Hoe werd Jonathan Cheban beste vrienden met Kim Kardashian?

Inhoudsopgave:

Hoe werd Jonathan Cheban beste vrienden met Kim Kardashian?
Hoe werd Jonathan Cheban beste vrienden met Kim Kardashian?
Anonim

Jonathan Cheban - van alle Hollywood-vrienden van Kim Kardashian - heeft waarschijnlijk de meeste optredens gehad in de realityshow van de familie, Keeping Up With the Kardashians, die op zich al veel zegt over hun hechte band.

Het duo is al meer dan tien jaar bevriend, waarbij de moeder van vier kinderen Cheban vaak een vriend vond waarvan ze weet dat ze alles volledig kan vertrouwen, en ze ziet hoe moeilijk het voor Kardashian moet zijn om vind echte vrienden gezien haar roem en fortuin, het is begrijpelijk waarom ze hun vriendschap zo waardeert.

Hoe lang bestaat de 46-jarige al en waarom wordt hij beschouwd als een van Kardashians beste vrienden? Hier is het dieptepunt.

Jonathan en Kim's vriendschap

Hoewel de exacte details van hun eerste ontmoeting nooit echt in het openbaar zijn onthuld, zien fans Kardashian en Cheban sinds 2011 rondhangen.

De oprichter van KKW Beauty zei dat ze elkaar voor het eerst kruisten op een verjaardagsfeestje in Los Angeles, en bronnen zeiden verder dat de twee een klik hadden op het moment dat ze elkaar ontmoetten en sindsdien een hechte band hebben gedeeld.

Cheban landde zijn eigen E! Realityshow, The Spin Crowd, in 2010 - die helaas na slechts één serie werd geannuleerd - maar hij was duidelijk al gelinkt aan de Kardashians vanwege het simpele feit dat zijn show werd uitgezonden onder hetzelfde netwerk als KUWTK.

Misschien was dit nog een reden waarom ze zo snel een band kregen toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten; De show van Cheban werd uitgezonden direct na KUWTK.

Interessant genoeg hadden Cheban en Kardashian nog iets gemeen: ze waren allebei al heel lang bevriend met Nicky Hilton en Paris Hilton.

De laatste, die ooit de beste maatjes van Kardashian was, zou haar later inhuren als haar garderobestylist, maar Hilton leek de twee nooit te hebben geïntrigeerd.

Over zijn vriendschap met de Hiltons gesproken, zei Cheban tegen The Observer in een interview in 2004: Het is echt raar, want ik heb veel vrienden die beroemd zijn, maar ik heb ze altijd al lang gekend… al sinds hun kindertijd bevriend met Paris en Nicky (Hilton).”

Sinds hij banden heeft met de Kardashians, is Cheban letterlijk een deel van hun familie geworden, hij verscheen in eindeloze afleveringen van KUWTK, hij heeft met hen de wereld rondgereisd - en hij is altijd snel om hun rug te hebben wanneer er een vete uitbreekt met een mede celeb.

En terwijl Cheban bij Kardashian is geweest door veel van haar hoogte- en dieptepunten, zoals haar beruchte huwelijk van 72 dagen, toen ze onder schot werd vastgehouden in Parijs, en natuurlijk de geboorte van haar alle vier kinderen: Noord, West, Sint en Psalm; waarvan er twee werden geboren door surrogaten.

Tijdens zijn langdurige vriendschap met de CEO van Skims, vertelde Cheban MailOnline in een interview dat ze maar één keer hebben gevochten - en het was toevallig voor de camera, in een aflevering van Kourtney & Kim Take uit 2013 Miami.

De mediamagnaat had ruzie gehad met zijn toenmalige zakenpartner Simon Huck, en in een poging om hun vete te bezweren, regelde Kardashian in het geheim een bijeenkomst voor de twee om hun meningsverschillen te overwinnen, maar dat gebeurde niet ga zoals gepland.

Toen Cheban arriveerde en Huck met Kardashian zag, stormde hij onmiddellijk weg en weigerde haar telefoontjes te beantwoorden.

“De enige keer dat we vochten was op tv met mijn zakenpartner”, vertelde Cheban aan de publicatie.

"Dat is de enige keer dat ik haar telefoontjes niet beantwoordde, ik was er woedend over omdat ik [sic] dacht dat ze aan zijn kant stond. Dat is de enige keer in 10 jaar dat we letterlijk niet vechten,”

Wat heeft Jonathan over Kim gezegd?

Hoewel ze hun ups en downs hebben gedeeld, zegt Cheban dat hij er altijd zal zijn voor Kardashian, wanneer ze hem nodig heeft.

Ze hebben allebei een druk leven, maar Cheban zegt dat wat de 39-jarige ook van hem nodig heeft, hij zo snel mogelijk aan haar behoeften zal voldoen.

"Als Kim me belt, neem ik de telefoon op, wanneer het ook is", zei hij, en zogenaamd hetzelfde als het gaat om e-mails. "Als ik haar een e-mail stuur, reageert ze een minuut later, zelfs met vier kinderen, hetzelfde met Kris [Jenner]."

Een ding dat Cheban zich over de Kardashians heeft gerealiseerd, is dat ze er altijd voor elkaar zijn. Als iemand in de problemen zit of advies nodig heeft, is de familie altijd snel om elkaar te steunen, en aangezien de socialite als onderdeel van hun clan wordt beschouwd, krijgt hij dezelfde behandeling.

“Het is heel normaal. Iedereen is er nog steeds voor elkaar, vervolgde hij.

“Iedereen is gewoon heel loyaal. Ze leveren altijd, niemand schilfert ooit af, zelfs niet in dit stadium [van hun roem]. Iedereen is op tijd.”

Aanbevolen: