Een lijst met de beste vrienden van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Een lijst met de beste vrienden van Kim Kardashian
Een lijst met de beste vrienden van Kim Kardashian
Anonim

Als je Kim Kardashian bent, heb je eigenlijk alles. Ze heeft een enorm gezin, een liefhebbende echtgenoot en kinderen, verschillende succesvolle bedrijven en alle roem en fortuin die je maar kunt wensen. Houd van haar of haat haar, Kim Kardashian is hier om te blijven. Het lijkt alsof iedereen alles en nog wat wil weten over Kim en haar familie, vooral over degenen die in haar binnenste cirkel rondrennen.

Kim heeft behoorlijk wat drama gehad als het om haar vrienden gaat, maar ze heeft wel die goede, beste vrienden die ze haar hele leven heeft gehad, om nog maar te zwijgen van vrienden die ze heeft gekregen naarmate haar bekendheid groeide. Met drama komen gevechten en het verliezen van vriendschappen, maar er zijn mensen die in de cirkel van Kim rondlopen die haar vandaag nog steeds loyaal zijn.

Dit is een lijst met de beste vrienden van Kim Kardashian.

14 Jonathan Cheban

Als je aan Kims vrienden denkt, is Jonathan Cheban meestal de eerste die in je opkomt. De twee zitten meestal aan de heup vast en je ziet hem en Kim samen winkelen, uit eten gaan, feesten of zelfs op vakantie. Hij is een nietje in Keeping Up With The Kardashians en verreweg een van Kims beste vrienden.

13 Chrissy Teigen

Chrissy Teigen en Kim Kardashian lijken onwaarschijnlijke vrienden, maar de twee ontmoetten elkaar voor het eerst op een dubbele date en zijn sindsdien goede vrienden. Chrissy en haar man John Legend woonden de bruiloft van Kim en Kanye bij en John zong zelfs hun eerste dansnummer. De twee zijn erg hecht, ondersteunen elkaars evenementen en zijn bij elkaar tijdens mijlpalen zoals de geboorte van hun kinderen.

12 Chris Appleton

Chris Appleton is een haarstylist voor de sterren. Hij doet niet alleen het haar van Kim Kardashian, maar ook een aantal andere beroemdheden, zoals Ariana Grande. Sinds Kim en Chris samenwerken om een aantal iconische looks te maken, zijn de twee behoorlijk goede vrienden geworden, zozeer zelfs dat het niet ongewoon is om de twee rond te hangen en op Kim's sociale media.

11 Mario Dedivanovic

Mario Dedivanovic is niet alleen een van Kims beste vrienden, maar hij is ook haar visagist. De twee ontmoetten elkaar in 2008, toen hij haar voor het eerst opmaakte voor een fotoshoot. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk, zozeer zelfs dat hij ook met Kim samenwerkte om een oogschaduwpalet voor haar make-uplijn te creëren!

10 Allison Statter

Allison Statter is een van de oudste vrienden van Kim Kardashian. De twee kennen elkaar al sinds ze op de lagere school zaten, omdat hun moeders heel goede vrienden waren. Ze zijn samen opgegroeid en zijn zo close dat ze eigenlijk familie zijn. Kim heeft misschien megafaam gekregen, maar ze zal nooit vergeten wie haar oorspronkelijke BFF is.

9 Larsa Pippen

Larsa Pippen is een andere oude vriend van Kim en haar familie. Ze is al jaren in het leven van Kim, zoals je haar kunt zien op Keeping Up With The Kardashians, evenals enkele van de spin-offshows. Ze was altijd aan Kims zijde in goede en slechte tijden, en Kim noemt Larsa een van haar echte vrienden.

8 Nicole Richie

Nicole Richie is een andere vriend van Kim Kardashian die ver teruggaat. Kim heeft zelfs een throwback-foto van de twee gepost toen ze nog maar 13 jaar oud waren. Hoewel ze niet zo hecht zijn als ze ooit waren, waren ze besties toen ze kinderen waren. Kim onthulde zelfs dat de twee lippenstift uit een drogisterij hadden gestolen toen ze nog kinderen waren.

7 Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is verrassend genoeg een goede vriend van Kim. De twee zijn al meer dan tien jaar vrienden, maar JLo was in het begin meer een mentor voor Kim, maar nu meer vrienden. Ze hangen de hele tijd rond, doen taco-dinsdagen, filmavonden en zingen zelfs samen karaoke. De twee hebben in de loop der jaren een hechte vriendschap gevormd.

6 La La Anthony

Lopend in vergelijkbare sociale kringen, is La la Anthony een andere goede vriend van Kim. De twee zijn al jaren hecht, en ze vertrouwen en leunen veel op elkaar. Ze hebben elkaar in moeilijke tijden gesteund, zoals toen La la scheidde van haar man Carmelo Anthony, en toen Kim werd beroofd terwijl ze in Parijs was.

5 Natalie Halcro

Natalie Halcro, een andere vriendin van Kim, is ook een realityster. De twee hebben samen een aantal selfies op sociale media gepost en Natalie is naast Kim geweest voor vele mijlpalen in haar familie, zoals Kim's babyshower voor Psalm, en ook om rond te hangen en te rennen in elkaars sociale kringen.

4 Lorraine Schwartz

Lorraine Schwartz is een beroemde juwelier van de sterren. Het is bekend dat ze Kim bij een aantal gelegenheden in diamanten kleedde, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze Kanye hielp bij het ontwerpen van Kim's 15-karaats verlovingsring. Behalve dat ze zaken doen, zijn de twee ook behoorlijk goede vrienden en proberen ze af te spreken en elkaar te zien wanneer ze in dezelfde stad zijn.

3 Beyoncé

Beyonce en Kim hebben een wat gecompliceerde vriendschap, maar ondanks enkele van hun ups en downs, zijn de twee nog steeds vrienden. Ze zijn niet zo hecht als sommige andere mensen op deze lijst, maar Kim en Beyonce hebben een vriendschap, aangezien Beyonce Kim een paar items uit Beyonce's Ivy Park x Adidas-collectie stuurde en Kim Beyonce feliciteerde met de lancering.

2 Olivia Pierson

We weten inmiddels dat Kim bevriend is met Natalie Halcro, en je kunt de twee ook vaak zien rondhangen met Olivia Pierson. Natalie en Olivia hebben hun eigen realityshow en de twee zijn erg close met Kim. Je kunt Olivia (samen met Natalie) zien in een paar afleveringen van KUWTK en ze hebben een hele reeks selfies op sociale media.

1 Paris Hilton

We kunnen Paris Hilton bedanken voor hun bijdrage aan Kims roem. De twee zijn al jaren bevriend en zijn zelfs samen opgegroeid. Paris begeleidde Kim en ze heeft Paris gecrediteerd om haar te helpen haar carrière te starten. De twee hebben hun ups en downs gehad, maar ze leken hun vriendschap nieuw leven in te blazen, zoals Kim is verschenen in een videoclip voor het nummer van Parijs, "Best Friend's A."

Aanbevolen: