel American Idol-aluin Chris Daughtry bekend staat als de frontman van de rockband Daughtry en de rottweiler van The Masked Singer, staat hij ook bekend als een familieman. Hij en zijn vrouw Deanna delen vier kinderen en zijn vader van haar twee oudere kinderen uit een eerder huwelijk.

Samen met hun hele familie heeft hij hun best gedaan om hun kinderen zo goed mogelijk buiten de publieke belangstelling te houden. De stiefkinderen van Daughtry, Hannah en Griffin, leken echter professionals op het gebied van privacy, vooral Hannah.

Daughtry's oudste dochter Hannah werd op 12 november dood gevonden door de politie in haar huis in Nashville. Na het nieuws werd aangekondigd dat de band de komende shows zou uitstellen en dat de zangeres naar huis zou vliegen om bij hen te zijn. zijn familie tijdens deze tragedie.

Deanna's hartverscheurende gedachten

Het nieuws heeft sindsdien dierbaren geschokt, vooral haar moeder, die onlangs een eerbetoon aan Hannah op Instagram plaatste terwijl ze hintte naar omstandigheden van haar dood. Na het bericht schreef ze bij de foto's: "Mijn eerstgeborene. Ik hou eindeloos van je Hannah. Onze familie wil jullie allemaal bedanken voor de uitstorting van liefde terwijl we rouwen om het verlies van onze dochter Hannah. We wachten op de autopsieresultaten om bepalen hoe Hannah de verwondingen heeft opgelopen die haar dood hebben veroorzaakt. Onze harten zijn gebroken."

Sindsdien hebben meerdere mensen gereageerd op de post, waaronder zanger Lee Ann Womack die zei: "Mooie Hannah en Deanna… ik hou van jullie allebei." Andere mensen die medeleven hebben becommentarieerd zijn countryzanger Brett Kissel en Daughtry-basgitarist Josh Paul.

Het mysterie rond de overleden stiefdochter

Mensen hebben sindsdien meer willen weten over Hannah en haar leven buiten de schijnwerpers. De 25-jarige slaagde erin actief te blijven op sociale media, terwijl ze onbekend maakte dat ze familie was van Daughtry. Het belangrijkste dat ze deed om de informatie te verbergen, was echter dat ze op haar Instagram "ME" in plaats van "Hannah Daughtry" noemde.

Volgens haar Instagram heeft ze twee kinderen genaamd Liam en Lilly, van wie ze duidelijk met heel haar hart hield. Haar laatste Instagram-bericht over haar kinderen ging over Lilly vanwege 'babykoorts'. Vervolgens bedankte ze haar dierbaren voor hun steun op dezelfde foto en bracht ze een speciaal eerbetoon aan haar moeder. "Ik ben zo gezegend met mijn moeder, die me zoveel heeft geleerd en door dik en dun aan mijn zijde staat. Ze heeft me laten zien wat echte liefde is en echte liefde vereist veel opoffering … mijn moeder is de reden voor zoveel zegeningen in mijn leven."

Hoewel bekend werd dat ze voor haar dood een romantische relatie had, is het op dit moment onduidelijk of ze getrouwd was of betrokken was bij de man die de vader van haar kinderen is. Zijn naam en gegevens zijn ook niet bekend, maar hij is te zien op meerdere Instagram-berichten.

Vanaf deze publicatie wachten haar familie en onderzoekers momenteel op de resultaten van haar autopsie. Aan het einde van de vrijgave van de verklaring met betrekking tot Hannah's dood, zeiden vertegenwoordigers: "Nadere details zullen op een later tijdstip beschikbaar worden gesteld. Het onderzoek naar deze tragische dood is nog gaande."

14 november 2021 Update: TMZ meldde dat Hannah's dood als moord is aangemerkt en dat haar vriend Bobby Jolly is gearresteerd omdat hij mogelijk een interessant persoon was met betrekking tot haar overlijden, maar de politie heeft dat niet bevestigd vanaf deze update. Toen Hannah's lichaam werd gevonden, werd Jolly op dezelfde dag gearresteerd en naar de gevangenis van Fentress County gebracht. Er komt ook een onderzoek voor Fentress County.

Aanbevolen: