Hoe werden Jimmy Kimmel en Jennifer Aniston beste vrienden?

Inhoudsopgave:

Hoe werden Jimmy Kimmel en Jennifer Aniston beste vrienden?
Hoe werden Jimmy Kimmel en Jennifer Aniston beste vrienden?
Anonim

Jennifer Aniston heeft veel vrienden in Hollywood, maar wist je dat ze al meer dan tien jaar goede vrienden is met talkshowhost Jimmy Kimmel?

Hoewel het onduidelijk is hoe deze twee precies zulke goede vrienden werden, is de Friends-ster, die in de loop der jaren talloze keren op Jimmy Kimmel Live verscheen, heel open geweest over haar vriendschap met de 52-jarige, zelfs toe te geven dat ze hem en zijn vrouw, Molly McNearney, uitnodigt voor haar jaarlijkse Friendsgiving-diner.

Als dat nog niet genoeg was, hebben Kimmel en Aniston zelfs liefdadigheidsdonaties georganiseerd aan mensen in nood tijdens de coronaviruspandemie, wat ons eerlijk gezegd de ultieme BFF-doelen schreeuwt.

Het paar, dat ook gemeenschappelijke vrienden Adam Sandler, Ellen Degeneres en Courteney Cox deelt, is nooit verlegen geweest om over hun leuke momenten samen te praten, en hoewel het onbekend is hoe ze precies BFF's werden, gezien hoe als ze elkaar tegenkwamen bij elk ander Hollywood-evenement, moesten ze een soort van band vormen.

Jimmy Kimmel en Jennifer Aniston's Friendship

In de zomer van 2014 slaagde Kimmel erin om een Friends mini-reünie op zijn show te organiseren dankzij zijn nauwe banden met Aniston, die ook deelnam aan de sketch.

Aniston deed, samen met Cox en Lisa Kudrow, alsof hij verward en opgewonden was door Kimmel's fanfictie, die werd ingevoerd rond Ross - gespeeld door de presentator van de talkshow - die de liefde bedreef met Rachel in een interessante tafellezing.

Hoewel de sketch een enorme hit was, met meer dan 34 miljoen views op YouTube, vroegen sommige fans zich af of de onhandigheid tussen de cast van Friends en Kimmel echt was, en veel kijkers lieten bezorgde opmerkingen achter in het commentaargedeelte.

Een persoon schreef: “Vorig jaar hadden Kimmel wrede en immorele ouders die tegen hun kinderen logen over het eten van hun Halloween-snoepjes en ze te zien huilen. Nu bedriegt hij Jennifer Aniston in een 'Friends' reünie-achtige situatie. Ze is er duidelijk niet blij mee. Conclusie: Kimmel is niet bepaald een goed mens.”

Kimmel ging de volgende dag naar zijn show om het misverstand op te helderen over wat een comedy-segment moest zijn, en stond erop dat Kudrow, Cox en Aniston het script goed kenden voordat het filmen plaatsvond.

"We waren duidelijk aan het acteren, toch?" Kimmel sprak zijn studiopubliek toe. “Om de een of andere reden lijkt misschien de helft, zo niet meer van de mensen die online commentaar geven, te denken dat dat echt was. Ik maak geen grapje."

“Ze acteerde. Blijkbaar ook heel goed. Ze zou waarschijnlijk een Emmy moeten krijgen, 'vervolgde hij.

“Ik sta hier versteld van, moet ik zeggen. Het is raar. 99 procent van de tijd dat je iets op YouTube zet, springt iedereen erin om te zeggen dat het nep is. Dan zetten we iets dat - dacht ik - duidelijk nep is, en mensen denken dat het echt is.”

Aan degenen die zich afvroegen of de sketch echt was, de vader van vier voegde eraan toe dat hij al jaren bevriend is met Aniston en dat ze helemaal in de war was.

In 2015 grapte Kimmel dat hij jaloers werd op de verschijning van Aniston in een talkshow van een andere "Jimmy", verwijzend naar Jimmy Fallon's The Tonight Show.

Aniston gaat vaak op vakantie met Kimmel en zijn vrouw, met wie ze zelfs heeft genoten van meisjesuitstapjes naar het buitenland, wat de populaire tv-persoonlijkheden veel goede inhoud heeft opgeleverd om over te praten tijdens hun televisie-interviews.

Bij de Emmy Awards 2020 hebben Aniston en Kimmel samen een prijs uitgereikt; dezelfde week schonken ze ook een cadeaubon van $ 10.000 Postmates aan een cardiovasculaire verpleegster genaamd Kimball Fairbanks. Er werd onthuld dat de inwoner van Utah positief was getest op het coronavirus, dus het gebaar werd zeker gewaardeerd door de twee.

In een videogesprek op zijn ABC-show voegde Aniston zich bij Fairbanks om het vreugdevolle nieuws van haar overwinning te delen toen Kimmel begon met te zeggen: We wilden je een beetje opvrolijken, dus ik wil graag dat je kennismaakt met iemand. Haar naam is Jennifer.'

Aniston had ingestemd: "Ik moet alleen zeggen, God zegene u en u allen die daar zijn en doen wat u doet."

Ze stuurden ook cadeaubonnen naar de medewerkers van Fairbanks die door de pandemie waren getroffen.

Na de verrassing vertelde Aniston aan Kimmel hoe blij ze was om nog steeds nauw contact te hebben met haar vriend te midden van de groeiende verspreiding van het coronavirus waardoor de ex-vrouw van Brad Pitt stevig opgesloten zat in haar herenhuis in Los Angeles.

"Ik ben zo blij om bij je te zijn… Dit is eigenlijk de enige communicatie die ik met mensen heb gehad."

En alsof het niet genoeg was om bij elkaar thuis rond te hangen, samen op vakantie te gaan en op te treden in zijn talkshow, Aniston, die graag uit eten gaat in LA, wordt vaak gefotografeerd met Kimmel aan haar zijde.

Je zou aannemen dat deze twee elkaar eerder als familie dan als vrienden beschouwen, gezien hoe hecht ze zijn, en die band die ze in de loop der jaren hebben opgebouwd lijkt alleen maar sterker te worden.

Aanbevolen: